Bildirim
Beramustakiler bi baksin

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
afk = away from keyboard = pc başında değilim... valla enter a basınca internet explolerden çıkıyo onun için basmıyorum.. pvp = player vs player = oyuncular ile oyuncuların karşılaşması(savaş anlamında) -
Eziq CZ sine B1 den Gİtcen İsmi Ardream dir .. Afk Bilgisayar Başında Olmuorum Demek .. pvp de CZ yle ilgili bişi olması lasım
Edit PvP ye YaklaşmışımPlayer Vs Player Miş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 18 Ağustos 2006; 22:57:27 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Joga_Bonit0
Ben lvl 45 asasim ama nasil ezik cz sine gitcem ismi ne?
bu arada afk ne demek?
pvp ismi ne demek?
Lost Temple event nerde nasil gitcem ?lvlimin kaç olması lazim
yardım pls
afk= pc başında olmamak
pvp=player vs player
eziq cz si andream heralde böle yazılıodu -
Lost Temple event nerde nasil gitcem ?lvlimin kaç olması lazim -
quote:
46 59 var 60 80 var Zamanlarını Bilmiorum ama Arkadaşım SEni SEvdim Kafana Her Takılan Soru İçin Bir Topic Açmıon Hepsini Bir Leştirmişin Ama Hiç birinin Beramusla Alakası YokAma Beramusa Göre Lost Temple SAatlerini Verirlerse ii olr bende beramusluyum
-
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
quote:
46 59 var 60 80 var Zamanlarını Bilmiorum ama Arkadaşım SEni SEvdim Kafana Her Takılan Soru İçin Bir Topic Açmıon Hepsini Bir Leştirmişin Ama Hiç birinin Beramusla Alakası YokAma Beramusa Göre Lost Temple SAatlerini Verirlerse ii olr bende beramusluyum
ben daha nasil gidildiğini bilmiyorum -
hiç kimse bilmiyor mu Lost Temple event nerde ve nasil gidildigini ????????????? -
lost temple 46-59 her akşam 9'da 60-80 ise hergün saat 10'da priest iris'ten gidebilirsin..ama sadece ilk 32 orc ve human gider girememe şansın da war...
-
quote:
Orjinalden alıntı: mertian
lost temple 46-59 her akşam 9'da 60-80 ise hergün saat 10'dapriest iris'ten gidebilirsin..ama sadece ilk 32 orc ve human gider girememe şansın da war...
saol -
cezik cz sine b1 den girildiini nerden çıkarıosun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X