Şimdi Ara

Benim Projem 3 - Legendary (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FAtih hocam nedir durum kart eline ulaştımı acaba ?

Yok üstad kartı 2 gün önce kargoya vermiş ama gelmesi uzun sürer
  • Fayih abi gözün aydın yeni kartın geliyormuş..

Bu arada artık İstanbul damısın ? Bursadan ayrıldınmı
  • Evet abim İstanbuldayım artık. Gelecek inşallah bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

fatih sana guzel haberim var aksam eve geldigimde pakket gelmis durumdaydi :)

Benim Projem 3 - Legendary

ne yapmami istersin

suan belcikada bir musteri icin bilgisayar topluyorum bunun parcalari bir kac gun icinde elime gecer ve boylece bu sistemde istersen iyice bir test yapa bilirim senin icin.
    ve youtuba ekliye bilirim kanit olarak?????

testler.

3D vantage
    3D Mark06
    Furemark

ama yok beklemek istemiyorum artik diyorsan yarin kargoya koya bilirim.

bana soracak olursan test yapmam daha mantikli boyle emin olursun DOA falan oldugunda geri gondere bilirim.

bu arada HDD haber yoktur sana ben alirim demistim ama suan fiyatlar %200 arti 1.5TB 160€. suan problem dukkanlardada zor stokda bulunuyor

guzel gorunuyo.

• Ekran kartı geldi, Welcome Screen de dondu.
    Tek ram a düşürdüm biosu göstermedi,
    Çift slotta açıldı tekrar Welcome Screen de dondu.
    Sadece Ekran kartı ve ramlar ile denedim yine sonuç aynı.

İstiklal'i bu başarıya imza attığı için kutluyor ve tebrik ediyorum.

Kadıköy civarında extreme pc onarabilecek arkadaşlar varsa görüşmek istiyorum.
  • Dostum kadıköy e yakın değil pek ama en azından aynı yakadayız.Benim croshair formulada deneyelim bakalım ekran kartını.Bende sıvı soğutma avar fakat ekran kartını soğutmuyorum ondan rahat deneriz.Vasıta varsa cihazıda getir bakalım iyice merak ettim olay nerdeymiş.
  • quote:

Dostum kadıköy e yakın değil pek ama en azından aynı yakadayız.Benim croshair formulada deneyelim bakalım ekran kartını.Bende sıvı soğutma avar fakat ekran kartını soğutmuyorum ondan rahat deneriz.Vasıta varsa cihazıda getir bakalım iyice merak ettim olay nerdeymiş.

Eyvallah üstad mazur gör ama denemekten sıkıldım artık çözüm istiyorum,
    bütün donanımları deneyebilmem lazım, sorun kesinlikle ekran kartında değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcee

quote:

Dostum kadıköy e yakın değil pek ama en azından aynı yakadayız.Benim croshair formulada deneyelim bakalım ekran kartını.Bende sıvı soğutma avar fakat ekran kartını soğutmuyorum ondan rahat deneriz.Vasıta varsa cihazıda getir bakalım iyice merak ettim olay nerdeymiş.

Eyvallah üstad mazur gör ama denemekten sıkıldım artık çözüm istiyorum,
    bütün donanımları deneyebilmem lazım, sorun kesinlikle ekran kartında değil.

senin işlemcini vs denicek donanımın çıkıcağını pek fazla sanmıorum ama işlemci dışında herşeyi deneyebiliriz aslında.Onuda ben bizim iş yerinde uyumlu cihaz bulabilirsem onla deneyebilirm ama tabi tercih senin.

• Sağol seçenekelere bakalım olmazsa çalarız kapını (=
  • Fatih bey son durum nedir acaba? Ürünü tekrar yollayacakmısınız yoksa yapabildinizmi?
  • tekrar bursada olsaydın benim pc emrine amade. x58 ud3r var ama sonuçta aynı platformdayız. sanırım bursada idin bi ara. eğer bir ara brsaya gelirsen kuşkulandığın parçlarıda getir deneyelim benim kasada.
  • Anakart ve Ram lerde sıkıntı oldugu ortaya çıktı firmalarla görüşülüp garanti işlemleri başlatıldı.
    Kısa süre içinde geri göndereceğim işte.
  • gonderdin mi ?
  • Göndereceğim, şuan bu makinede yapmam gereken bir iş var.
  • Allah sabır versin diyecek söz yok...

işte en kötüsü bu yahu bir şeye heveslenirsin onu yapma hayali ile yaşarsın zorluklar içerinde o hayali gerçekleşecek maddiyatıda bulursun tam herşey tamam derken hevesin kursağında kalırya o çok kötü işte

İnsandır bu beşer şaaşar.. önemli olan yapılan hataları telafi etmek. umarım kısa sürede sonuca ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcee

Göndereceğim, şuan bu makinede yapmam gereken bir iş var.

sirf toz boya 150€
    guc kaynagi kapargi: €50.-
    Sleeve mod malzemerli: €100.-
    Bitspower grill: €35.- toplam:335€x2.40=804TL

Ah be kardeşim..Hak veriyorum sana ama bu kadar da verilmez ki şu malzemelere.Buna vereceğine Gtx590 + 6gb ram daha aldırsaydın keşke..i7 2600k'da güzel bir tercih olabilirdi 990x yerine.Monitor de alınırdı belki.Hak veriyorum sonuna kadar kardeşim inşallah en kısa zamanda istedğine kavuşursun..
  • Yorumları ve "Rainbow" konusunu inceledim. Yorum yapmak, fikir beyan etmek haddime değil ama yazmak istedim.

