Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ilgili konuyu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. BenQ-Siemens cep telefonları hakkında, Siemens ve BenQ Mobil Telefon Çağrı Merkezine hafta
    içi saat 08:30 - 19:30, Cumartesi günleri 09:30-17:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.

Siz değerli müşterilerimizden aldığımız bildirimler, mükemmele en yakın servisi sağlama çabamızda bizlere yardımcı olmaktadır.

Cep telefonunuz ile ilgili olarak problemin nereden kaynaklandığını tam olarak tesbit edip, çözümü konusunda size yardımcı olabilmemiz için BenQ-Siemens Çağrı
    Merkezi'ni 0216 459 98 98 telefon numarasından aramanızı rica ediyoruz.

Size en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla çalışmakta olan profesyonel ekibimiz, siz değerli müşterimizin her türlü talebini güler yüzle karşılamak üzere çağrı ve
    mesajlarınızı beklemektedir.

Saygılarımızla,

BenQ and Siemens Mobile Customer Care

Tel : 0216 459 98 98
    Faks : 0216 459 98 00
    E-mail:www.benqmobile.com/contact

prosyonel arkadasım bak ıste al sana dondugu maılı gostereyım bu kadar cevap bıle yazamıyoar neden sen kullanamıyosun dıyosun bak cevap bıle vermıyo adamlar ıste bole dıger marka olsa telefonu hemen ıster senden duzenler verırı bunu bıle yapamıyolar kı nasıl guveneyım fırmaya artık gelen maıl bole arkadaslar maıl atmayın bence

• kardeş waw olayını ben sana beceremedim demedim ful müzik atiorum 3 mb yer tutuodu waw yapıp 20 sn ye fln indiriodum müziği 2 mb yer kapliodu buyyrun program acid pro telefon sx1 kim daha mantıklı acaba anlamadım.lunixde sistemini yaziomussun tebrik ederim bende yazılımcıyım kardes performans yazılım ankara buyrun bi cay iceriz..Ben telefonda eksik buluorum tabi ama bence rehber yeterli sistem ztn java ben javadan ne bekliosunuz anlamiorum bnm savundugum nokta bu,benm gözüme batan bi yolladıgım msjların tarih zmn ının kayda alınmaması bi de müzikte geri sarma fln yok ileri sarma gibi.bi de simens e yakıstıramadıgım 640*480 video kayıt ne yazıkki yok bence bütün eksiklik bu kdr tekrar yineliyim ben sx1 kullandım arkadaşlarımdan k750i 6233 gibi vs vs vs bi ton telefon var ve java sistemli bi telefondan bu kdr sey bekleyemessiniz haberiniz olsun.Sonrada siemensin bundan hızlı sistem yapabilecegini bizi kale alabilecegini sanmiorum demeyin ztn java ile belli bir hız limitini gecemessiniz bir yazılımcı cıksında Allah için anlatsın.Anca gzl bi yazılımla kullanıma bi iki bişi eklenir ve çakışma proglemi varsa giderilir dahada başka bişi beklemeyin java bu sis sistemi deil.Ayrıca telefonun kolay kullanılmadıgına dair bi söz buldum cok komik gelio dedigim gibi arkadaşlar bence artık kendinizi yemeyi bırakın sizin istediginiz özellik n73 de buyrun 1 milyar parası olan ve konusmaktan sıkılan arkadaşlar UCUZ MAL ALMAYIN ZENGİNMİSİİNİZ???

