Şimdi Ara

Benim CEDDİM, Soyum böylecesine sömürülemez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Van belediye başkanı Zafer bayramı kutlamalarına gelmedi, Ulaştırma bakanı Bin Ali Yıldırım, Bugün kürtçe olarak evet oyu istedi, avazından geldiğince nasıl bağırıyordu, bdpli bir şerefsiz var, demokratik Türkiye özel özerk kürdistan bölgesi istedi, başbakan barzaniyle kanka derecesine geldi, cumhurbaşkanıydı sanırım sayın barzani dedi. Mehmetçiği şehit edene yaptıkları muamele.

BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR.
    ORTA ASYA'DAN GÖÇ ETTİK, BÜTÜN DÜNYAYA DAĞILDIK, 19 TANE İMPARATORLUK KURDUK, İSLAMİYETİN EN BÜYÜK KORUYUCUSU OLDUK. ARAPLARI AVRUPALI ŞOVALYELERİN AKINLARINDAN KORUDUK, DARDA OLAN ÜLKELERE YARDIM ETTİK, YUNAN KÖPEKLERİNİ BU VATAN TOPRAKLARINDAN ATTIK, AVRUPALIYI O KÜÇÜK KITAYA HAPSETTİK, KAVİMLER GÖÇÜ OLMADAN ÖNCE AVRUPALI KARADENİZ, DOĞU ANADOLU, AKDENİZ, İÇ ANADOLU VE DİĞER BÖLGELERDE YAŞAMAKTAYDI, BİZ GELDİK HRİSTİYANLIĞIN DAĞILDIĞI TOPRAKLARI DARALTTIK, 600 YIL İSLAM ALEMİNE NEFES ALDIRTTIK,

BİZ BUNLARI YAPARKEN KENDİMİZE TÜRK DİYORDUK, BİZ TÜRKTÜK VE TÜRK OLARAK KALACAĞIZ, BİZİM AKLIMIZDA TÜRKLÜĞÜMÜZ YÜREĞİMİZİN ORTA YERİNDE KUR'ANIMIZLA KENDİ BENLİĞİMİZİ KORUYARAK BU GÜNLERE GELDİK. ŞİMDİ BİRİLERİ YOK kÜRT AÇILIMI YOK ALEVİ AÇILIMI YOK REFERANDUM BİLMEM NE ADINDA PLANLARINI BİZLERİ UYUTARAK YANİ KENDİ MİLLİ BENLİĞİMİZİ YOK ETTİREREK KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR. BU ÜLKE EZELDE TÜRKÜNDÜ VE TÜRKÜN KALACAKTIR. DAMARIMIN SON DAMLASINA KADAR ATATÜRK'ÜN İLKE VE İNKILAPLARINI YAŞATACAĞIM. ONU TANIYAN NESİLLER YETİŞTİRECEĞİM, ÇOCUKLARIMA ARAP İSİMLERİ KOYMAYACAĞIM. BİRİNİN İSMİ '' ALPARSLAN SALTUK KOCAARSLAN '' OLACAK DİĞERİNİN İSMİ '' SATUK BUĞRAHAN KOCAARSLAN '' OLACAK. YÜREKLERİNDE HZ. MUHAMMED ( SAV ) SEVGİSİ, BEYİNLERİNDE ATALARININ SEVGİSİYLE YAŞAYACAK VE ÜLKELERİNİ BU ZALİMLERİN ELLERİNDEN KURTARACAKLAR.

ÇÜNKÜ BEN BİR YERDE BİR YAZI OKURKEN, İÇERİSİNDE ARAP, İNGİLİZ, FRANSIZ, FARS DİLLERİNDEN ALINAN KELİMELER GÖRMEK İSTEMİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necessa®i -- 30 Ağustos 2010; 22:05:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.