Arkadaşlar dertli bir kardeşiniz / ağabeyinizim. Yaklaşık 4-5 yıldır sorunlu bir evlilik yürütmeye çalışıyorum. Eşiniz size , ailenize vb. herhangi bir şeye saygı göstermeyip sürekli kavga çıkarsa, Adamlığınızdan tutun, doğup büyüdüğünüz yerle ilgili size hakaretler etse, Sürekli sizi boşanmakla tehdit etse ne yapardınız ? |
BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ

BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ
(En Son Oy Tarihi: 23.7.2023)
-
-
Csb hiçbir erkek bu kadar sönük olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kankam sen aynaya bakıp isyan etmeye devam edebilirsin.
Csb filan değil.
-
Boşanırdım çünkü bekara karı boşamak kolay
Bu tipi ben seçmedim ama karım bana böyle şekil şukul yapamazdı.
Büyük konuşma istersen. bilemezsin o ruh halini.
-
Çocuk varsa bile bir yere kadar idare edilebilir. Çocuk yoksa boşa uzatmamak gerek.
-
yaptı diyelim napacaktın dayak mı atacaktın yapmaması için?
-
böyle durumlarda nafaka bağlanıyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çekişmeli olursa tam olarak bilmiyorum nasıl olacağını, evlilik birlikteliği aşamasında alınan eşyaların paylaşımı filan bir sürü iş yani.
-
bi evlilik terapisti deneyin derim hocam eğer sizin de umudunuz varsa. yoksa da o yoluna siz yolunuza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok korkudan yapamazlar.
kadına şiddete karşıyım. Kendinden güçsüze şiddet uygulamak acizliktir.
Hocam kadınıda dinlemek lazım böyle tek taraflı olmaz size 24 saatmi kötü davranıyor hiç mi iltifat sevgi ilgi göstermiyor ?
Haklısın. tabii ki onun da kendine göre haklı sebepleri var fakat ben durmam gereken yerde duruyorum. ailesine karşı saygılı olmaya çalışıyorum en azından.
Fakat eşim, ailemin yanında bile bana ve aileme saygısızca davranışlarda bulunuyor.
Burada yüzeysel anlattığım için her şey karşılıklı oluyor gibi zannetmeyin. Gerçekten artık sabrımın son noktasına geldiğim için insanların fikirlerini tavırlarını merak ettim.
-
Teşekkür ederim ancak artık bende ne sevgi ne de saygı kaldı.
Yani böyle olunca çabalayasım kalmıyor.
Daha önce hastaneye götürdüm, başlangıç için ilaç verdi doktor fakat yarıda bıraktı.
-
sen önce bi kızla tanıştıktan sonraki aşamaya geç, sevgili ol. evlenme aşamasına gel o badireleri atlat evlen. ondan sonra korkutursun dostum.
-
Hocam sorumu atlıyorsunuz aranızda sevgi varmı diyorum ailem diyorsunuz şuan kadınların yüzde 90 ı erkeğin ailesini istemiyor zaten ben size karşı sevgisini soruyorum
Yaş kaç ve çocuk var mı?
En Beğenilen Yanıtlar

Boşanırdım çünkü bekara karı boşamak kolay
|
Benzer içerikler
- kan tahlili kaç gün geçerli
- rica ederim ne demek
- biri sizinle çok uğraşıyorsa ne yapılır
- sol ayak baş parmak hissizlik
- tarihi geçmiş ayran içilirse ne olur
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X