• mustea_mg kardeşim cidden 6233 ve k750 kullandıysan ve s88 ile aynı diyorsan helal olsun sana daha ne diyim ben.bu iki telefon uçuyo resmen s88 e göre.java telefonun symbian tele göre en büyük artısı hızıdır.resmen pollyanacılık yapıyorsun.yedik işte kazığı daha neyi savunuyorsun.bu telefonu alacak olanlarında aklını karıştırma lütfen.madem s88,6233 ve k750 ile aynı diyorsun o zaman paylaşım yaparmısın biraz.oyun veya uygulama.
    ve dikkat edersen forumda genelde 3 kişiyiz.paylaşım sıfır.bu neyi gösteriyo sence........
  • Telefonda yeni keşfeddiğim bir özellik var arkadaşlar. Arama engelleme bu çok hoş Rehbere girin Güvenlik yada gizlilik diye bir menu olucak orada Red listesi var oarda seçtiğiniz telefon numarsını engelleyebiliyorsunuz. Yanlız engellemek istediğiniz telefon numarasını sim e değil Telefon hafızasına ,kaydetmeniz gerek.
  • kardes prdn da hız testi programımısın?deilsende bi mantık calıstır istersen yada araştır java sn de kac yorum yapio sybian bak?neden sybianlar daha pahalı?bi düşün bakalım eğer java daha hızlı diosan oturda javada windows yaz da süper hızda satalım;)
    polyanacılık deil bu kardesim sölediginiz seyler gercekten komik yok tel ileri sarmio kazık yedik diosunuz artıları görmüosunuz ben burda size deil almak isteyen kişilere konusuorum ztn siz cok sabit kalmıssınız nedense.
    hız konusunda 6233 ve k750i ile her zmn kapıstırabilirim size söz menü detayları hakkında bir yazı yazıcam s88 in kullanım artılarını özellik artılarını herkez görsünde yok yazılım eksikliği die kulaktan dolma bilgiler edinmesin.arkadaşlar yazılımda fazlalık ta var bunlarıda görün.eksikte var ona bişi denmio ztn ama küçük seyler misal mp3 ileri geri sarma,yollanan msjlarda tarih atma eksiği,msj sesi mp3 olmuo o......gibi gibi ama arklar bişi sorucam cok zor seylermi bunlarda sizce yazılım yenilemesi cıkarmasınar?bence bu 3 ü olabilecek bişi video cekimini isteeseler yükseltirler ama ben o özelliği yapacaklarını sanmiorum.
    Ayriyetten burda 2-3 kişi deiliz yorum yapan bi iki tane kişi var bana bi ton msj gelio mail adresime ;)

• ben telefon defteri için mail atmıştım müşteri hizmetlerine ilk teli aldığım zaman. yazılımsal olarak düzeltilemiyeceği falan sölenmiştir bana. ben memnunum telefonumdan ilk çıktığı zaman almıştım ama bu telefon rehberi ile sim rehberi karışık olmasa çok çok daha iyi olacaktı. tema falan bulunmuyor ama olsun :)). birde tuş kilidi devreye girdiği zaman parolalı koruma yok. sadece tuş kilidi var
  • telefonda yeni bir kaç şey öğrendim.mesela mesaj yazarken yıldıza 2 kere bastığımızda :) :( gibi karakterler hazır geliyor. bir de tuşlar kilitliyken 112'yi arayabiliyorsunuz.. işe yarar ayrıntılar bence.. firmware için bende birşeyler yazdım. bakalım ne olacak sonunda.hayırlısı olsun diyelim..
  • mustea_mg kardeşim sana paylaşım yap dedim ne oldu yapamıyorsun dimi.hala özellikleri iyi diyorsun helal olsun..bana diyorsun sabit fikirli ama sen elindeki cihazı tanımıyorsun daha.hem bi kere insan kendi cihazını niye kötülesin durduk yere.neyse kapatıyorum bu bahsi.senin sözüne tav olup bu cihazı alan olursa günahı senin boynuna unutma
  • arkadaslar telin fiyati 400 ytl sengullerde gordum degermi bu fiyata benq siemens ocak ayinda falan siemens bolumunu kapatacakmis ole dediler Benq Mobile olarak dvam edecekmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: qx55qx

mustea_mg kardeşim sana paylaşım yap dedim ne oldu yapamıyorsun dimi.hala özellikleri iyi diyorsun helal olsun..bana diyorsun sabit fikirli ama sen elindeki cihazı tanımıyorsun daha.hem bi kere insan kendi cihazını niye kötülesin durduk yere.neyse kapatıyorum bu bahsi.senin sözüne tav olup bu cihazı alan olursa günahı senin boynuna unutma

arkadaşım paylaşım olarak ne istiosun temamı? oyunmu? ztn iki tane secenegin var bunları konus o zmn LAF YAPACAGINA İCRAAT YAP telefon kötü deyip durma bunları yapamiorum de.Sorması ayıp ne oldu yazılımsal sikayetleri dile getiriodun bişiler diodun ne oldu aslı asstarı olmayınca simdi java ya mı gectin.

