Şimdi Ara

Benim Gibi Olmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteyi bırakıp yeni bir üniversiteye hazırlanmak tam bir ölümdü.İnanın kararı vermek ayrı zor,uygulaması ayrı zordu.Öyle veya böyle sınavları atlattım ama hâlâ mutlu değilim.Çünkü:
    1- 21.5 yaşındayım ve gercekten bir şeyleri yaşamak için geç kaldığımı hissediyorum.
    2-Bu dönemde alkole olan isteğim arttı ve kendimi ciddi manada alkole verdim.(Alkol alıp test çözme kafası)
    3-Kadınlara olan bağımlılığım arttı.Aklıma ne zaman kötü düşünceler gelse kendimi bir kadının koynunda bulmak,sabah kalktığımda düzenli olarak kendimden iğrenmek gibi mesela... İşin kötüsü çevremde kadın kalmadı.Maalesef kadınlar da düşkün erkeklere bir noktaya kadar tahammül ediyorlar.Sonrasında kıçınıza tekmeyi vuruyorlar.Bilmiyorum...Gerçekten yaşadığım şeyler çok kötüydü.Bir kere yanlış karar alıp yanlış üniversiteye gitmem hayatımı birden tepetaklak ettirdi.Tek umudum salı günkü sınav sonucu.Umarım benim ve benim gibilerin umut ışığı olur sonuçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolorov -- 7 Temmuz 2017; 4:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş sen bildiğin müptezel olmuşsun
    müptela olmuşssun sonra yaşama istediğim kalmadı kalmaz tabi bırak üni falan artık
  • Hocam insallah hakkınızda hayirlisi olur. Dediğiniz şeyler (alkol, karı kiz) gerçekten üzücü. Ancak hiçbir şey için geç değil. Hayatınıza bundan sonra yeni bir başlangıç yapın ve geçmişte yaşadığınız kötü seyleri unutun. bir müslüman olarak söylüyorum : tövbe kapısı her zaman açıktır ve rabbimizin affı çok geniştir, asla umudunuzu kesmeyin. Allah yardımcınız olsun

• mamixz M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.Umuyorum ki bir şeyler farklı olacak.Aradıktan sonra farklı farklı kapılar açılıyor insana.Seçmek de bize kalıyor.Yanlış kapıyı açtım 2014'de.Umarım 2017'de doğru kapıyı açarım.Zaman geçiyor.Hayat sınama-yanılma ile heba edilmeyecek kadar kısa ve değerli.

• Kolorov K kullanıcısına yanıt
    Çok doğru , işimiz vaktimizden cok

• Hocam Bende Üni Okuyorum,Sayısal Temeli 0 Olan Biriyim Bu Sene Hem Sınıfı Geçtik Hemde Sınava Hazırlandık,Zorladı Ama Alkol'müş Kadınmış Bu Biraz Çevre Ve İrade Meselesi.

Eğer İleride Yapmayı İstediğin İş Yaş Kısıtlamaları Koyuyorsa Oturup Bir Düşünmen Lazım Planlaman Lazım Yoksa Hedefinden Şaşma,Misal Müh'de(E.E-Bilg) 30'unu Geçip Tecrübesi Olmayan Adamı Özel Sektörde Barındırmazlar.Bu Sene Bende Denedim Bakalım Olursa Olur Olmazsa En Fazla 1 Sene Daha Denerim Sonrası İçin Sıkıntı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.