Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verildimi bilmiyorum ama bir iki jawa.S88 orjinal iki oyunu da içinde.
    http://ultrashare.de/s/2831/S88_uyumlu.rar.html?pass=nksf40aw
  • arkadasım oncelıkle paylasım ıcın tesk ederım senınde gozune carpmıs eksıklıkler ellerıne saglık gusel bı hazırlama olmus ben bunun hakkında yuzlerce maıl ve telefon ettım ama sonuc sıfır 1.24 fw varken 1.32 fw cıkardılar o sırada bende de sorun oldu telde kvk ya bıraktım ıyı gusel olmus ne kadar sfındım numune gıbı telefon cunku goren sasırıyo :d bırak eksıklıklerı ne kapagı var ne bataryası var ne kulaklıgı var hıc bı seyı yok dogru durust neyse bunlar sonrakı seyler
    fw 1.24 varken hersey cok superdı telefondan ses konusunda memenundum servısten bı geldı muzık acayım deddım dukkanda herkes sassırdı fw yuklemesınde hoparlor kısılması nasıl olur dıye bende bılgısayarcıyım mantıksız bence yukselmesı ve sessın daha net olmasını saglaması gerekırken dahada berbat oldu kotusu bu bıde camerasını tam ekran yapmıslar fw da ne komık yaaa bunu yapanlar kvk dakı arkadasalr fw yuklenmıs olsa degısıklık olur ama telefonda bı degısıklık yok bı kıacek paket yukluyolar yada kod yazıyolar o kadar kandırmaca gıbı.
    bence sımens-benq javada beceremıyolarsa sybion sıstemını yapsınlar daha cok satar bence en azından mıllet aradıklarını ınternetten bulur :dvede en azından bu sacma sapan sıstemlerden kurtulur.Sony-Ericsona benzetmeye calısmıslar ıyıce batırmıslar ıyıce hemde telefon bıle benzıyo ona ama ozeelık ve kalıte bakımından 0 kalıya yanında.

albo arkadasım konusma sessı dusukmu sende de sorunları olan arkadasların hepsıne soruyomda 5 kademe konusma sessı var hıc bı sey abnlamıyom karsı tarafın konusmasını :d350-400 ytl alan arkadaslarımız cok vermıs nokıa 1110 telefonu kadar para yapar bu tel hatta o daha gusel bu telden konusurken kulagımı yaklastıramıyom bıle :D

offf offfff

• quote:

Orjinalden alıntı: albo

Ha.Bu arada yine konuyla ilgili yerlerde bir çeşit USB Data kablonun ismi de geçiyordu.İsmi DCA 410 gibi bir şeydi.Hangi adreste olduğunu şu an hatırlamıyorum.Bir daha aradım bu kez bulamadım.Ancak konuyla ilgili not aldığım bir iki adres var.
    http://mobile-files.ru/forum//showthread.php?p=834613
    Burda Program kodlarının olduğu bir dosya ve Driver dosyası mevcut.
    Şunda da programla ilgili bilgiler ve bazı kodlar falan var.

bence kardesım bıras daha bekleyelım bu telın ne olacagı bellı degıl sıstemı benım kafamıda karıstırdı cok acayıp yapmıslar neyı nereye koyacagımı bulamıyom :D manyakmı ne anlamadım yaw bende menuye bu fonksıyon daha koyacas bu zopr ıs ama deneyecem bakalım ındırıyom bı ıncelemeye alayım ondan sonra sızlere tekrar donecem
    :d belkı ıyı belkı kotu?

• quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

albo arkadasım konusma sessı dusukmu sende de sorunları olan arkadasların hepsıne soruyomda 5 kademe konusma sessı var hıc bı sey abnlamıyom karsı tarafın konusmasını :d350-400 ytl alan arkadaslarımız cok vermıs nokıa 1110 telefonu kadar para yapar bu tel hatta o daha gusel bu telden konusurken kulagımı yaklastıramıyom bıle :D

offf offfff

acayip düşük ses kulağıma bastırmaktan kulağım acıdı
  • Telefonu aldığımda 1.32 versiyonu yüklü idi.Dolayısıyla 1.24 ile kıyaslama yapamayacağım.Ancak konuşma sesi iyi değil gibi.Çok kötü de değil ama.
  • o zaman 1.32 ıse aynı kardesım :D z
  • el71 mi s88 mi?
  • arkadaşlar s88 e ing. sözlük prog. bulan varmı veya başka işe yarar program bulan varmı_?
  • soruun: arkadasımdan oyun ve msn programı almak ıstedım (bulututla ) aldım. tum oyunlara yuklendı dedı ama yoq silemiorumda gorunmedıgı ıcın hafızayıda doldurdu sanırım dıkkat etmedım ama napcam PC den atmak zorunda mı kalcam herseyı yenı aldım daa once yapmadım bana oyun vs yuklemeı gosterecek var mı yardım!

Soru: eskı telım m65 di durup durup kapanmaya basladı bi gün hıc calısmadı (calgon reklamı gıbı oldu zuha) servise verdim 2 ay serviste kaldı sosyal yasantım çöktü. yeter artık deyıp bayıye gıttım. bana bir üst model gondereceklerı soledıler. cx70 beklerken s88 geldi ama kutudan kulaklık,data kablosu (USB) ve CD cıkmadı. tel sıfır ama. bunları ayrı alsam +microSD(1gb veya 512) ne kadar a mal olur?

