Arkadaş Satıyor Almayı Düşünüyorum... 72 LwL İtemsiz +5 70 Kalkanı Ve +8 Fp Set Varmış Sadece... 275 YTL Diyor...
BANA KALIRSA ÇOK DİĞER BİR ARKADAŞA SORDUM 72 LWL ÇOK İSTEMİŞ DEDİ... ŞİMDİ BUNUMU ALSAM YOKSA KENDİ CHARIMI +60 YAPSAM...
itemsiz 72 lvl beramusda bp bir HİİİİİÇÇÇÇ.o charla adam felan kesilmez uçuk itemler dizmen lazım.o yüzden allma.zaten o char 200ytlden fazla etmez
quote:Orjinalden alıntı: MrYzC itemsiz 72 lvl beramusda bp bir HİİİİİÇÇÇÇ.o charla adam felan kesilmez uçuk itemler dizmen lazım.o yüzden allma.zaten o char 200ytlden fazla etmez O charı alırsam. İtemleri hazır... +7 DOL +6 SS +7 SH EP +6 FP DD 25 +8 Chitin Göğüslük Kalanınıda +7 Shell Yapıcam... Ve Charı Bp Yapmam...
quote:Orjinalden alıntı: MoonRises4You quote:Orjinalden alıntı: MrYzC itemsiz 72 lvl beramusda bp bir HİİİİİÇÇÇÇ.o charla adam felan kesilmez uçuk itemler dizmen lazım.o yüzden allma.zaten o char 200ytlden fazla etmez O charı alırsam. İtemleri hazır... +7 DOL +6 SS +7 SH EP +6 FP DD 25 +8 Chitin Göğüslük Kalanınıda +7 Shell Yapıcam... Ve Charı Bp Yapmam... alırsan gayet saglam olur ama herseyine dikakt et alırken bi terslik cıkmaısn
quote:Orjinalden alıntı: __True___Crime__ quote:Orjinalden alıntı: MoonRises4You quote:Orjinalden alıntı: MrYzC itemsiz 72 lvl beramusda bp bir HİİİİİÇÇÇÇ.o charla adam felan kesilmez uçuk itemler dizmen lazım.o yüzden allma.zaten o char 200ytlden fazla etmez O charı alırsam. İtemleri hazır... +7 DOL +6 SS +7 SH EP +6 FP DD 25 +8 Chitin Göğüslük Kalanınıda +7 Shell Yapıcam... Ve Charı Bp Yapmam... alırsan gayet saglam olur ama herseyine dikakt et alırken bi terslik cıkmaısn Terslik Olursa O Zaman Papaz Oluruz... Zaten Çocuğun Babası Polis... Ama Çocuk Tam Bir Fırlama...
275 M ye Kodan char alıcağına git çeşmede 3 4 gün otelde kal dinlen..artan paraada bi pre al kendi charını kas . quote:Orjinalden alıntı: Sell.item Arkadaş Satıyor Almayı Düşünüyorum... 72 LwL İtemsiz +5 70 Kalkanı Ve +8 Fp Set Varmış Sadece... 275 YTL Diyor...
quote:Orjinalden alıntı: Russian 275 M ye Kodan char alıcağına git çeşmede 3 4 gün otelde kal dinlen..artan paraada bi pre al kendi charını kas . quote:Orjinalden alıntı: Sell.item Arkadaş Satıyor Almayı Düşünüyorum... 72 LwL İtemsiz +5 70 Kalkanı Ve +8 Fp Set Varmış Sadece... 275 YTL Diyor... güzel bir açıdan yaklaşmış otelde pre parasına kendinekanka bulursun bi de
quote:Orjinalden alıntı: DarkCaptain quote:Orjinalden alıntı: Mongo arkadaslar cook mutsuzum neden len.uzulme derdını soyle Hyrdır Lem.