Şimdi Ara

Benim için çok önemli, yardım ! (Kız meselesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler direk konuya giriyorum, benim 5 aydır birlikte oldugum bir kız var. Ve ne olursa olsun birbirimizi seviyoruz, ben ilk defa ciddi bir ilişki yaşıyorum.Onun için bazı hatalarım oluyor ve cok pesimist bir karaktere sahibim. Herseyi kötü düsünebiliyorum , ben bu kızla ciddi ciddi 2-3 kere tartıstım ve bu her tartısmanın sonunda ayrılalım , kopalım falan diyor. Sonra bir gün geçiyor ve sinirliyken ağzıma geleni söylüyorum özür dilerim diyor. Bizim en son tartısmamız cok ciddiydi yani kız resmen bitsin diyor yazma diyor falan ama hala beni sevdigini söylüyor. Birde su var bu kız sanal dünyada bi başka realde bi başka yani sanalda cok kötü olabiliyor ama realde resmen bir melek. Şimdi benim ne yapmam gerek yani kıza mesaj atmaya devam etmelimiyim , yoksa mesaj atmayıp kaçan kovalanır taktiğinimi uygulayım ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .

• yaşlarınız kaç ?
  • 17 hocam ama seviyorum ya
  • Sanal da nasıl farklı olduğunu ona göster anlat..Sonra böyle yapacaksan zaten bu ilişki yürümez bir ol felan de 2 yüzlü olma de
  • Kız ile durumu yüz yüze konuşuun.
  • ergenlik yahu. olur böyle şeyler. hem ilerde bunları düşününce gülersiniz. ha bu arada bırak o senin peşinden koşsun. konuşmamayı dene eğer o gelirse seviyordur gelmezse senden sıkılmıştır.
  • Hocam yorumlar için teşekkürler.. Yardımcı olmak isteyen varsa seve seve dinlerim fikirlerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trip atmanın zamanı değil bence hani herşeyi zamanında yaşamak gerekir herşeyi yaşayarak görmek gerekir fakat bu yapılacak şey değil diye düşünüyorum. kızı al karşına tabi sakin olduğunda; de sen pcde böylesin normalde böyle sen kızınca böyle oluyorsun sakinlekşince böyle diye. önce uyar yoksa anlamsız triplerin faydası olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.