Şimdi Ara

Berbat Sonuçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkçe:27.25
    Sosyal:29
    Mat:3.75

LYS->
    Edb:34
    Tarih:34
    CoğI:15
    CoğII:11
    Felsefe:15.5

Sanırım okuldan da 50 puan civarı gelecek.Bursa Uludağ Üniv.-Tarih bölümüne giren birisiyle netlerim tutuyor ama umutlu değilim.Yorumlarınız nelerdir?

• Sınavın zor olduğunu düşünürsek puanların düşüceğini tahmin ediyorum bence moralini bozma netlerin birebir uyuyorsa bu sene sen daha şanslısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekomiko

Sınavın zor olduğunu düşünürsek puanların düşüceğini tahmin ediyorum bence moralini bozma netlerin birebir uyuyorsa bu sene sen daha şanslısın

Ama okul puanım düşük.Oraya girenin diploma notu 80 küsürmüş,benim 60,62.Sözel düşüş olursa çok iyi olur benim açımdan.Aslında Edebiyat dışında diğerleri çokta kötü değil.
  • Up!!!!
  • Arkadaşlar merhaba. Moralinizi bozmayın. Bakın ben geçen sene kazanamadım, bu sene bir daha girdim. Ve görülen o ki bu sene iyi olmayan bir bölüme yerleşeceğim. Ben elimden geleni yaptım, ama olmadı. Geçen senenin kıymetini bilemedim, o kadar kolay sorulan sorularla bu seneki ygs ve lys'yi karşılaştırıyorum, gerçekten büyük hata yapmışım.

Benim analizim şu şekilde:

LYS Tarih:
    Yorum soruları yoktu, ayrıntı içeren sorular vardı. Geçen seneye göre test ortalaması düşecektir.

LYS Coğrafya-2:
    2010 yılına paralel zorlukta olmakla birlikte soruların uzunluğu ve niteliği bakımından test zorlayıcıydı. Ortalama fazla oynamaz diye düşünüyorum.

LYS Felsefe:
    2010 yılına göre sorular oldukça zordu, psikoloji ve sosyoloji bilgi ağırlıklıydı. Çeldirici şıkların fazlalığı ve mantık testi bu senenin ortalamasını kesinlikle düşürecektir.

LYS Edebiyat:
    Dil bilgisi soruları, yazm yanlışı soruları 2010 yılına göre daha zorlayıcı, daha ayrıntı içeren nitelikteydi. Paragrafların uzunluğu çoğu adayın kafasını bulandırdı.
    Edebiyat testine baktığımızda rahatlatmak amacıyla 5-6 kolay soru sorulduğunu görebiliriz.
    Diğer soruların ise 2010 yılı ile kıyaslanamayacak kadar bilgi gerektiren, ayrıntının ayrıntısını içeren sorular olduğunu görürüz.

LYS Coğrafya-1:
    2010 yılına paralel sorular soruldu. Lakin uzun paragraflar ve az da olsa dikkat çeken bilgi soruları ortalamanın düşeceğine beni inandırdı.

ÖSYM 2010 yılı sınav dengesini bozmak için hazırlamış soruların sanırım. 2010 yılında yükselen taban puanlar, yüksek puan yaptığı halde açıkta kalan adaylar yüzünden ÖSYM, 2011 yılında sınav giren adayları genel olarak daha fazla zorlayarak taban puanlarının biraz düşmesini amaçlıyor bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: çılgın_zenci_dostum

Arkadaşlar merhaba. Moralinizi bozmayın. Bakın ben geçen sene kazanamadım, bu sene bir daha girdim. Ve görülen o ki bu sene iyi olmayan bir bölüme yerleşeceğim. Ben elimden geleni yaptım, ama olmadı. Geçen senenin kıymetini bilemedim, o kadar kolay sorulan sorularla bu seneki ygs ve lys'yi karşılaştırıyorum, gerçekten büyük hata yapmışım.

LYS Tarih:
    Yorum soruları yoktu, ayrıntı içeren sorular vardı. Geçen seneye göre test ortalaması düşecektir.

LYS Coğrafya-2:
    2010 yılına paralel zorlukta olmakla birlikte soruların uzunluğu ve niteliği bakımından test zorlayıcıydı. Ortalama fazla oynamaz diye düşünüyorum.

LYS Felsefe:
    2010 yılına göre sorular oldukça zordu, psikoloji ve sosyoloji bilgi ağırlıklıydı. Çeldirici şıkların fazlalığı ve mantık testi bu senenin ortalamasını kesinlikle düşürecektir.

LYS Edebiyat:
    Dil bilgisi soruları, yazm yanlışı soruları 2010 yılına göre daha zorlayıcı, daha ayrıntı içeren nitelikteydi. Paragrafların uzunluğu çoğu adayın kafasını bulandırdı.
    Edebiyat testine baktığımızda rahatlatmak amacıyla 5-6 kolay soru sorulduğunu görebiliriz.
    Diğer soruların ise 2010 yılı ile kıyaslanamayacak kadar bilgi gerektiren, ayrıntının ayrıntısını içeren sorular olduğunu görürüz.

