Şimdi Ara

Benim Param v2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not:Öncelikle diğer konu oyunun çıkardığı bir sorun nedeniyle kirlenmiştir.Bunun üzerine bende konu içerğini o konudan silerek o konunun silinmesini için gerekeni yaptım.Adminler o konuyu silerlerse sevinirim.

Oyunda çok büyük yenilikler yaptım arkadaşlar.Yapılan yenilikler haliyle oyunun boyutunun artmasına sebep oldu.Oyunun yeni çıkacak olan sürümlerinide bu konuda paylaşacağım.Yakında çokluoyuncu sistemi de eklenecek.

Not2:Sorularımı bıkmadan usanmadan cevaplayan programcı arkadaşlara çook teşekkür ediyorum.Ben yapamadıkça onlar yardımcı oldular.O kadar çok kişiye soru sorup yardım aldığım için buraya tek tek isimlerini yazamıyorum

Benim Param v2'yle gelen yenilikler;
    -Oyuna özgü 30 saniyelik saat sistemi getirildi.Her 10 saniyede bir iphone,altın ve z623'ün değerleri değişiyor ve her 30 saniyede sahip olduğunuz işletme mekanlarından gelir elde edebiliyorsunuz.
    -İnternet kafe,disko,iddaa bayi ve pansiyon satın alarak düzenli gelir elde etme yolları.
    -DJ'lik yapma,kickboksta ringe çıkma ve silahla mekan basma gibi serbest mesleklerden de iyi gelirler elde edilebiliyor.
    -Serbest mesleklere ses eklendi.(Boyutun bu kadar artmasının sebebide eklediğim ses dosyalarından.)
    -Tasarımda ufak tefek yenilikler
    -Bonus kod(Doğru şifre sayesinde paranızı 500000 TL arttırabilmek mümkün.Lakin korkmayın şifreyi sadece ben biliyorum)

İndirme linki;
    http://www.dosya.tc/server11/A4lYNM/BenimParamv2.exe.html

Virüs Total Sonucu:
    https://www.virustotal.com/tr/file/d21f81ab586c8c8408f48a23cd0c50f744b333a61784e693c57eb8522c86f4f0/analysis/1371666269/

Oyundan SS'ler;
     Benim Param v2

Benim Param v2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 19 Haziran 2013; 21:48:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.