Şimdi Ara

Benev Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Adresi:http://www.benev.net
    Sahibi:benev
    Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
    Web Master ve ya Teknik Sorumlu:benev
    Kullanılan sistem hakkında bilgiler




    BENEV profesyonel dermokozmetik markası kullandığı etken maddelerin en saf formda olmasına son derece dikkat etmektedir .

    BENEV markası sadece satış odaklı bir marka olmayıp, tamamen cilt sağlığını düşünen ve felsefesi olan benzersiz bir markadır... Benevmarkasının en önemli felsefelerinden bazıları, cildin doğal ritmini bozmadan cilt probleminin azalmasına yardımcı olmasıdır - ayrıca BENEV markası , tüketicinin ihtiyacı olan herşeyi verir, ihtiyacı olmayan hiçbir şey vermez...

    Cilt sağlığını tamamen benimseyen Benev Ürünleri
    Growth Factor ürünleri ile de Dünya’da bir ilke daha imza atmıştır. Çok ürün kullanmadan leke tedavisi, kırışıklık, cilt sıkılaştırıcı, fiziksel güneş koruyucu, maskeler, saf C vitamini (serum, jel) , Retinol ürünleri ile tüketiciye üst düzey kaliteyi sunmaktadır. Bazı leke ürünleri toksik risk yaratabilir.

    Peki ya hali hazırda var olan cilt lekeleri için ne yapmalıyız? Bu konuda devreye Benev Emlite Leke Giderici Krem giriyor. Güneş lekelerinde, hamilelik lekelerinde ve yaşlılığın getirdiği cilt lekelerinde en başarılı çözüm olan B<em>enev Emlite Active Leke Giderici Krem tamamen bitkisel ekstreden elde edilmiştir. Cildinizde lekeyi yaratan Melanin hücrelerini baskılayarak düzenli kullanımda cildinizi soymadan orijinal rengine döndürür. Hamileler ve çocuklar için de kullanımında sakınca olmayan Benev Emlite Active Leke Giderici Krem dünya çapındaki kadınlar tarafından leke ürünleri kategorisinin en başarılı ürünleri arasında seçilmiştir.

    Benev kullananlardan tavsiye; Vitamin C-20 Serum

    C vitamininde en saf ve en yüksek formül. Cildin sıkılaşmasına, cildin ışıldamasına ve yıpranmış yaşlı cildin hızlıca onarılmasına yardımcı olur. Gözaltı morluklarının azaltılmasında ve ciltteki ton bozukluklarının düzelmesinde etkilidir.

    Benev kullananlardan tavsiye; Vitamin C-20 Serum Kullanım Şekli

    Her gün akşam olmak üzere üç veya dört pompa tüm yüz ve boyun bölgelerine Benev vitamin C-20 serum uygulanır. Hemen ardından nemlendirici serum kullanılması etkinin artmasını sağlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.