Şimdi Ara

Benzinli Hb Getz, 206 ve Fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır araç bakıyorum. sıfıra yönelmiştim ama bazı aksiliklerden dolayı olmadı şimdi 18-19 bin lira arası araçlardan hangisini tercih edersiniz

• selamlar epey araç değiştirmiş biri olarak biraz katkım olsun...

206dan çok çektim.. sanayideki deneyimlerden öğrendiğim kadarıyla servise en fazla giden araçmış.. 206 yı satttğım günü bayram ilan etmiştim ardından skoda fabia aldım ve çok memnun kaldım.. golf ve mitsubishi colt da kullandım.. coltun yeri ayrıydı benim için.. eşim jazz kullanıyor ve oldukça güzel bir araç.. neyse benim önerim biraz daha farklı araçlar olacak..
    seat ibiza bakabilirsin.. benim tercihim bu olur.. kullanıpda sevmeyi görmedim.. şu aralar ibiza arıyorum bende..
    getz kullandım dıştan küçük görülür ama yakıtı ve parçası uygundur ama üretimi durdu..
    fiesta daha hoş bir araba, parçası pahalı olabiliyor 1.4 leri öneriliyor..
    alfalara bakabilirsin kullanımı çok güzel bir araçtır. 156 nın hızlanması ve sürüş keyfini verebilen fazla araç yoktur..
    skoda fabia da fena sayılmaz.. yakıtı uygundur ama parçası orta halli..
    yani alternatif çok.. önemli olan senin hangi kasayı beğeneceğin..
    kolaylıklar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haven -- 8 Nisan 2012; 23:41:11 >

• bana göre araba dediğin plastik aksamı bakımından minimum düzeyde olmalıdır.206 ve fiesta da fazlasıyla plastik aksam var kapı kollarından torpidoya kadar.
    Büyük ihtimalle ses de yaparlar.Ama hyundai bu bakımdan çok güzel bir araba ben almak istesem getz i düşünürdüm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı reno megane hb mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.