Şimdi Ara

beramus insan we orc.savaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a bune ya beramus bırgun bıle hatırlamıyorum insanların savaşı kazandıgını..
    bırlık yok bızım kılerde bır orc görüyorlar cz bın kışı saldırıyor yuhhh yanı..
    orc işi bılıyorlar..
    clan 60 lever 150k np vardıyor. buneya 62 benım okadar yok ..

• HUMANIN asıl elemanları savaslara katılmıyorlar cogunlukla savası kaybedıyoruz ama cz de orc towndayız sürekli anlam sız birşey bencede bence yeterince iyi lvl charların savasa gırmemesinden kaynalanıyo human mage cok az savaşı kazandıran bence mage lerdir adam keeperın oraya gıdıp tüm orclar seek acsın dıyor alıyo keepere tp ediyo ne kadar cok mage o kadar cok np demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: slK_200

HUMANIN asıl elemanları savaslara katılmıyorlar cogunlukla savası kaybedıyoruz ama cz de orc towndayız sürekli anlam sız birşey bencede bence yeterince iyi lvl charların savasa gırmemesinden kaynalanıyo human mage cok az savaşı kazandıran bence mage lerdir adam keeperın oraya gıdıp tüm orclar seek acsın dıyor alıyo keepere tp ediyo ne kadar cok mage o kadar cok np demek

• evet bazi sahlam adamlar oyunu galba bıraktılar oyunuda baya zaman dır gormuyorum.
    en ıyı np busu party cıkıyor.CZ
  • ben daha buguna kadar savaşta ne tengriye ne ecele ne hitmachinaye ne teadorofdevilsa rastladım
  • ben beramus'ta oynarken kunt'u 1 defa görmüştüm CW lerde !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ally warrior ırk seçimi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.