Şimdi Ara

BenQ EX2780Q vs GİGABYTE FI27Q

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • FI27Q fahiş fiyata satıldığı için BenQ EX2780Q modelini almayı düşünüyorum. Malum her ikisi de aynı paneli kullanıyor, bu durumda tepki süresi olarak ikisi arasındaki tek farkı yazılım kalitesi belirliyor. Aynı paneli kullanmalarına rağmen BenQ EX2780Q ile FI27Q arasında çok fark var mı? İncelemesi yapılmış ama ben sizin de fikirlerinizi almak istedim.

• Önermem, itopya indirime sokunca yakın fiyatlara iniyor aorus o yüzden beklenilebilir.
  • Tepki süresi daha düşük, fiyatı aman aman fark yok, bir de banding varmış az miktarda da olsa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Gradient kısmına benimde aklım takılmıştı, dediğiniz gibi en iyisi FI27Q için beklemek.
  • FI27Q modeli de pek içime sinmedi hocam, AD27QD modelindeki Overshot sorunu FI27Q modelinde giderildi mi net bir bilgi bulamadım. Rtings gibi inceleme siteleri bana biraz karmaşık geliyor, o yüzden pek sağlıklı yorumlayamadım. TN hariç FI27Q modelinin başka alternatifleri hiç mi yok?

Şu anda 2K 144-165Hz IPS ve VA için en iyisi FI27Q-P>FI27Q modelleri mi? Oyunları FreeSync-Compatible ile birlikte 75-140 FPS değişken yenileme hızında oynadığımda bariz Ghosting Overshot yaşamak istemiyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.