kardesim bırak bu ayakları ben telefonumu kendimden ii biliorum bi kere sen java sistemi telefondan neler nler bekleyipte almıssın o da senin saflıgın.Keşke biri cıkaydıda arkadaşıom sen sunumu yükmemek istiosun a gülüm yüklemenn için o sis dosyalarını bi sistem lzm o waw ı acabilmek için bi sistem lzm java yapmaz bunları be gülüm deseydi sende bos hayallere kapılmazdın :D

kulaklık sorun dediniz gidin satılıo baba gibide ses verio siemensten denedim ama almayı dusunmuorum su an kulaklık bana gzl yetio

bi ara kameraya laf atıldı buyrun bakın daha hala resim yükleyebilirim göz var nizam var..

ses dediniz sony i gecemez dediniz arkadaşlar ses değişken bir kavrama ama neresi düşükmüş sasiorum ztn bu konuda atlatıldı

ve buna benzer bi ton olay ortaya atıldı ve orda kaldı anca neden CÜNKÜ SACMALIK..

Simdi sorun olarak ne kaldı söliyim size YAZILIM...Peki bişi daha soriyim 1,25 versionun 1,35 ini cıkaran siemens (isteyen yüklete bilir bi rivayete göre kvk da daha yeni sürümü varmıs ama telefonu 1 gün elden aliolar) sizce ileri geri sarma,giden msj a tarih atma,resme tarih atma,msj sesini mp3 yapabilme.... gibi kolay kodları ekleyemicekmi ? ben buna anca gülerim arkadaşlar bence yorum olarak söliyim siemens piyasaya telefon sürücek sürdükten sonra aynı sürüme yakın yeni bi sürüm ile 2,0 gibi bir sürüm cıkaracak s88 e.

Sizcede mantıklı deilmi bi sistem ile 2 telefon piyasaya sürrecek hem bizim ihtiyaclarımız giderilcek hemde yeni seri daha kusursuz olucak.Bnce yapılmicak sey deil.

Ayriyetten dediğim gibi artık Türkiye bilinçsiz bir ülke deil bizim de yazılımcılarımız var fakat su telefonu kullanılmazmıs gibi göstermekten vaz gecin 100 milyona 200 milyona verseler almam dien arklar var yanlıs olaylar ben bu gun telefonu almamıs olsam cebimde gene 600 milyon olsa gene gider alırım.Kimsenin günahına da girmiorum bu arada mail adresime tşklr de gelio.

Adamlar artık gelip buraya yazı yazmiolar sayenizde cünkü o kdr negatif konuşuosunuzki adam gelip bana şarj süresi hakkında msj yazio biri gelio ekran hakkında yazio acaba nie buraya yazamiolar?ben cvplayım direk alınmaz kardesim bu telefon denio.Bu yanlış ve bu yanlışı sürdürmeyelim ltfn..

Alıntı yaptıgım arkadaşa kırılma darılma önemsiyorum ki msj atiorum ama burası s88 club buranın adını ben koymadım.Burada paylaşılcak sadace telefonun özellikleri var.Bu telefon su an oyun malzemesi deil tekrar ediorum bu gibi seyler istiosanız gidin sistemli alın ama ben kamera +ses + görünüm + kullanım artılarını sectim hem burda bi sözümde var k750i ve 6233 ün manü özelliklerini burda kapıştırcam sakın kacırmayın :D

