Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Benq xl2411z 144hz 1ms Satın Al 10 Nisan 2019 13:26 1 1 Benq xl2411z 144hz 1ms ÜRÜNÜ BİLİNDİK 2.EL SİTESİ ÜZERİNDEN SATMIŞ BULUNMAKTAYIM.Arkadaşlar merhaba,Şahsen kullanmakta olduğum monitörümü satıyorum.Ürünün garantisi bitmiştir.Monitör de çizik,ölü piksel veya anakartından kaynaklı çok şükür ki herhangi bir problem bulunmamaktadır.Oyun oynamayı bıraktığım için monitörü günde ortalama 4-5 saat civarı kullanıyorum,o da film ve dizi izlemek için.İstanbul içi isteyen arkadaşım bizzat gelip kendisi de monitörü inceleyip test edebilir.Ürünün kutusu durmaktadır.Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.Ödemeyi önce alıp,sonra ürünü yollayacağım.Dediğim gibi,isteyen arkadaşım evime kadar gelip hem çayımı içer,hem de ürünü test edip o şekilde de alabilir.Alacak arkadaşa hayırlı olmasını diliyorum. BENQ XL2411Z144 hz1msFull hdNvidia g-syncNvidia 3d readydvı - hdmı-vgaSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PS4 FİFA 21 STANDARD EDITION PSN KEY Ghost of Tsushima PS4 KEY Logitech Z906 5+1 Dolby digital ses sistemi Benq xl2411z 144hz 1ms