Şimdi Ara

Benim Gibi Su An 70 Net Yapan Var Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet tavsiye cok çalışmak ama verimsiz oluyor okuldan :/ 3 gun 5-6 saat 4 gün 2-3 saatim var
    Yeter mi 100 nete çıkarmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslanBOY -- 16 Aralık 2016; 22:08:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eksik olduğun konulara yoğunlaşmak netlerin otomatikman artırıyor hocam özellikle yavaş olduğun ya da yapamadığın derslerden bölüm denemesi çöz bolca ve eksiklerini kapatmaya çalış
  • 70 nette fen sıkıntıdır diye düşünüyorum. Fenden kimya ve biyolojiyi tamamlayarak en az 10 net artış yakalayabilirsin. Kimya ve biyoloji ygs fenin kaçış noktası bana göre
  • ben hatta 70 değil 60-75 yapıyorum. ama dilciyim fen düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: firefliess

eksik olduğun konulara yoğunlaşmak netlerin otomatikman artırıyor hocam özellikle yavaş olduğun ya da yapamadığın derslerden bölüm denemesi çöz bolca ve eksiklerini kapatmaya çalış

Fizik çok sıkıntı hocam. Mat da kötü 15 net civari oluyor

• Türkçe 30 sosyal 15-20 mat 15-20 (30üstü 2defa gördüm) fen 15-20
  • Ben hocam ama benim fen olmadan o kadar. Yeni basladım simdi . Artar diye dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çalışmaya Devam.Daha Çok Oynama Olur.Yeter Allahın İzniyle.İyi Çalışmalar.
  • Bende aynı şekildeyim insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor konu eksiklerimin farkındayım feni salalar gibi yapıyorum zaten 10 net geliyor mat 10-20 arası gidip geliyor Türkçe 25 ten aşağı gelmiyo dva boş sosyalde 10-20 dk ayırıyorum 18 net geliyor ki mf4tten tercih yapacam netlerim alakasız kalıyor amacımız konu kapatmak inşallah olacak motivasyonu yüksek tutmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zydrea

Çalışmaya Devam.Daha Çok Oynama Olur.Yeter Allahın İzniyle.İyi Çalışmalar.

İnşallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vizkozz

Bende aynı şekildeyim insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor konu eksiklerimin farkındayım feni salalar gibi yapıyorum zaten 10 net geliyor mat 10-20 arası gidip geliyor Türkçe 25 ten aşağı gelmiyo dva boş sosyalde 10-20 dk ayırıyorum 18 net geliyor ki mf4tten tercih yapacam netlerim alakasız kalıyor amacımız konu kapatmak inşallah olacak motivasyonu yüksek tutmak lazım

Hocam vallaha bende de umutsuzluk başladı

• aynı durumdayım bende, tavsiye olarak çözdüğüm denemelerden konu eksiği tarayıp liste yaptım onları yama yapar gibi çalışıyorum. mesela ilk önce 0 olduğum konulara çalışıyorum. daha sonra eksik olduğum yerlere bakarak konu çalışıyorum. bu şekilde 1-2 haftada 5-10 net arttı gibi. fende biyoloji ve kimya kasın özellikle kimyayı fule yakın yapmak lazım. şuan netlerim 80 civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xevonna

aynı durumdayım bende, tavsiye olarak çözdüğüm denemelerden konu eksiği tarayıp liste yaptım onları yama yapar gibi çalışıyorum. mesela ilk önce 0 olduğum konulara çalışıyorum. daha sonra eksik olduğum yerlere bakarak konu çalışıyorum. bu şekilde 1-2 haftada 5-10 net arttı gibi. fende biyoloji ve kimya kasın özellikle kimyayı fule yakın yapmak lazım. şuan netlerim 80 civarı.

kimya fule yapmak lazımda çok sözel tarafıda var beyin almıyor :) biyoloji desen o daha beter ezber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

Orijinalden alıntı: Xevonna

aynı durumdayım bende, tavsiye olarak çözdüğüm denemelerden konu eksiği tarayıp liste yaptım onları yama yapar gibi çalışıyorum. mesela ilk önce 0 olduğum konulara çalışıyorum. daha sonra eksik olduğum yerlere bakarak konu çalışıyorum. bu şekilde 1-2 haftada 5-10 net arttı gibi. fende biyoloji ve kimya kasın özellikle kimyayı fule yakın yapmak lazım. şuan netlerim 80 civarı.

kimya fule yapmak lazımda çok sözel tarafıda var beyin almıyor :) biyoloji desen o daha beter ezber.

kimyada soru çözmek pek akıl karı değil, daha çok konu çalışmak gerekir, keza biyolojide de öyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.