Şimdi Ara

Benim projem (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
9
Favori
76.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarında herşey estetik açıdan güzel olmuş ama yeni yaptığın modifikasyonla güç kanyağı biraz işi bozmuş gibi.
  • hocam ayıpdır sorması toplamda ne kadar tutdu sistem acaba
  • Mükemmel bir proje. Merakla devamını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabas55

hocam ayıpdır sorması toplamda ne kadar tutdu sistem acaba

vallaha tam olarak hesaplamadim ama €10000.- yaklasti simdik yeni ekran buna sebeb oldu €1200.- sadece ekranlar :S ve arti bitane daha geliyor yakinda
  • mükemmel birşey ya
  • Dicek bişe yok resmen hayallerimi yapmışsın hayatımda böle bişe görmedim :D tamamile profosyenel bi çalışma tebrik ediorum kutluyorum...
  • orda - gördüm :D buz tutar kasa dikkat :D bizimki alev atıyo
  • çok deli işler çıkarmışsın arkadaşım ama o psuyu öle borakmıcaksın umarım yakışmamış doğrusu valla hayal kırıklığına uğradım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

çok deli işler çıkarmışsın arkadaşım ama o psuyu öle borakmıcaksın umarım yakışmamış doğrusu valla hayal kırıklığına uğradım

onune fan grill koymadim cunku kasamin onu saten fan grill :). bosu bosuna cikkan havayi engelemiyelim hehehe

Benim projem
  • hocam samimi bir yorum yapıyorum;

ayakta alkışlıyorum...

ilk gördüğümde böyle oldum...

sonra dedim ki adam yapmış, tebrik etmek düşer bize...gördüğüm en başarılı sıvı soğutma...

bence o sisteme bir gtx590 sli tam gider....

ben de yeni kasa almayı planlıyordum, 2 adet 200mm, 1 adet 230mm, 1 adet de 140mm fan ile hem sessiz, hem güçlü soğutma performansı elde ederim diyordum; bütün hevesim kaçtı bunu görünce...

• quote:

Orijinalden alıntı: miwaly_

hocam samimi bir yorum yapıyorum;

ayakta alkışlıyorum...

ilk gördüğümde böyle oldum...

sonra dedim ki adam yapmış, tebrik etmek düşer bize...gördüğüm en başarılı sıvı soğutma...

bence o sisteme bir gtx590 sli tam gider....

ben de yeni kasa almayı planlıyordum, 2 adet 200mm, 1 adet 230mm, 1 adet de 140mm fan ile hem sessiz, hem güçlü soğutma performansı elde ederim diyordum; bütün hevesim kaçtı bunu görünce...

iltifat icin cok tsk ederim :). saten planim eVGAnin gtx 590 FTW hydro copper hele bir ciksin hehehe :)

• selam
    süper bi çalışma. emeğine saglık. fakat aklıma takılan şey bu kadar masrafa degermi ? bana göre degmez. fakat sana göre degmişki yapmışın tekrar tebrikler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

selam
    süper bi çalışma. emeğine saglık. fakat aklıma takılan şey bu kadar masrafa degermi ? bana göre degmez. fakat sana göre degmişki yapmışın tekrar tebrikler ..

vallaha benim icin deydi :)
  • temp ekranlarının, sensörlerin markalarını yazabilir misin? nasıl bağladın sisteme?
  • çok güzel ve çılgın bir çalışma olmuş , resimlere onlarca kez baktım , insanın imkanı olması güzel bişi tabi sonrası el becerisi ve yaratıcılık...iyi günlerde kullanın
  • hocam çılgınsın ellerine sağlık
  • kolay gelsin hocam büyük iş başarmışsın eline sağlık
    bizimkiler haf-x kasa aldım diye oo çok büyük bunu nereye sığırıcaz, kasaya 340tl verilir mi deyip duruyorlar seni ve özellikle aileni tebrik etmek gerek bu yaptıkların ve yapacakların adına sana izin verdikleri için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 28 Şubat 2011; 19:44:03 >
  • Çalışma bitti sanıyordum devam ediyormuş.
    Takibe devam.
  • tsk ederim arkadaslar.

quote:

Çalışma bitti sanıyordum devam ediyormuş.
    Takibe devam

bitmes hocam hergun yeni planlar yapiyorum hehehe
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.