Şimdi Ara

Beramusta_aaa adam kasan veya 40 altı kasılmak isteyenlerr ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben beramusta oynuyorum lwl 47 kasmak isteyen olursa pm veya mesaj atabilirsinizz eziq leri kasabilirimm

• ben sıfırdan baslıyıp bı mage veya prıest kasmak ısterım ama kasarsanız
  • Gel ben seni kasayım.
  • her 55+ olan ezik kasarım diye topic açarsa forumun halini düşünmek istemiyorum...
  • kendin ugraşman lasım
  • yupbiy ıd verrmisin ve ahmet 89 aç yeni adam kasarımm helci açç
  • quote:

Orjinalden alıntı: girls_of_the_knight

yupbiy ıd verrmisin ve ahmet 89 aç yeni adam kasarımm helci açç

Senin Gibileri Hiç sevmedim Sevmemde Kürtmüsün Olm ya Helci acc dior ya Adam Priest hatta onu bırak Healcı Diyecene Hel GM YE GEME CİYEM YOK KNİGHT ONLİNE KINAYT ONLAYN Bafır Chara Çar Böle Kişiler Dolu var bu oyunun Hali ne olcak böle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt sölediin doğru olabilir
  • herkes senin kadar enayi mi biz senin gibi kürt mü istemiosan girmicen kardeşim topce senin sorunun azımızın tadınını bozma hiçç
  • ilk 1 kendini kas görende kendisi 50 olcak milleti 70 yyapcak sancak hea
  • Ya size noluyo anlamıyorum .. Arkadaşımız bazı lvlli kişilerin yapması gerektiğini ama yapmadığını yapıyor .. İnsanlara yardım etmek istiyor.. Birisi demiş ki her 55+ olan kasarım diye topic açarsa haalimiz ne olur.. Keşke açsalar keşke kassalar. Ben ilk defa gelin kasıyım diye bi topic gördüm .. Bence yararlı da bi topic insanları exp kasıcak bunun neresi zararlı ki .. Kürt mevzusuna gelince. Arkadaslar kürt türkü yok bu işin. . Türklerde aynıdır , kürtlerde , yabancılarda..
  • Humunsan Gel Kasarim Buferim ama 70 olçaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.