quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: beckhir Kıskançlık seziyorum.. Alakası yok Seni senden iyi tanırım da neyse alakası olmasın bakalım.. Hacu seni yüzbaşı yapalım ya böyle çok tıfıl durdun. bu arkadaş yeni mi teğmen olan @pamuk ,yine '+1 ' lere başla eski günlerdeki gibi.. sadece ''+1'' olmuyo la hakkımı yeme, bazen ''sağol'' yada ''teşekkürler'' şeklinde oluyo
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses Tipe bak. Bende yeni buldum koptum la
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses İşte efsane üçlü Msn konuşlarımız ne komikti la bende gelebilirmiyim
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Tanga osmandan bahseder kopar dururduk... Mazide kaldı, herşey gibi.. Tanga osman @Birindar kimseyi engellemedim, o msn adresine giremiyorum şifre mafiş
quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses İşte efsane üçlü Msn konuşlarımız ne komikti la bende gelebilirmiyim Efsane üçlünün bir üyesi de sensin zaten la; beckhir-pamuk-gti ehe
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses İşte efsane üçlü Msn konuşlarımız ne komikti la bende gelebilirmiyim Efsane üçlünün bir üyesi de sensin zaten la; beckhir-pamuk-gti ehe eee akşama patlatak bi muhabet
Hiç sevmezmiyim ben seni yaa. Hayatta en değer verdiğim 8 şeyden birisin sen.(pamuk prenses ve yedi cüceler)
quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses İşte efsane üçlü Msn konuşlarımız ne komikti la bende gelebilirmiyim Efsane üçlünün bir üyesi de sensin zaten la; beckhir-pamuk-gti ehe eee akşama patlatak bi muhabet Siz />bbetinizi bensiz yapın. Benim pc göçtü msne giremiyorum.Redbulla gülüyordum aynısı benim başıma geldi
quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses İşte efsane üçlü Msn konuşlarımız ne komikti la bende gelebilirmiyim Efsane üçlünün bir üyesi de sensin zaten la; beckhir-pamuk-gti ehe eee akşama patlatak bi muhabet finaller Ben de giremiyom anlıyacağın gti, sen tek başına takıl msnde