• uzatmıcam diyorum konuyu ama illa dürtüyorsun be kardeşim.yani sence ekranda yazıların kalması,mp3 dinlerken mesaj geldiğinde şarkının kesilip tekrar baştan başlaması,piyasadaki oyun ve java uygulamalarının bu cihaza uymaması,ses kalitesinin sınıfına göre az olması hem kulaktıkta hemde hoparlörde,çekilen resimlerin telefonunun ekranında tat vermemesi,menülerin yavaşlığı ve yetersizliği,videoları tam ekran izleyememek,mpeg4 videoları izlerken sürekli takılma yapması,resimleri tam ekran görebilmek için illa kamera fotoğrafları klasörüne taşımak zorunluluğu,mms ile gelen 640*480 resimleri bulanık görmek,duvar kağıdı yapıcağımız resmin illaki 176*220 veya 122*122 olma zorunluluğu,wav çalmaması,tema özelliği olmaması,usb bağlantısı yapıldığında cihazı kullanamamak,satış sonrası desteğin sıkıntılı olması gayet normal öylemi.ne kadar geniş adammışsın sen yaa.
    hee şimdi diceksin peki neden aldın araştırma yapmadan.cevabını verim.senin gibi sadece görünüşü ile cihaz yorumu yapan kekliklerin lafına kandım.ve benim bunları yazmamdaki tek amaçta herkes bilsin neye para vereceğini.pişman olmasınlar aldıktan sonra.kimin aklına ne takılıyo sorsun bu telefonla ilgili.

mustea_mg görüşelim bi ara şu gülüm meselesini msn de.Trident1984@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: danskiman

arkadaslar telin fiyati 400 ytl sengullerde gordum degermi bu fiyata benq siemens ocak ayinda falan siemens bolumunu kapatacakmis ole dediler Benq Mobile olarak dvam edecekmis

kardeşim cihaza kart takıp deneme imkanın varsa kesin dene.bunu yapmadan sakın alma.bahsedilen konuları hemen test et sonra ver kararını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustea_mg

quote:

Orjinalden alıntı: qx55qx

mustea_mg kardeşim sana paylaşım yap dedim ne oldu yapamıyorsun dimi.hala özellikleri iyi diyorsun helal olsun..bana diyorsun sabit fikirli ama sen elindeki cihazı tanımıyorsun daha.hem bi kere insan kendi cihazını niye kötülesin durduk yere.neyse kapatıyorum bu bahsi.senin sözüne tav olup bu cihazı alan olursa günahı senin boynuna unutma

arkadaşım paylaşım olarak ne istiosun temamı? oyunmu? ztn iki tane secenegin var bunları konus o zmn LAF YAPACAGINA İCRAAT YAP telefon kötü deyip durma bunları yapamiorum de.Sorması ayıp ne oldu yazılımsal sikayetleri dile getiriodun bişiler diodun ne oldu aslı asstarı olmayınca simdi java ya mı gectin.

kardesim bırak bu ayakları ben telefonumu kendimden ii biliorum bi kere sen java sistemi telefondan neler nler bekleyipte almıssın o da senin saflıgın.Keşke biri cıkaydıda arkadaşıom sen sunumu yükmemek istiosun a gülüm yüklemenn için o sis dosyalarını bi sistem lzm o waw ı acabilmek için bi sistem lzm java yapmaz bunları be gülüm deseydi sende bos hayallere kapılmazdın :D

kulaklık sorun dediniz gidin satılıo baba gibide ses verio siemensten denedim ama almayı dusunmuorum su an kulaklık bana gzl yetio

bi ara kameraya laf atıldı buyrun bakın daha hala resim yükleyebilirim göz var nizam var..

ses dediniz sony i gecemez dediniz arkadaşlar ses değişken bir kavrama ama neresi düşükmüş sasiorum ztn bu konuda atlatıldı

ve buna benzer bi ton olay ortaya atıldı ve orda kaldı anca neden CÜNKÜ SACMALIK..

