Şimdi Ara

Benim başarı hikayem ve tavsiyelerim(tmde ilk bin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
54
Favori
32.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker07

quote:

Orijinalden alıntı: 5harfli

hayatımın son 5 yılı ne edebiyat ne de coğrafyada kitap açmadım ama 10 binimciyim tm'de.
    bir sayısalcı olarak şunu söylüyorum ister alının ister hak verin, tm'ciler ve özellikle sözelciler bana göre çok tembel. ezberle gir. hiç yok öyle değil yeaa falan demeyin arkadaşım. keşke bize de p.v = n.?.t ise ? nedir diye sorsalar. size aynen bunu yapıyorlar işte. birazcık çalışan insanın ilk 1000 e girmemesi için hiç bir engel yok bu kadar net.

Tabiki sayısal çok daha ZOR. O yüzden ben dahil sayısaldan girmeyeceğim , ama bu demek değil ki sayısalcı olmayan birisi çalışınca ilk 1000 ' de diye.

sanki sayısal çok farklı.organik kimya , yatay atış formülleri falan. Tak bir formül koyuyorlar bilim adamı hissediyorlar kendilerini şu sayısalcılar.Eğitim sisteminin en saçma yanlarından birisi sayısaldır.Trigonometri falan gerçek hayatta işine yaramaz.Televizyondaki programları izlersen edebiyat ve tarihten soru sorarlar çünkü bunlar gerçek hayattır , genel kültürdür.

Senin sayısalcı olma sebebin mühendisliklerdir , tüm güzel bölümlerin sayısalda toplanmasıdır. Bu da bir saçmalıktır , tıpkı psikolojinin eşit ağırlıkta olup felsefe çözmeden o bölümü kazanma ihtimalinin olması gibi.

Sen Boğaziçi'ni kazanan arkadaşın konusuna gelip laf yapıyorsun , ayrıca tebrik ediyorum bu konuda seni.

gerizekalıyım demiyoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunbjk00 -- 8 Ağustos 2012; 11:50:34 >

• favorilerime ekledim.Okuyucam
  • beklediğim tepkileri almışım. alıngan oluyorsunuz bir de. iki tane formül ezberleyip tak tak yerine koyunca bilim adamı gibi hissediyormuşuz hahaha.
    ya arkadaşlar illa ki sayısalcı tanıdığınız vardır gidin sorun. bizim sırf fizikte ezberlememiz gereken formül sayısı sizin edebiyatta ezberlemeniz gereken şeylerden kat kat fazla. üstelik biz formülü ezberleyince iş bitmiyor, onu kullanmamız gerekiyor.
    evet yüksek bi net yapmadım doğru. edebiyat sınavında dil bilgisi kısmı full, geri kalan her 3 sorudan 1ini yanlış yapmışım. belki daha fazla. 12 yanlışım falan var yani.
    coğrafyada da 19 netim vardı. ben çalışmadan bunu yapıp 10k isem, siz biraz çalışıp ilk 1000e rahat girersiniz. bu benim düşüncem. gerizekalı olduğumu düşünen arkadaşa saygılar. boğaziçi üni. kazanan arkadaşa tebrikler.
  • Neyin tartışması yapılıyo anlamıyorum çok saçma.Acaba kaç kişi tm bölümü kolaydır diye düşünüp seçti?Şahsen ben ilgi alanıma hitap ettiği için seçtim-ki matematikte çok zorlanacağımı bilmeme rağmen,zorlandım da.
    E o zaman biz de sözellere çerez diyelim,bu böyle devam etsin.Seçmeseydiniz o zaman allah allah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunbjk00

quote:

quote:

hayatımın son 5 yılı ne edebiyat ne de coğrafyada kitap açmadım ama 10 binimciyim tm'de.
    bir sayısalcı olarak şunu söylüyorum ister alının ister hak verin, tm'ciler ve özellikle sözelciler bana göre çok tembel. ezberle gir. hiç yok öyle değil yeaa falan demeyin arkadaşım. keşke bize de p.v = n.?.t ise ? nedir diye sorsalar. size aynen bunu yapıyorlar işte. birazcık çalışan insanın ilk 1000 e girmemesi için hiç bir engel yok bu kadar net.

Tabiki sayısal çok daha ZOR. O yüzden ben dahil sayısaldan girmeyeceğim , ama bu demek değil ki sayısalcı olmayan birisi çalışınca ilk 1000 ' de diye.

sanki sayısal çok farklı.organik kimya , yatay atış formülleri falan. Tak bir formül koyuyorlar bilim adamı hissediyorlar kendilerini şu sayısalcılar.Eğitim sisteminin en saçma yanlarından birisi sayısaldır.Trigonometri falan gerçek hayatta işine yaramaz.Televizyondaki programları izlersen edebiyat ve tarihten soru sorarlar çünkü bunlar gerçek hayattır , genel kültürdür.

