Şimdi Ara

benim gibi vitiligo/ala hastası var mı :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah şifa versin hocam inşallah iyileşirsin. Fazla sorun yapma yani kafana takma her şey insanlar için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TipsizSap kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu geç gördüm . Bende 7 sene dir var.
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

hocam çok büyük geçmiş olsun da benim bir sorum var. bu hastalık genetik mi alerjik mi yok bir virüs gibi mi? doğustan mı? nedir yani bunun sebebi?

Gizli genetik diyebiliriz. Aslına bakarsanız her insanın bu hastalığa yakalanma ihtimali var. Ani stres, güneş v.b. gibi eylemler bu hastalığı tetikleyebilmekte. Bir çok kişinin anne babası kardeşinde olmamasına rağmen yeğeninde olabiliyor mesela. Veya 2 soy ötesinde kendini gösterebiliyor.
    Virüs konusunda; Kesinlikle bulaşıcı bir hastalık değil fakat gerekli önlemler alınmaz ve disiplinli bir diyet uygulanmazsa bahsettiğin gibi kişinin vücudunda devamlı ilerleme durumu var. Enteresan bir yapısı var. Bazen hiç bir şey yapmasan bile geriye gidip kapanabiliyorda.
  • Arkadaşlar,

bende de vitiligo var.. daha önce de birkaç arkadaşın yazılarına cevap olarak yazdım..

hakiki sızma Zeytinyağı ve çeşitli meyvelerden yapılan bir karışım var... ben kullanıyorum. ilacı yapan kişi içeriğini ve tarifini söylemiyor..

benim göz altlarında ve kafada vitiligo olan bölgeler yavaş yavaş kapanmaya başladı. üstelik dolu dolu 20 gün kadar kullandım. % 20 iyileşme görüldü. aşağıda resimleri de kontrol edebilirsiniz. vitiligolu bölgeler çilli çilli şekilde benekler halinde kapanıyor...

Güneşli havalarda kullanmak gerekiyor bu karışımı.... % 100 kesin sonuç alacağınızdan kimsenin şüphesi olmasın. ben de inanmıyordum ama allah razı olsun o adamdan....

talep eden olursa yardımcı olurum.

Şifa allahtandır. herkese acil şifalar...

Saygılar
    ramazan bostancı 533 712 97 18
     benim gibi vitiligo/ala hastası var mı :( benim gibi vitiligo/ala hastası var mı :( benim gibi vitiligo/ala hastası var mı :(

• Bu hastaliklarin hepsi stresten dostlar sedef olsun vitiligo olsun rahat olcan bu da geçer demeyi bilmek gerek her zaman eğer bunu yapabiliyorsaniz hayat size güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazan BOSTANCI

Arkadaşlar,

bende de vitiligo var.. daha önce de birkaç arkadaşın yazılarına cevap olarak yazdım..

hakiki sızma Zeytinyağı ve çeşitli meyvelerden yapılan bir karışım var... ben kullanıyorum. ilacı yapan kişi içeriğini ve tarifini söylemiyor..

benim göz altlarında ve kafada vitiligo olan bölgeler yavaş yavaş kapanmaya başladı. üstelik dolu dolu 20 gün kadar kullandım. % 20 iyileşme görüldü. aşağıda resimleri de kontrol edebilirsiniz. vitiligolu bölgeler çilli çilli şekilde benekler halinde kapanıyor...

Güneşli havalarda kullanmak gerekiyor bu karışımı.... % 100 kesin sonuç alacağınızdan kimsenin şüphesi olmasın. ben de inanmıyordum ama allah razı olsun o adamdan....

talep eden olursa yardımcı olurum.

Şifa allahtandır. herkese acil şifalar...

Saygılar
    ramazan bostancı 533 712 97 18
     benim gibi vitiligo/ala hastası var mı :( benim gibi vitiligo/ala hastası var mı :( benim gibi vitiligo/ala hastası var mı :(

suan ilerleme durdu . hiçbiryerimde kalmdı hatta sadece genital bölgede accık :) saolasın ilaç önerisi için

• arkadaşlar ben inanıyorum, önce beyin olarak yenmeniz gerekiyor... bendeki karışımı 15-20 gün kullanan herkes kesinlikle beyin olarak bu hastalığı yenecektir..

resimlerde de gördüğünüz gibi, kesinlikle güneşli havalarda 20 gün kullanmak bu hastalığı yenmektir...

benim denemediğim ilaç, kür vb doğal yöntemler kalmadı... hiç bir sonuç alamamıştım... o ekranlara çıkıp prof. ayaklarına yatanların hepsi de tırt...

benim önereceğim karışım, ortaokul mezunu bir memur tarafından yapılmış. % 99 kesin sonuç alabileceğimiz bir ilaç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazan BOSTANCI

arkadaşlar ben inanıyorum, önce beyin olarak yenmeniz gerekiyor... bendeki karışımı 15-20 gün kullanan herkes kesinlikle beyin olarak bu hastalığı yenecektir..

resimlerde de gördüğünüz gibi, kesinlikle güneşli havalarda 20 gün kullanmak bu hastalığı yenmektir...

benim denemediğim ilaç, kür vb doğal yöntemler kalmadı... hiç bir sonuç alamamıştım... o ekranlara çıkıp prof. ayaklarına yatanların hepsi de tırt...

benim önereceğim karışım, ortaokul mezunu bir memur tarafından yapılmış. % 99 kesin sonuç alabileceğimiz bir ilaç...

Yapandan razı olsun Allah o zaman. Kullananlara da Allah şifa versin . Sayenizde iyileşen olursa cok hayır dua alırsınız

• ReDDerhan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, Öncelikle herkese geçmiş olsun, Allah şifalar versin..
    resimler ekledim...

tavsiye edeceğim ilacın toplam 25 gün ( tam istenildiği gibi, ilaç sürülüp güneş altında minimum 2 saat dolaşmak, güneşlenmek gerekiyorken, ben bunu çalıştığım için ancak günlük 15 dk yapabildim..) kullandım ve alınan sonuç ortada Vitiligonun kesinlikle çözümü doğal karışımlardır. Kesinlikle kimyasal karışımlarla hazırlanan ilaçlar çözüm değil.. benim kullanmadığım yöntem kalmamıştı. Son olarak tavsiye üzerine aldığım zeytinyağlı karışım.. Kesin sonuçlarını 1 ay içinde tam kullanım ile % 50-60 ın üzerinde alabiliyorsunuz.. İlk resim ile ikiinci resim arasındaki farkı görmeniz gerekiyor. İlaç kullanımı ile aradaki değişimi, iyileşme sürecini gördüğünde İnsan psikolojik olarak rahatlıyor ve artık bu hastalığı yendiğine inanıyor....

Lütfen vitiligo olup çare arayanlar benimle irtibata geçsinler... Tekrar belirtmek istiyorum... Amacım umut tacirliği falan değil, bu ilacı kullanan arkadaşlar kesinlikle dua edecekler

Ramazan BOSTANCI 533 712 97 18
     benim gibi vitiligo/ala hastası var mı :( benim gibi vitiligo/ala hastası var mı :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.