Ben iki tarafıda suçlu buluyorum ama bu yerden yere vurmak açısından suçlu bulmak değil. Açıkcası Fatih Bey'in böyle bir işe girişmesini hiç yadırgamadım. Düşününce mantıklı yanları var. Böyle bir sistem kesinlikle çok ucuza gelecektir ki ülkedeki fiyatları kıyaslayınca belli oluyor. Bunun en büyük dezavantajı ürünlerin garantisi veya herhangi bir sorun aşamasında olacaktır. Öyle de olmuş zaten.

Legendary1985'nin yaptıkları konusunda takdir edilecek ve eleştirilecek yerleri var. Bana göre böyle bir işe başlarken çok az plan ve program yapmıştır. Yaptığı işin çok ciddi olduğunun bilincine tam varamamış gibi gözüküyor. Burada biraz ticari tecrübesizlik yaşadığını düşünüyorum. Çünkü yaptığı iş uluslar arası bir iş ve yan yana gelme şansları yok. Her aşaması için gerekli kanıtlar oluşturmak zorunda diye düşünüyorum. Bu kanıtları oluşturmadığı için haklı olarak Fatih Bey yeterince testten geçirilmeden gönderilmiş diyebiliyor. Ayrıca yeterli iletişim de sağlanmamış. Elbetteki Legendary1985'nin oradaki yaşamı, koşulları, işi bazı şeyleri geciktirmiştir ama keşke bunları açık ve net şekilde Fatih Bey'e iletebilseydiniz ya da her sorusuna vaktinde eksizsiz cevaplar verebilseydiniz.

Fatih Bey'in de yaptıkları konusunda takdir edilecek ve eleştirilecek yanları var. Hayal kırıklığı ve beklentilerin gerçekleşmemesi, sizi doğal olarak Legendary1985'e karşı agresifleştirmiş. Bu tavrınızı üstün bir gayretle aşabilirseniz ve Legendary1985'te sizinle adam akıllı, eksizsiz bir görüşme yaparsa çözümü bulabilirsiniz gibime geliyor.

Takdir edilecek yanlarınız bana göre ortak. İyi niyetli ve çok sabırlı olduğunuza inanıyorum. Her ikinizinde yaptıkları bunu doğrular şekilde. Maddi çıkar olsaydı bunca kargo oraya yolla buraya yolla işleriyle uğraşmazdınız. Çünkü kargoların ucuza geleceğini sanmıyorum.

Ortada birden fazla sorunlu parça olduğunu gördüm çünkü Legendary1985 ekran kartını garantiye yolladığında yenisiyle değiştini belirtmiş. O kart size de ulaşmış. Daha sonra anakart arızası olduğunu tespit etmişsiniz. Bence sorunların kaynağı bir ihtimal kasanın bir bütün halinde kargolanması. Keşke çıkabilen parçaları kutularına koyup öyle yollasaydınız. İkinizin de bunu akıl etmemesi çok üzücü olmuş. Ama olan olduktan sonra ne desek boş.

Son olarak Fatih Bey'in işlemci etrafında belirttiği sorun var. Bunun sebebinin açığa çıkması her şeyi daha çok netleştirebilir. Gördüğüm kadarıyla Legendary1985 bu konu hakkında tespit yapamadı.

Dilerim her şey sorunsuzca hallolur. Bir şekilde en az hasarla uzlaşmaya varırsınız. Ama bunun uzun zaman alacağı aşikar. Allah ikinize de sabır versin.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Shane -- 4 Şubat 2012; 5:12:03 >

• @2Shane

Eyvallah üstad, iyi bir değerlendirme olmuş açıkçası. Bu mesajını asıl konuda da görmek isterim
  • İki tarafında haklı ve haksız yönleri var.Fatih hocam sisteminizi güle güle kullanmanız dileğiyle.Diğer parçalarda böyle sorunlu çıkarsa,siz sistemi sorunsuz toplayana kadar yeni seriler çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

rainbow işi ne oldu ?
    fatihcee kardeşim ; benim haddim değildir , olan sana oldu tamam ama yazma isteği duydum bende.

Sana niye yurt dışından pc aldın vs. yorumlar yapan arkadaşlara katılmıyor. elimde o kadar param olsaydı bende aynı şeyi yapardım diyorum. Ayrıca senide anlayabiliyorum. O kadar ümitlendin,mükemmel bir pc beklerken bu hüsran hevesini kırdı. bunuda belirtmişsin zaten. ama buna rağmen istiklal kardeşim'e çok yüklenmemen gerek.
    Tamam gecikmeler yaşandı,bazı tatsızlıklar,şanssızlıklar oldu.(ki sen yurt dışından sipariş vererek bu gecikmeleri ve bunlara bağlı olarak yaşanabilecek tatsızlıkları göze almışşın demektir..) Bunlar artık gerçekleşti ve dönüşü yok.
    İkinizde birbirinize veya tepkiler verirseniz çözüme ulaşamazsınız. Yapmanız gereken adil bir şekilde görüşüp, ortak bir karar almaktır(ki anakart ve ramde sıkıntı oluştuğuna varmışsınız). Bir parantez daha açıyorum (anakart ve ramdeki sıkıntıyı istiklal nerden bilecekti ki ,bilse bile test ettiğini hatta oc yaptığını söylemiş [ne kadar doğru bilemiyorum sen gördünmü biosta oc profilini?])
    Biliyorum çok karışık oldu ama sonuç olarak birbirinizi üzmeden şu sorunları çözün , sorun ikinizdende kaynaklanmıyor olabilir.. yolda gelirken bir sorun oluşmuş olabilir.

İstanbul Maltepe Civarına uğrarsan fatih görüşelim bende bir göz atayım pcye. Biraz yaşım küçük ama çoğu büyükten fazla donanım bilgim var emin olabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redemptionx -- 5 Şubat 2012; 0:18:56 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.