town isgal altinda var mi beramus da oynayan girer girmez yatirdilar daha ne kadar surucek bu heriflerin burda durmasi
ya brak abi..beramusun elmosu iyice ezikleşti..sawaşa toplasan 100 adam akıllı player girio.. orc lar resmen ezio artık...
onu bırak az önce sawaştatdım..lichlere bakıodum..dağdan, atmıyorum 10 kişi indi...kowalıyorum dağa çıkıo ben son noktaya gelince daha çıkamıyorum...yukardan prowoke çekio bna..ee nabim bende göbek mi atim karşısında.. sonra adam seek açmış 59 lvl prıest bu 1200 1200 vuruyorum ..adam açmış oto heal kes kesebılırsen...
sonra asas ların bazılarında kombo programı war sanırsam adamın vurduğu max dmg 250 ama nası saydırıo
bide ilk defa gördüm wariror du adam zınk zınk istediği yere tp olabiliodu nası bişedir bende bilmiyorum..
ee bizim human ların çoğu da eslantta bilmem nerde ex için slot kavgasına girince 3-5 kişi yapabileceği bişe yok yani..
adamlar elmo monumenti almış altında mangal yapıo yukardan commendır dayıma selam yazıo ya
bi süre gider bu böyle heralde....
aynen ya nerede bu level 70 ler ve ustleri slot kavgasindami herkes oyuna giremez olduk tek basimiza yapabilecegimiz bisey yok su an gercekten adamlar catir cutur kesiyolar herkesi
son durum nedir var mi oyunda olan su an?
savas tekrar basladi
BERAMUSDA YİNE HERŞEYİ AYASOFYA İLE WİUWER GÖTÜRÜYOR HELE WİUWER ALT CLANLARYILA BİRLİKDE NEREYDESE 75+ BİŞİ YAPAMIYORSUN Kİ ADAMLARA...