Şimdi Ara

Benim hayatımda niye aksiyon yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler burda okuyom okuyom miletin hayatında aksiyon,macera,bilim kurgu ne ararsan var bende yok 19 yaşındayım evden okula ,okuldan eve gidiyodum okulda bitti iyice sıkıcı oldu bitek benim hayattımmı böyle yokmu içinizde sakin hayat yaşayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne sıkıcıyım konuya bile cevapo gelmiyor

uptullah

•  Benim hayatımda niye aksiyon yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Aynen bu durumdayım burda oturduğum yerde terliyom

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

pencereden atladım :) aksiyon oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Beyler burda okuyom okuyom miletin hayatında aksiyon,macera,bilim kurgu ne ararsan var bende yok 19 yaşındayım evden okula ,okuldan eve gidiyodum okulda bitti iyice sıkıcı oldu bitek benim hayattımmı böyle yokmu içinizde sakin hayat yaşayan

Avatarınla nickin uyumlu olsaydı bunlar olmazdı
    Shunsui avatarı şart
    Bu arada aksiyin dedigin ani şeylerse olabilir kendiliginden ama aktivite filansa sende birtiyor olay

• Bende öyleyim dostum hep bi monotonluk hep bi sessiz sakinlik tamam ben sessiz bir yaşamı birçok şeye tercih ederim ama bende istiyorum başıma bela alayım ve en yakın arkadaşımla bu beladan kurtulmaya çalışalım ne bileyim Doctor Who dizisindeki gibi yaratıklar saldırsın hepsini öldüreyim kahraman olayım hoşlandığım kıza araba çarpmak üzereyken çevik ve hızlı bir hareketle kurtarıp okulun cool çocuğu olayım daha istediğim çok aksiyon dolu olay var ama olmuyo işte.Bugüne dek en aksiyon dolu anım okulun bahçesinde kapı kilitli masur kalmak ve tellerden atlayarak okuldan çıkmak başka bişey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Beyler burda okuyom okuyom miletin hayatında aksiyon,macera,bilim kurgu ne ararsan var bende yok 19 yaşındayım evden okula ,okuldan eve gidiyodum okulda bitti iyice sıkıcı oldu bitek benim hayattımmı böyle yokmu içinizde sakin hayat yaşayan

Avatarınla nickin uyumlu olsaydı bunlar olmazdı
    Shunsui avatarı şart
    Bu arada aksiyin dedigin ani şeylerse olabilir kendiliginden ama aktivite filansa sende birtiyor olay

Aksiyon dediğim ne bilem evi polis bassa falan sıkıldım arkadaş

• git tek başına 5-10 kişiye diklen
    dayak yersen ben karışmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

Bende öyleyim dostum hep bi monotonluk hep bi sessiz sakinlik tamam ben sessiz bir yaşamı birçok şeye tercih ederim ama bende istiyorum başıma bela alayım ve en yakın arkadaşımla bu beladan kurtulmaya çalışalım ne bileyim Doctor Who dizisindeki gibi yaratıklar saldırsın hepsini öldüreyim kahraman olayım hoşlandığım kıza araba çarpmak üzereyken çevik ve hızlı bir hareketle kurtarıp okulun cool çocuğu olayım daha istediğim çok aksiyon dolu olay var ama olmuyo işte.Bugüne dek en aksiyon dolu anım okulun bahçesinde kapı kilitli masur kalmak ve tellerden atlayarak okuldan çıkmak başka bişey yok.

Gezegeni dalekler işgal etse fenamı olur.

• ben anca kendimi çaylıyorum
  • quote:

quote:

Bende öyleyim dostum hep bi monotonluk hep bi sessiz sakinlik tamam ben sessiz bir yaşamı birçok şeye tercih ederim ama bende istiyorum başıma bela alayım ve en yakın arkadaşımla bu beladan kurtulmaya çalışalım ne bileyim Doctor Who dizisindeki gibi yaratıklar saldırsın hepsini öldüreyim kahraman olayım hoşlandığım kıza araba çarpmak üzereyken çevik ve hızlı bir hareketle kurtarıp okulun cool çocuğu olayım daha istediğim çok aksiyon dolu olay var ama olmuyo işte.Bugüne dek en aksiyon dolu anım okulun bahçesinde kapı kilitli masur kalmak ve tellerden atlayarak okuldan çıkmak başka bişey yok.

2 robot öldürsek fena mı olur la

• quote:

quote:

quote:

2 robot öldürsek fena mı olur la

Aynen ya biraz aksiyon

• He ya hakkatten aksiyon lazım :D
  • sokak köpeklerine kovalayıncaya kadar bulaş sonra kaç al sana aksiyon
  • seks yap

• çingen mahallesine git bağıra çağıra söv

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.