Şimdi Ara

benq p50 sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar Benq P50 pda aldım arkadaşımdan. yeni batarya da aldım büyük tip. yanlız bu alet hattan düşüyor. ekranda sinyal seviyesi full gözüküyor. turkcell hat kullanıyorum. arayanlara ulaşılamıyor diyor. aramaya kalktığımda da aramıyor.

    yanındaki kilitten cihazı kapatıp açtığımda telefon normal çalışıyor arama yapıp arama kabul ediyor.

    bunu yaşayan varsa bilgilendirirse sevinirim.

    bir tek bu sorunum var bu cihazda. aksi takdirde iade edeceğim.



  • üstad en sağlamı hard reset at yani fabrika ayarlarına geri dönsün aynı sorun tekrarlar ise donanımsaldır [:'(

    2. bi öneri yapmışsındır ama başka bi hatla dene hard reset atmadan önce ondada aynı sorun olursa hard reset at







    pocketpc.gen.tr
  • hard reset yaptım. ayrıca çalarken kendi kendine menüye giriyordu. tek tek yüklediğim şeyleri kontrol ettim ve sonunda anladım ki yüklediğim türkçe menü biraz kelek. cihazın kafasını karıştırıyor. telefon çalınca sistem ayarlarına giriyordu.

    baştan yükledim türkçeyi yüklemedim. ingilizce kullanıyorum. şu anlık bişey gözükmüyor.

    ayrıca yüksek amperli yeni pil var. onu taktım. sanırım sarı bölgeye düştüğü zaman yani %30 lara düştüğü zaman telefon özelliği devre dışı kalıyor sanırım.

    şu an telsim kullanıyorum bir kaç gündür sadece 1 kere yaptı. sanırım softwarelardan kaynaklanıyor. yada pilden.çünkü orjinal pilinde %50 şarjı varken wifi yi açmıyordu pil zayıf diyordu. orjinal yüksek amperli pil satın almayı düşünüyorum. olmazsa bi garantiye gönderirim bakalım ne olacak.
  • Merhaba,

    Konuyu yeni gördüm. Bende de P50 var ve benzer sorunu ben de yaşıyorum. Yerimi hiç değiştirmeden ekrana bakıyorum, full gösterirken bir anda sinyal yokmuş gibi şebeke gidiyor, 2-3 saniye sonra tekrar geliyor. Bu durum konuşma esnasında olduğunda ise ses gidiyor (bağlantı kesilmiyor) ve 2-3 sn sonra geliyor. Pil orjinal, işletim sistemi orjinal, sorun muhtemelen donanımdan kaynaklanıyor, ama servise götürmeye korkuyorum...
  • ben götürücem çünkü görüşmelerimde karşı tarafa echo yapıyormuş. benq türkiye ile görüştüm yazılım yükleyerek düzeltiyorlarmış. elim mahkum garantiye göndereceğim.
  • Arkadaşlar umarım sorununuz bu kadarla biter, eşim de bu cihazı kullanıyor ve bir buçuk yıldır cihaz devamlı serviste, verdiği mükerrer arızalardan dolayı da şimdi de servis garantiden değil ücretle gidermek istiyor. Heralde onlarda artık bizden bıktı...
  • kocaeli sanayi odası meslek komitesi üyesiyim. onu bana yapamazlar işte. eğer bana öyle bişey yapsınlar başarıyı kökten silerim. nitekim bir zamanlar siemens türkiye aynı şeyi yapmaya kalktı teleservice şirketi ile beraber. teleservice in kafasında paralıyordum istanbulda telefonu!. baktılar sağlam pabuçum kutusunda mührü açılmamış telefonu gönderdiler. aynı gün bir telefoncu arkadaşıma hemen sattırdım kurtuldum siemensten.

    o yüzden korkum yok. alacaklar yapacaklar. başka yolu yok.
  • arkadaşlar bende de p50 var ekran algılamasında sorun var hafıza kartı okumasındada ufak sorunlar var hard format atsam düzelirmi nasıl atmam gerekiyo hard format acil arkadaşlar lütfen
  • Gudikcik arkadaşımı kutluyorum. Heralde bizimde gudikcik arkaşın yaptığını yapmamız lazımmış; Çünki bu cihazda yine sorun yaşıyoruz ve 15 gündür cihaz serviste ve bu sefer değiştirmeleri için başvuruda bulunduk, eğer değiştirmezseler yasal yönden hakkımızı aramayı düşünüyoruz. Artık kabak tadı vermeye başladı, bucihazı almayı düşünenler mutlaka iyi bir araştırma yapsınlar, biz alırken malesef Teknosa'daki kişinin pazarlamasına kanıp almıştık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.