Simdi sorun olarak ne kaldı söliyim size YAZILIM...Peki bişi daha soriyim 1,25 versionun 1,35 ini cıkaran siemens (isteyen yüklete bilir bi rivayete göre kvk da daha yeni sürümü varmıs ama telefonu 1 gün elden aliolar) sizce ileri geri sarma,giden msj a tarih atma,resme tarih atma,msj sesini mp3 yapabilme.... gibi kolay kodları ekleyemicekmi ? ben buna anca gülerim arkadaşlar bence yorum olarak söliyim siemens piyasaya telefon sürücek sürdükten sonra aynı sürüme yakın yeni bi sürüm ile 2,0 gibi bir sürüm cıkaracak s88 e.

Sizcede mantıklı deilmi bi sistem ile 2 telefon piyasaya sürrecek hem bizim ihtiyaclarımız giderilcek hemde yeni seri daha kusursuz olucak.Bnce yapılmicak sey deil.

Ayriyetten dediğim gibi artık Türkiye bilinçsiz bir ülke deil bizim de yazılımcılarımız var fakat su telefonu kullanılmazmıs gibi göstermekten vaz gecin 100 milyona 200 milyona verseler almam dien arklar var yanlıs olaylar ben bu gun telefonu almamıs olsam cebimde gene 600 milyon olsa gene gider alırım.Kimsenin günahına da girmiorum bu arada mail adresime tşklr de gelio.

Adamlar artık gelip buraya yazı yazmiolar sayenizde cünkü o kdr negatif konuşuosunuzki adam gelip bana şarj süresi hakkında msj yazio biri gelio ekran hakkında yazio acaba nie buraya yazamiolar?ben cvplayım direk alınmaz kardesim bu telefon denio.Bu yanlış ve bu yanlışı sürdürmeyelim ltfn..

Alıntı yaptıgım arkadaşa kırılma darılma önemsiyorum ki msj atiorum ama burası s88 club buranın adını ben koymadım.Burada paylaşılcak sadace telefonun özellikleri var.Bu telefon su an oyun malzemesi deil tekrar ediorum bu gibi seyler istiosanız gidin sistemli alın ama ben kamera +ses + görünüm + kullanım artılarını sectim hem burda bi sözümde var k750i ve 6233 ün manü özelliklerini burda kapıştırcam sakın kacırmayın :D

sen bu kadar detafı sadece bakarak gecmıssın ben sadece ıncesıne ınıyom kardesım ama dıkkatlı bakacaksan kamera arkasında bır oncekı menu gozukuyo kı sen sony-erıcsona kıyaslama yapacaksın ben performansı kıyasladım merak etme s88 daha onun konumuna yetısemıyo kı ben aldıgım urunu hep test etmısımdır edıyomda hala k750i telefon bu sıstemden bın kat daha ıyı ve adamlar joıstıgı kullanmasın dıye en azından gerı ılerı buyonlarını uste vermısler kı s88 de her sey joıstıkle 2 keretıklamadan olmuyo sen halasorunlara sorunsuz dıyosan ben bılmıyom arkadasım bu kadar ından yanlıs soluyo sen dogru soluyosun s88 hıc bı telle kıyaslama yapma sakın sıstem olarak berbat qx55qx kardesımde haklı konularda ben su ozellıgı olmasını ıstemıyom sım kartımı kullanmasın telefon cacıga donuyo ısler sımdı onun calısmasındayım bakalım sadece tel hafızasını kullanacakmı ınsallah kullanır kullanmassaa senden yardım ısterıs artık :D ustadlıgını goster bakalım he bu arada buna oyun yuklenıyo haberın olsun forumlara gır yapancı adam 30 tane oyun yuklemıs ama makına klıtlenıyo dıyo kesınlıkle tafsıye etmıyolar..... anlatabılıyom mu oyun oynarken bı arka menuu gze carrpıyo yazmıs adamlar vede oyunun oynama hevesı kalmıyo :D dusunsene arama yapıyosun arkada ısım lıstesı var ne komık yaa sen bunları gormyıpte kabullnıyosan kımseye tas atma sadece yardımcı ol :d

• ekranda yazıların kalması=Abartiosun cok ız bi iz kalio eyer istemiosan enerji moduna al kalmaz.

mp3 dinlerken mesaj geldiğinde şarkının kesilip tekrar baştan başlaması=bunun yazılımsal sorun oldugunu sölemistim.

