Şimdi Ara

Benim gibi yalnızlıktan keyif alan arkadaşlar ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insan sosyal bi varliktir, sacmaliyorsunuz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşım 19 çoğu şeyi tecrübe ettim felan diyosun ama çok yanılıyosun
  • Yalnızlık çoğu zaman iyi olsa da bazen insanın sohbet edebileceği,içini dökebileceği bir kaç dostu olmalı bence. Benim ilkokulda ve lisede onlarca arkadaşım oldu ama dostum az oldu(ki böyle olmalı). Şuan üniversite 1. sınıftayım üniversitede arkadaşlıkların %99 u çıkarcılık haklısın ama dediğim gibi liseden ve hatta ilkokuldan kazandığın gerçek dostların olduğu zaman sana yeter de artar bile bence. Ve bu dostlar gerçekten iyi ki varlar
  • Geçen 1-2 saatten sonra emin oldum,yalnızlık kesinlikle daha iyi.Arkadaşın olacağına.

• Yaşım 22 ve aynı düşüncelere sahibiz. En iyisini yapıyosun, yalan ilişkilerin olacağına aç kitabını oku, otur film izle, dizi izle, dil öğren. Yalnızlık bence o kadar da korkulacak bişey değil.

• profesyonel bi yalnız olarak diyebilirimki bi an önce bu duurmdan kurtulun.ne ayaprsanız bilmem ama kurtulun
  • İmza-konu uyumu :P

Şaka bir yana dediklerinize katılıyorum.. Onlarca arkadaşım olacağına(yalan dolan ilişkileri kastediyorum)

1-2 dostum olsun,dertlerimi anlatayım yeter..O 1 dostlarada pek güven olmaz hocam ama neyse..Bu hayat bana kendinden başka kimseye güvenmemek gerektiğini öğretti.kafama vurdu hep ..
  • Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Az ve öz olmalı yanındaki insanlar işte. Benimde çok sevdiğim bir sözdür bu söz :) Yanlış kişiler çıkmıştır belki karşına kardeşim dediğim gibi ben 1-2 dostuma güvenirim ama harbi güvenirim yani oda yeter :) İnşallah karşına iyi insanlar çıkar :))
  • +1
  • mburakty M kullanıcısına yanıt
    Bilemezsin ki... Şuan güveniyorsun kardeşim diyorsun da iki ay sonra nefret etmeye başlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

İnsanlara güvenim kalmadı. Arkadaşlar ve dostluklar menfaat üzerine kurulu. İnsanlar yapmacık çoğu zaman ben de dahilim buna. Aynı ortamda bütün günümü geçirmem gereken aptallar var ve onlara içimden geldiği gibi davransam işim iş.
    Ama yalnızlığı seviyorum diyemem. Bazen sarılmak, koklamak istiyorum. Olmayan bi sevgiliye özlem duyar gibi...
    Yine de bi şeylere güvenmek, sevmek istiyorum. Bukadar derinden yalnız hissetmek insanı acıtıyor.

Tam kalbimden geçen şeyleri yazmışsınız.

Hele ki insanların nasıl canlılar olduklarını bildiğiniz halde risk alarak o güvenip sevdiğiniz kişi sizi yarı yolda bırakınca insan mahvoluyor. Şu hayatta canımı bile emanet edebileceğim kardeşim dediğim bir kişi var sadece, diğer herkes yarı yolda bıraktı beni veya faydalanmaya çalıştı bir şekilde.