LYS Coğrafya-1:
    2010 yılına paralel sorular soruldu. Lakin uzun paragraflar ve az da olsa dikkat çeken bilgi soruları ortalamanın düşeceğine beni inandırdı.

ÖSYM 2010 yılı sınav dengesini bozmak için hazırlamış soruların sanırım. 2010 yılında yükselen taban puanlar, yüksek puan yaptığı halde açıkta kalan adaylar yüzünden ÖSYM, 2011 yılında sınav giren adayları genel olarak daha fazla zorlayarak taban puanlarının biraz düşmesini amaçlıyor bana kalırsa.

Benim sonuçlar için ne diyorsun hocam?

• quote:

Arkadaşlar merhaba. Moralinizi bozmayın. Bakın ben geçen sene kazanamadım, bu sene bir daha girdim. Ve görülen o ki bu sene iyi olmayan bir bölüme yerleşeceğim. Ben elimden geleni yaptım, ama olmadı. Geçen senenin kıymetini bilemedim, o kadar kolay sorulan sorularla bu seneki ygs ve lys'yi karşılaştırıyorum, gerçekten büyük hata yapmışım.

LYS Tarih:

LYS Coğrafya-2:

LYS Felsefe:

LYS Edebiyat:

LYS Coğrafya-1:

Hocam yine içimi rahatlattın Konuyu açan arkadaşla neredeyse aynı netleri yapmışız ikinci bölümde. Umarım kazanırız. İyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

LYS Tarih:

LYS Coğrafya-2:

LYS Felsefe:

LYS Edebiyat:

LYS Coğrafya-1:

Hocam yine içimi rahatlattın Konuyu açan arkadaşla neredeyse aynı netleri yapmışız ikinci bölümde. Umarım kazanırız. İyi günler.

YGS ne durumda? 310 benim.O da düşük işte

• RenJian,
    Ygs-3 337,242 145276
    Ygs-4 332,786 129283
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

RenJian,
    Ygs-3 337,242 145276
    Ygs-4 332,786 129283

Benden çok ilerdesin sen ya.410 civarı gelir okul ekli.
  • kardeş bende aynı durumdayım ygs senden daha düşük 305

lys netleri

ed: 35
    tar:30
    coğ1: 18
    coğ2:10
    felsf:16

puanlar inş. düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa16

kardeş bende aynı durumdayım ygs senden daha düşük 305

lys netleri

ed: 35
    tar:30
    coğ1: 18
    coğ2:10
    felsf:16

puanlar inş. düşer

İnş. düşer temennimiz o.Sözellerin çoğu düşük yaptı.Tahminimce 5-10 puan arası düşüş olur.
  • dershane hocası ile konuşacağım yarın. ygs döneminde 10-15 puan düşecek diyordu geçen seneye göre. lys4 ün kolaylığını + lys3 ün zorluğunu harmanlarsak inş.5-10 arası düşer. bu arada dağ daga kavusmaz insan insana kavusur sorusunu yapabilen var mıdır merak ediyorum
  • quote:

dershane hocası ile konuşacağım yarın. ygs döneminde 10-15 puan düşecek diyordu geçen seneye göre. lys4 ün kolaylığını + lys3 ün zorluğunu harmanlarsak inş.5-10 arası düşer. bu arada dağ daga kavusmaz insan insana kavusur sorusunu yapabilen var mıdır merak ediyorum

Hocam konuştuktan sonra bizi de bilgilendirirsen güzel olur. İyi akşamlar hepinize.
  • quote:

dershane hocası ile konuşacağım yarın. ygs döneminde 10-15 puan düşecek diyordu geçen seneye göre. lys4 ün kolaylığını + lys3 ün zorluğunu harmanlarsak inş.5-10 arası düşer. bu arada dağ daga kavusmaz insan insana kavusur sorusunu yapabilen var mıdır merak ediyorum

valla sınavda saçma sapan, zor, çeldirici bir sürü soru vardı ama o onlardan biri değildi bence... soru biçimi olarak saçmaydı biraz evet ama ben yaptım, heralde başka da vardır yapan epeyce.
  • quote:

O soruyu okur okumaz yaptım.En emin olduğum soruydu.
  • tercih yaparken puanlara değil sıralamaya bakın . puanlar yanıltıcı olabilir;)
  • sıralamaya nasıl bakacağız usta diyelim istediğim bölüm 70,000 ile kapamış bende 70,500. sıradayım gelebilir mi yada kaç kişi oynar?
  • sıralamanın yakınsa büyük olasılıkla gelir
    en fazla 2000 3000 kişi oynar
  • Beyler Tarih 42,75 coğ2 11,25 felsefe 18 edebiyat 25.25 coğ1 19 net ,ygs 285 ve okul puanım 45 sizce sosyal bilgiler öğretmenliği gelirmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.