,piyasadaki oyun ve java uygulamalarının bu cihaza uymaması=bunu bi kere bile denemedim ihtiyac hissetmedigimden ama bu da bi yazılım sorunu.

,ses kalitesinin sınıfına göre az olması hem kulaktıkta hemde hoparlörde=uydurmasyon sallamasyon atmasyon......Sacmalamıssın..

çekilen resimlerin telefonunun ekranında tat vermemesi=daha hiç bişi diyemiorum göz varmı nizam varmı soriyim?OLED ekran ve tat alamiosun :D komik....

,menülerin yavaşlığı ve yetersizliği=menülerde fazlalar bile var yavasslık yok......

,videoları tam ekran izleyememek=bunu video cekme porgramından yapabilirsin..

,mpeg4 videoları izlerken sürekli takılma yapması=yapma be kardesim mp4 filim izliorum ben yatarken cok zevkli oluo..

,resimleri tam ekran görebilmek için illa kamera fotoğrafları klasörüne taşımak zorunluluğu=zoom yapabilmek için oraya tasıman lzm yoksa normal programından tam ekran yapabiliosun..

,mms ile gelen 640*480 resimleri bulanık görmek=yalan.ben sx1 de cektiğim tüm 640*480 leri net görüorum

,duvar kağıdı yapıcağımız resmin illaki 176*220 veya 122*122 olma zorunluluğu=böle bişi yok saçmaladın iii ce..

,wav çalmaması=sen bana sistemsiz waw acan bi telefon göster...

,tema özelliği olmaması=bu konuda haklı olabilirsin bilmiorum arastrmadım.

,usb bağlantısı yapıldığında cihazı kullanamamak=bun sorun da dogru

Arkadasım bak bazı seyler dogru ama giderilecek kdr komik hatalar.Coguda yanlıs bnm sinir oldugum olaylar bunlar bu arada ben ekledm kabul et nick mustea gene konusuruz olmadı bulusuruz öle bi artislik yapmıssınki merak ettim hayırdır ins????

Ank den bol bol slm lar.........

• bu arada arkadaslar ekranım kararmasın dıyenler varsa sımdı anlatıyom onunda cozumunu buldum ama tasarruf konumunda calıstırırsanız daha ıyı olur

Sımdı arkadaslar Ayarlar-Ekran-Duvar Kagıdına gırın.
    ve ondan sonra duvar kagıtlarında Resımler bolumune gırın o bolumde 3 secenek var
    1-mıcro sd
    2-varsıyalanlar
    3-ozel
    4-kamerafoto

Sız varsıyalanlardan hareketlı gıfı ekran gorunumu olarak ayarların ve ondan sonra 3-5 dk bekleyın kapanmadıgını goreceksınız ama ekran lambası yanıyomu yanmıyomu bellı degıl :D bana yanıyogıbı geldı karanlıkta test ettım aydınlık gozukuyo sarj konusunda bıras sıkıntı olabılır .
    Haydıgın ıyı denemeler yenı bluslarla donerım ınsallah su sıstemın dandıklıgınıde duzeltsek guselolacak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustea_mg

ekranda yazıların kalması=Abartiosun cok ız bi iz kalio eyer istemiosan enerji moduna al kalmaz.

mp3 dinlerken mesaj geldiğinde şarkının kesilip tekrar baştan başlaması=bunun yazılımsal sorun oldugunu sölemistim.

,piyasadaki oyun ve java uygulamalarının bu cihaza uymaması=bunu bi kere bile denemedim ihtiyac hissetmedigimden ama bu da bi yazılım sorunu.

,ses kalitesinin sınıfına göre az olması hem kulaktıkta hemde hoparlörde=uydurmasyon sallamasyon atmasyon......Sacmalamıssın..

çekilen resimlerin telefonunun ekranında tat vermemesi=daha hiç bişi diyemiorum göz varmı nizam varmı soriyim?OLED ekran ve tat alamiosun :D komik....

