Şimdi Ara

Berbat geçen mezun senem ve büyük acim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun senem de de çalışmayarak sütçü imam makine kazandım bölüm istediğim bölümlerden evet ama üniversite değil ailemi çok özledim yeni bir kardeşim olmuştu en çok onu özledim diyorum ki kitapları alsam 3 sene için calissam ankara için calissam çok mu malca olur ? Dersleri mi yüksek tutayim napayim canım yanıyor ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: celotpl

Mezun senem de de çalışmayarak sütçü imam makine kazandım bölüm istediğim bölümlerden evet ama üniversite değil ailemi çok özledim yeni bir kardeşim olmuştu en çok onu özledim diyorum ki kitapları alsam 3 sene için calissam ankara için calissam çok mu malca olur ? Dersleri mi yüksek tutayim napayim canım yanıyor ...

bende mezun senemde odtü kkk makina kazandım (yalnız sıralamam 30binlerdeydi) 1 sene okudum okulu beğenmeyince bıraktım. şuan tekrar hazırlanıyorum hedef odtü ee.

Geçiş istiyorsan şansın çok düşük. bu sene bi git beğenmezsen bırak gel okulu.
  • The Phoenix kullanıcısına yanıt
    okuldayım suan cok kotu durmuyor ama bılmıyorum bırakmayı göze alıp alamayacağımı
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    Ailenin olduğu şehir neresi? Orayı kazanmaya bak bunun için herşeyi yapılan.Gerekirse okulu bırak şehrine dön anlat onlara normal şekilde baktın olmuyor siz hiç hata yapmadınızmı de bu sene deneyeceğim.Yoksa sizi affetmem de.kendini düşün bu süreçte yanlızca kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

Mezun senem de de çalışmayarak sütçü imam makine kazandım bölüm istediğim bölümlerden evet ama üniversite değil ailemi çok özledim yeni bir kardeşim olmuştu en çok onu özledim diyorum ki kitapları alsam 3 sene için calissam ankara için calissam çok mu malca olur ? Dersleri mi yüksek tutayim napayim canım yanıyor ...

bende mezun senemde odtü kkk makina kazandım (yalnız sıralamam 30binlerdeydi) 1 sene okudum okulu beğenmeyince bıraktım. şuan tekrar hazırlanıyorum hedef odtü ee.

Odtü ee ile özdeşleşmiş birisin

• Sütçü imam da kaymagından yenmez haa

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

Odtü ee ile özdeşleşmiş birisin

iki lafımdan biri odtü ee imzaya koycam hedef odtü ee diye ama diğer bölümlerde liseli velet falan dedikleri için koymuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam genel olarak ders çalışacağınız ortam ve imkan var mı?
  • Var hocam yurta kütüphane var okulda da

• billcipher B kullanıcısına yanıt
    Ankara ailemin bulunduğu şehir ya bilmiyorum zaten mezunda o hakkımı kullanmldim kafam karışık burada hazırlansam tekrar sorun olmaz herhalde

Bunu ben denicen

hocam eğitim fakültesinden üniversitede 2 yılda iyi bir puan alına bilir mi?Ama ciddiden kendini vererek.(iyi puandan kastım 15.000 ve üstü sırlama)
  • Hiç bilmiyorum valla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.