Oyun bulan gondersın ltfn destekleen bulmak zor!

CD yi upload edecek hayırsever arkadaslar varsa yapsın AVEA ise kontor fln atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killer_archer -- 12 Mart 2007; 22:16:01 >

• Sevgili Arkadaşlar,

Siemens SL65 telefonum, BAŞARI SERVİSTE rezil edildikten sonra, nihayet değiştirildi ve yerine bir S88 veridi. Telefona önce sıcak bakmadım ama aslında ne yalan söyliim gayet güzel bi telefon.

Ancak Serviste içini boşalttıkları için BAŞARI SERVİS ten data kablosunu ve kulaklığını alamadım. Nedeni de ben BAŞARI SERVİSE kutusu ve tüm aksesuarları ile teslim etmeme rağmen onların garanti kapsamının sadece Telefon için olmasıymış...

Sadece HAYRET diyebiliyorum... Ancak bizde olur zaten bu...

BAŞARI SERVİS BU İŞİ İYİ KIVIRDI AMA BİRGÜN AYAKLARINA DOLANIR...

Tüm servise gideceklere UYARIDIR...

Murat SAVSA / ANKARA
    0 312 212 69 30 / 45 17
  • msavsa arkadasım bendede sx1 vardı ve resmen başımın belasıydı.başarı teknik servis benim ikinci ewim olmuştu.en son telefonu değiştirmelerini istedim kabul etmediler bende hamkemeye verdim ve kazandım banada s88 gönderdiler üstelik ben sx1 in data kablosu ve cd sini vermedim sadece şarj aleti,kulaklık ve telefonun kutusunu verdim fakat gelen s88 tüm aksesuarlarıyla geldi bence sende hakkını ara seve seve vermek zorundalar..
    ikinci olarak killer_archer arkadasım s88 e oyun atarken jar ve jad dosyalarını birlikte atman gerekiyo sadece jar dosyasını attığın zaman yer kaplıyo fakat menüde görünmüyo.ama pc ye bağlayarak sileblirsin tahminimce...

ve benimde bi kaç sorunum var... örneğin bi şey farkettim tenis oyununa kaldığın yerden devam ederken ilk vuruştan sora oyun yawaşlıyo bu oyunun özelliğimi yoksa bende bi sorunmu var acaba? ve banada telefonun yeni sürümü geldiğinden fw 1.32 yüklü fakat burdaki yazılardan anladığım kadarıyla ses bu yüzden çok düşük ki benim cihazdada ne mp3 player da ne konuşma esnasında ses tatmin edici değil..aynı zmanda besteciden çıktıktan sonra hoparlör kapanmıyo..bu açıkları kapatabilecek eski yada yeni bi fw varmı ve varsa nerden bulabilirim???

• ha bide unuttuğum bişey var güneşli havada telefonun ekranına baktığımda titreşimler oluyır fakat elimle falan göle yaptığım zman bi sorun yok acaba bu bi OLED ekran özelliğimidir yoksa sorun benim makinadamı???
  • @PeSsSimisT

evet güneşli anda ekran titriyo nedense bendede var
    ayrıca besteleyiciden çıktıktan sonra hoparlör kapanmıyo çok büyük bi yazılım açığı bence adamlar resmen kapatma komutunu yazmamışlar yaw sırf bu yüzden bile iadesi istenebilir para karşılığının bence eksiklik değil hata oluyo ayıplı oluyo alet :S
  • Ya bu benq-siemens firması bu kadar yazışım açığı varken güncel firmware i niye yayınlamıyor ya mesela mp3 dinlerken çağrı veya mesaj geldiğinde başa alma olayı çok sinir bozucu bişey.
  • bimeks te 512mb micro sd 26 ytl 1 gb micro sd 39 ytl. ben 1gb lik almanızı tavsiye ederrim bende öle aldım ve çok memnnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugrab

bimeks te 512mb micro sd 26 ytl 1 gb micro sd 39 ytl. ben 1gb lik almanızı tavsiye ederrim bende öle aldım ve çok memnnunum

bende yarın alıyorum 1 gb kocaeli maviden 28 ytl kingston ömür boyu garanti sanırım
  • abbasia kardeş konuşma sesi konusunda biraz daha dikkat edince haklı olduğunu anladım.Ayrıca konuşma sesi kulaklıkta ise net anlaşılmıyor.
  • Arkadaşlar şikayetlerinizi buraya yazın lütfen.

http://bcc.benq.com/BCCFRONTUI/process/newcase.aspx
  • JAR dosyalarınıza JAD dosyası oluşturmak için bir program.
    http://ultrashare.de/f/5782/JadMaker.rar.html
  • arkdaslar bu konuşma sesi yazılımdan dolayımı kaynaklanıyor aklıma o takıldı.1.32'ye yükselten arkdaslar önceye göre değişiklik varmı..ve ben kendim fw yükleyebilirmiyim.eğer yükleniyosa nerden bulabilirim ve nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.