,menülerin yavaşlığı ve yetersizliği=menülerde fazlalar bile var yavasslık yok......

,videoları tam ekran izleyememek=bunu video cekme porgramından yapabilirsin..

,mpeg4 videoları izlerken sürekli takılma yapması=yapma be kardesim mp4 filim izliorum ben yatarken cok zevkli oluo..

,resimleri tam ekran görebilmek için illa kamera fotoğrafları klasörüne taşımak zorunluluğu=zoom yapabilmek için oraya tasıman lzm yoksa normal programından tam ekran yapabiliosun..

,mms ile gelen 640*480 resimleri bulanık görmek=yalan.ben sx1 de cektiğim tüm 640*480 leri net görüorum

,duvar kağıdı yapıcağımız resmin illaki 176*220 veya 122*122 olma zorunluluğu=böle bişi yok saçmaladın iii ce..

,wav çalmaması=sen bana sistemsiz waw acan bi telefon göster...

,tema özelliği olmaması=bu konuda haklı olabilirsin bilmiorum arastrmadım.

,usb bağlantısı yapıldığında cihazı kullanamamak=bun sorun da dogru

Arkadasım bak bazı seyler dogru ama giderilecek kdr komik hatalar.Coguda yanlıs bnm sinir oldugum olaylar bunlar bu arada ben ekledm kabul et nick mustea gene konusuruz olmadı bulusuruz öle bi artislik yapmıssınki merak ettim hayırdır ins????

Ank den bol bol slm lar.........

waw acan mı ? soleyım sana ıstersen bı telefon dene bakalım sony erıcson k750i+samsung d500 bunların ıkısıde acıyo kardesım ben burdaarkadaslarımda denemedıgım telyok wede %80 ı waw calıyor.
    tema yuklenmıyoarastırma sakın baska yerlere baktıgımda tema yuklenmedıgını acıklamıslar.

www.benq-siemens.com adresınden tema melodı yada vs. bı sey ındır telfonbun ıcın bakalım desteklıyecekmı kendı walper ını desteklemıyo kıs duvar kagıdı koyayyım :D

ya bak kardesım cıhazda kusur yok cok gusel ama sıstemınde sorunlar var sen bı yazlımcı olarak yolda gıderken tel kapalı bakmıyosun sarjın bıtmıs haberın yok kı sen telefon kusurlarını kabul etmıyosun dun basıma geldı arayan bulamammıs benı vede fırca yedım dukkandan neden kapalı dıye gel anlat bakalım hadı o zaman cok basıt hatalar yaaa yapma gozunu seveyım sx1 lekarsılastırma sakın sx1 bu modele bes basar.

Benq-simens e maıl attıgımda telefonumu ıstıyolar ıncelemeye alacaklarmıs bende yazdım kı sızın elınızde yokmu bu telefondan neden ıncelıceksınız kardesım uretıcı fırmasınız bendekının aynısı sızde var ama adamlar benımkını alacaklarmıs ıncelemeye nasıl olacaksa :dkomık yaaa ben adama dıyom yazılım sorunu var kardesım adam bana telefonu yolla dıyor :P ben bu kadar cıddı calısan bı fırma gormedım vallah

kardeslerım sakın bu s88 modelını baska telefonlarla karsılastırmayın yarıda kalırsınız hem menu konusunda hemde hız konusunda :D ben testlerımde yarım kaldım da ondan :d basarılar arkadaslar qx55qx varmı yenı bı seyler kardesım bak ekran kararmasına cozum bulduk ne hıkmetse kıtapcıkda yazmıyo dımı allah allah :D
    varmı sende yenı bı seyler :D