Senin sayısalcı olma sebebin mühendisliklerdir , tüm güzel bölümlerin sayısalda toplanmasıdır. Bu da bir saçmalıktır , tıpkı psikolojinin eşit ağırlıkta olup felsefe çözmeden o bölümü kazanma ihtimalinin olması gibi.

Sen Boğaziçi'ni kazanan arkadaşın konusuna gelip laf yapıyorsun , ayrıca tebrik ediyorum bu konuda seni.

gerizekalıyım demiyoda

harbiden adam mal.

• ben insanların bölümü kolay diye seçtiğini söylemedim. sayısalda 20 kişiden 10u, tmde 20 kişiden 4ü, sözelde 20 kişiden 1-2si çalışıyordur. bu yüzden bu bölümde çalışan çok rahat kazanır. ben bölümümün zorluğundan şikayetçi değilim. edebiyatçılara laf anlatamıyoruz allah allah.
  • Öncelikle büyük bir tebrik ediyorum seni yaptığın kolay bir iş değil kesinlikle sayısaldan tm ye geçmiş biri olarak söylüyorum bazıları aklınca tm lerin yaptığı işi iş olarak görmüyor :)
    Bende boun işletme için ikinci seneme kaldım çalıştığım ders de beni tatmin etmedi öyle yerleşmek istemedm. Senden ricam edebiyat ve biraz coğrafya hariç diğer derslerde sıkıntı çekmiyorum ama bu iki derse nasıl çalıştığın veya nasıl çalışmam gerektiği hakkında bilgi istiyorum
  • quote:

quote:

• pmden etmistim, buradanda edeyim. tebrik ederim hocam.

benimde hayalim.
  • rzrvd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tebrik ederim hakkaten büyük başarı
  • quote:

ben insanların bölümü kolay diye seçtiğini söylemedim. sayısalda 20 kişiden 10u, tmde 20 kişiden 4ü, sözelde 20 kişiden 1-2si çalışıyordur. bu yüzden bu bölümde çalışan çok rahat kazanır. ben bölümümün zorluğundan şikayetçi değilim. edebiyatçılara laf anlatamıyoruz allah allah.

nereyi rahat kazanır dediğine bakmak gerek? boğaziçi işletme koç %100 burslu hukuk galatasaray hukuk boğaziçi iktisat bunları rahat kazanamassın aynı sayısalda odtüyü itüyü yüksek mühendisliklerden boğaziçini rahat kazanamadığın gibi
  • Tebrikler ama senin dershane guzelmia. Bir sorum var sayisalciyim. Bogazici isletme icin bende dusundum tmden girmeyi. Ama ne edb ne de cog biliyorum. Gerci once ygsden iyi bise yapmak lazim ama diyelim ygs iyi gecti benimde boyle bir sansim var mi. Cog 19 yapmissin kac soru bilmiyorum ama sadece ygs cografyasi bilgisiyle bu is olur mu. Bogazici isletme gercekten mukemmel. Su an ygsden cok konu eksigim var tum derslet adina. Bu yuzden bazen boyle hayalleri birak realist ol diyorum. Uzun lafin kisasi bakalim ygs iyo gecerse belki edb bakarim

Edit. Mat ve geo da alanina gore cok iyo yapmissin. Bircok sayisalcidan iyi bu katki saglamis sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyBuZz

Öncelikle büyük bir tebrik ediyorum seni yaptığın kolay bir iş değil kesinlikle sayısaldan tm ye geçmiş biri olarak söylüyorum bazıları aklınca tm lerin yaptığı işi iş olarak görmüyor :)
    Bende boun işletme için ikinci seneme kaldım çalıştığım ders de beni tatmin etmedi öyle yerleşmek istemedm. Senden ricam edebiyat ve biraz coğrafya hariç diğer derslerde sıkıntı çekmiyorum ama bu iki derse nasıl çalıştığın veya nasıl çalışmam gerektiği hakkında bilgi istiyorum

Bende merak ettim

• quote:

Öncelikle büyük bir tebrik ediyorum seni yaptığın kolay bir iş değil kesinlikle sayısaldan tm ye geçmiş biri olarak söylüyorum bazıları aklınca tm lerin yaptığı işi iş olarak görmüyor :)

Kazandin mi dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

quote:

Kazandin mi dostum

ankara hukuga girmiş galiba

• Helal olsun hocam, tebrikler :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_Pared -- 19 Ekim 2015; 11:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

quote:

Kazandin mi dostum

ankara hukuga girmiş galiba

Hacı adam son 2 hafta çalışmaya bırakmış bırakıyorum bende :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.