Şimdi Ara

benim önerim ;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum artik bozuldu bilmemne2002 yok bilmemne2005 gibi uyeler bu forumu bozuyor. Ben artik forumumuza TC kimlik numarasi ile kayit olunmasini oneriyorum. Bir uA forum gibi seviyeli !

Yaş sinirida olsun artik 15+ mi 18+ mi siz karar verin..

Bu benim
    dusuncem
    lutfen saygil bir şekilde tartilsalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu daha önce defalarca tartışıldı dostum. Çocuklar bir büyüğünün tc kimlik nosuyla kaydolur yani bu soruna çözüm olamaz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Bu konu daha önce defalarca tartışıldı dostum. Çocuklar bir büyüğünün tc kimlik nosuyla kaydolur yani bu soruna çözüm olamaz malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Bu konu daha önce defalarca tartışıldı dostum. Çocuklar bir büyüğünün tc kimlik nosuyla kaydolur yani bu soruna çözüm olamaz malesef.

Acı gerçeği 2-3 mesaj arka arkaya atarak anlatsaydın keşke
  • Şöyle bir şey olabilir telefon onayı gibi ama telefon girilcek sonraki gün telefondan arayacaklar seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercnshn

Şöyle bir şey olabilir telefon onayı gibi ama telefon girilcek sonraki gün telefondan arayacaklar seni

• quote:

Şöyle bir şey olabilir telefon onayı gibi ama telefon girilcek sonraki gün telefondan arayacaklar seni

Bence şöyle birşey olsun ev adresi verelim ertesi gün eve gelsinler ziyarete.
  • hatta GBTye baksınlar

• Üniversite kimlik kartı ile üye olunmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: XsI

quote:

Üye Olunca onay maili gibi böyle bir mülakat olsun her ilde dhşubeleri kurulsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

quote:

quote:

Üye Olunca onay maili gibi böyle bir mülakat olsun her ilde dhşubeleri kurulsun?

telefon numarasının kayıtlı olduğu isimle forumdaki isim aynı olsun ve arasınlar en kötü 94 hadi 95 liler girsin foruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

quote:

quote:

telefon numarasının kayıtlı olduğu isimle forumdaki isim aynı olsun ve arasınlar en kötü 94 hadi 95 liler girsin foruma.

Kimse kendi ismini kullanmak istemez.

• Arkadaş bitmediniz bi türlü, dh bir aylığına tc no ile üyelikleri aktif etsin de forum ne hale dönüyor bi görsünler
  • adamlar sizin ne düşündüğünüze önem veriyormuki? ne kadar çok üye o kadar çok gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Üniversite kimlik kartı ile üye olunmalı.

En saçma fikir şimdiye kadar.
    Adam 22 yaşında üni okumadı. Olamaz mı?
    Adam lise son sınıf ama senden benden olgun davranıyor. Olamaz mı?

Bu olayı yaşa bağlayan insanlara sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 11 Haziran 2012; 18:17:10 >
  • quote:

quote:

haklısın harbi değerlendirelim
  • Öyle diyorsunuz da beyler, çocuklar bu forumun tuzu biberi. Onlar da olmasa çok kasıntı olurdu buralar.
    Arada sırada saçmalayacak birileri lazım. Bir ortamda herkes aynı kafadan olursa ne anladım o işten.
    Bokunu çıkaranları katmıyorum bu sıralamaya, onlar ayrı bir mevzu.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey yaş mı? 20-25 yaşında olup da 10 yaşında çocuğun yapmayacağı şeyleri yapanlar var.

Devlet dairesi mi lan burası kimlik ile girel
    im.
  • Kimin ne zaman hangi espriye ne tepki vereceği belli olmaz. İnsanı güldüren şakayı 7 yaşındaki çocuk da yapmış olabilir. -sadece şakalar için değerlendirecek olursak-

Ne bekliyorsunuz anlamıyorum TRT değil burası d-e-ğ-i-l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 11 Haziran 2012; 19:00:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.