• Yalnızlık
    Saklandığın o küçük delikte buluyor seni
    Yalnızlık
    Seviştiğin o kalpsiz bedende uyuşturuyor seni
    Yalnızlık
    Sıkıştığın o küçük evinde vuruyor seni
    Yalnızlık öldürüyor seni
    Öldürüyor beni
    Yalnızlık çağının kalbi kırık çocukları
    Yalnızlık o simsiyah ellerinde
    Yalandan ninnileriyle büyütüyor bizi
  • Dün Trabzon'dan samimi olduğum bir abim geldi. O da 25-26 küsür yaşında... Kendimden büyüklerle takılmayı seviyorum..Yaşıtım ve diğer çocuklarla geçirdiğim vakti zaman kaybı diye endeksliyorum kendime(elimde değil)

Gezdik,dolaştık,arabayla geldi ordan buraya..Kafayı dağıttık sahile gittik..İnsanları izledik hep..Sahilde sevgilisiyle öpüşen,tabiri caizse yiyişen mi dersin,kızı kendine ayarlamaya çalışan erkekler mi ararsın..Sigara içip denize,ufuğa bakan mı ararsın..dertlenip olduğu yerde oturup düşünen mi..
    Yani herkes farklı alemde..Bana döndü senin gibi insanları bulmak zor dedi ardından

Yani demek istediğim ben 19 yaşındayım,bu melankoli hali yaşa bakmıyormuş 25-26'sıda aynı dertten muzdarip,40'ı 50'side..

Babam 55 küsür yaşında..Adam babama demiş ki sen daha çocuksun.. !?

Lan babam 55 yaşında hayatta herşeyi görmüş..Bu dünyadaki büyük konuşmimde herkesten fazla tecrübesi vardır belkide..

Babam içinden gülerek adama sormuş niye böyle bir varsayımda bulundun diye..

Adam da demişki insan 70'inden sonra gençleşiyor,olgunlaşıyor.

Al işte birde burdan yak yobaz kafası..

Demekki biz hiç yaşamamışız demiş adama gülerek :D

Benimde yalnızlığı sevmemde babamın etkisi var diye düşünüyorum..

Küçüklüğümde babamı çok az gördüm hep seyahatlere gitti işi icabı,işten dolayı..

Belkide ondan bu kadar seviyorum yalnızlığı..

• Leetnock kullanıcısına yanıt
    Zaten birine kolay kolay kardeşim demem dediğim zamanda zaten nefret edilecek bir şey yapmaz bana. 5 yıllık 6 yıllık arkadaşlarım var kız olsun erkek olsun gerçekten kardeş gibi gördüğüm ve asla da pişman olmadım,ve olmayacağım :)
  • Yalnızlık adamı kanca yapar be Brit.
  • yemin ederim aynı fikirdeyiz yalnızlık kadar güzel birşey yok.
  • birine güvendiğiniz için yaralanabilirsiniz ama kimseye güvenmezseniz kanser olursunuz der kaçarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç tane iyi insan... gerisi sil at gitsin

• Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Yaşım 16. "Öğğğ lisesi ergen yürü git şuradan" demeyin lütfen. Bende arkadaşlık konusunda çok şey yaşadım. Hayattan bi beklentim kalmadı. İleride yurtdışında yalnız yaşamak istiyorum. Sıradan, ortadan hafif yüksek maaşlı bi işde çalışıp, çıkınca alışveriş yapmak ve eve gidince oyun oynamak, dizi bitirmek vs. Yine de arkadaşlarım olur elbette ama temel olarak yalnız olmayı daha çok seviyorum.
  • Hemen coşmuşsunuz gençler. Yalnızlık Allaha mahsustur. Öyle gidip de ergen popiler gibi onlarca hatta yüzlerce canım, cicim, kankim dediğiniz türden ve çok kısa dönemli hatta yok denebilecek arkadaşlar edinmeyin ama hiç arkadaşsız da kalmayın.

Taa ilkokuldan, liseden ve ünv. ilk yıllarından kalma ve hala kardeşim gibi sevip görüştüğüm ve onların da her daim yanımda olacağını hissettiğim arkadaşlıklarımla gurur duyarım. Yarın bir gün yaşlanınca, telinize gelmesi muhtemel 1 çağrıdan bile yoksun kalınca bunalıma girersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.