EN SONUNDA CANIMA TAK ETTI BEYLER YANLIS YERE KONU ACIYOM FARKINDAYIM AMA 2HAFTADIR BULAMADIM SETI TANESI 50MDEN ALINIR.. 4TANESINE ( KAAFALIK HARIC ) +0 SS VERILIR.. BERAMUS PM TheSummonKinq genelde b2
upp iyi satışlar
çok boş bi yaratıksın ya 2 gündür boş boş konu açıyosun derdin ne yavrum senin meşhur mu olmak istiyorsun ben seni meşhur ederim..! 27 gb var mage nasıl dizilir.. ulan 27 gb yapmasını i..ne pekde güzel mage dizmesinide bilir... abuk sabuk konu açıyosunuz maksadınız boş laf olsun cafe bebeleri paramız boşa gitmesin diye bir iki konup açıyolar sonrada süreleri bitiyo.. tabii aceleyle onlarda konu bulamayıp böle saçmalıyolar.. SORMASI AyIPTA SİZ NASIL TEGMEN yÜZBAŞI BİNBAŞI OLDUNUZ??? böyle boş boş konu açarak olunuyor herhalde.. ŞUNUDA SÖLEYİM BURDA RÜTBESİ OLANLAR GENELDE ÇOLUK ÇOCUK -17 YAŞ TOPLULUGU.. 1 vatandaş önemli bi konu sorsa 1 allahın kulu çıkıpta gel kardeş msn bu ekle yardım olayım dedigini görmedim.. ama konu böyle gereksiz bişey olunca adama yorumlar yagıyor (iyi yada kötü) HEP SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUM BU FORUM BÖYLE DEVAM ETTİKÇE Bİ YERE VARAMAYACAK....!!!!
Sun_SHİNE kardeşim bak insan olcaksan ol olmucaksan açtıgım konulara girme bu hafta tam 3 konu açtım 3ünede böle şeler yazıyon nesin sen ya hep böle yazıyon şikayet edicem seni her konuma böle şeler yazıyon ya
Dostum tam aradığım adamsın sana satıyım +8 crystal seti ulaş bana ..