• walla kardes benm bildigim sistemli telefonlarda waw calısır bi denerim olmassas k750i ark da var.x\waw lar fln da var onlardan acio olmasın sende dikkat et;)

ayriyetten ben sx1 in sistemini tus takımını ve sadece bende olmasını cok seviodum :D cogu kişide olmaması ve hos tel olması gzl oluodu acıkcası.s88 de öle pek bi kitlesi yopk acıkcası ben daha hiç birinin elinde görmedim :D bu konudada hosuma gidio ama kardes sx1 le karsılastırma sx1 daha gzl demissin de sistem olarak lafım yok ama bu telefon resim video ve ses gibi özelliiklerde sx1 i geride bırakır.buna bazılarının taptıgı kiminin bela okudugu OLED ekranı ka tmorum gene karısıklık cıkmasın :D.en azından 65 k renk ile 262 k mıydı öle bişi di s88 ekranı ii ce karıstı kafam :D

arkadaşlar yazılım yenilemesinde ben size bi tiyo vermistim sanırsam.siz bosuna bekliosunuz siemens oturupta s88 için özel bi sistem pek cıkarmaz cıkarrırsada ben su an 1.35 sürümünü duydum yükletecem ama pek bişi yokmus.simens anca yeni cıkardıgı bi telin sistemini s88 e ayarlar arklar ve 2.0 fln gibi bi sürüm olarak ortaya cıkarır.başka bi şekilde oturupta yazmazlar.

bi de adamın telefonu istemesi gercekten komedy.onların yapacak bişiyi yok ztn önemli olan siemens yazılım yapsın ve dagıtsın.Türkiyede özel bi sistem yazılacagını pek sanmiorum...

son olarak ben her zmn savundum dahada savunurum bilmiorum arklar benim için mi üretilmiş bu telefon ama :d ekranının kapanması bnm işime gelio ben enrg modu yok die sx1 de ekran koruyucu resmi yapıp siliodum enerji modunda oluodu :d ztn tel ellesende 2 gün en az sarjını koruo o bakımdan bi sorunum olmadı akşamları bakiorum şarj a ona göre ayariorum kendimi.Kullanılmicak telefon deil arklar bunu unutmayın bikaçtane eksileri var tmm keske olmasaydı ama giderilcek sorunlar gibi gelio bana takmayın kafanıza eksileri görürken artılarla değerlendirin size yardımcı ancak o artılar olur.....

• wallahi açıkçası ben bu cihazın kullanımını hiç beğenmiyordum daha önce aldım aldığım gün geri sattım.. sattığım yere gittim bugün baktım masum masum yatıyo cazibesine kapılıp aldım ama yine söylüyorum bu cihazın görünmeyen ufak tefek çok hatası var...
    kamerası ve şekli harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 15 Aralık 2006; 17:33:36 >
  • :DD:D:D:D:D:D::D benım bıldıgım tam kızlar ıcın yapılmıs telefon bu kurcalayamıcak fazla bı sey yapamıcak fıyatıda uygun :D nedense super denılen telefon ellerınden cıkarıyo millet anlamadım anlayan anlamıstır lafımı :) halayorumyapacaksan bunun hakkında telefon dıyen kardesım bılmıyom elınden cıkaranlara bı bak ondan sonra yorumlarını yap :) ben sadece guluyom artık komık
  • mustea_mg o kadar basit ve komik cevaplar veriyorsunki resmen kendini kandırıyorsun.ben iz kalmasın diye enerji tasarrufuna alıcam he telefonu ne anlamı kaldı o zaman oled ekranın.yazdığım çoğu sorunu yazılım hatası diye kabul ediyorsun ee be adam biz ne anlatıyoruz.
    duvar kağıdını ekrana tam oturtmak için 176*220 veya daha az boyutta olması lazım.videoyu kendi programında bile izlesen kenarlarda boşluk var tam oturmuyo.resimleri kamera fotolarının içine atmadan normal programından nasıl tam ekran yapıyorsun bilmiyorum.ben yapamadım.
    ben mms ile gelen 640*480 resimler bulanık diyorum adam sx1 ile çektiğim resimler diyo.anlada öyle cevap yaz.bluetooth ile aldığın 640*480 lerde sorun yok.mms ile aldıklarında sorun yani bulanık.
    millet tekrar tekrar söylüyorum.cihaza kart takıp denemeden almayın sakın.

artislik yok beyefendi.artislik karşılasınca olur.msn den devam edicez bu konuya sen canını sıkma.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.