Şimdi Ara

Beni aydınlatırsanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar op kelimesi ne demek mesela irelia op diyolar tam bi op olur falan ne demek bu o kadar zamandır oynuyorum bilmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

arkadaşlar op kelimesi ne demek mesela irelia op diyolar tam bi op olur falan ne demek bu o kadar zamandır oynuyorum bilmiyorum :)

şimdi op olayını çok garıştıdılar ama çokda iyi oldu çokta güzel oldu mesalam herkesin hayatına kimse garışamaz ben bu şekil derim sen o şekil dersin benim yorumlamam bu gadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SleepyPanda -- 21 Kasım 2012; 22:57:17 >
  • over powered
  • over powered açılımı nedir yani :/
  •  Beni aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

over powered açılımı nedir yani :/

Aşırı güçlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım ve güzel espiri sağol dostum :)))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SleepyPanda

quote:

arkadaşlar op kelimesi ne demek mesela irelia op diyolar tam bi op olur falan ne demek bu o kadar zamandır oynuyorum bilmiyorum :)

şimdi op olayını çok garıştıdılar ama çokda iyi oldu çokta güzel oldu mesalam herkesin hayatına kimse garışamaz ben bu şekil derim sen o şekil dersin benim yorumlamam bu gadar.

• Imba da kullanılır ama en cok op aşırı guclu gucunu aşmış guçten feyz almış gücü gücendiren kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SleepyPanda

quote:

iyiydi bu
  • ışık iliklerine işledi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.