Şimdi Ara

benden size cep telefonu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • amd intel gibi bu ceptelefonlarındada 5-10 tane marka var sürekli birbirleriyle yarışıyorlar gibi gözüküyorlar ama öyle değil işte bence en büyük üstteki patronlar bişeyler çeviriyor ama burasını anlamıyorum, çünkü şöyle birşey var yok 2 gb mış yok 3 gb mış en basitinden ama gel gelelim ram para değilki neden 3-5-10 gb ramli telefon üretip bunu hemen halletmiyor markalar? çünkü o şekilde satarsa seneye bişey satamicak ve bunu kimse yapmıyor biride çıkıp düzeni bozmuyor? neden yoksa hepsinin sahibi aynı kişi mi? sanmıyorum belki olabilirr bilmiyorum ama sistem biraz karışık yani hepsinin sahibi tek kişiyse ne bilim neden bu kadar paraya takıyor zaten dünya onun yani o kadar paraylada ne yapılırki iphone 6+ mı alıcak
    intel amd çekişmesindede böyle mesela sürekli bi o bi bu forumlarda böyle konularla doluyorlar

benim önerim alın birini geçin ya, özel bir kriterinizde yoksa telefonun tarzına bakın mesela ben samsungları sevmem bir s2 güzeldi sonrakiler kız telefonu gibi çıktı

birde 2. el birşeyde alabilirsiniz, 2. el olarak alınabilecek çok uygun birşey bunlar özelliklede garantisi devam ediyorsa ve zaten bu telefonları alırken ram test cpu test falan yapıp telefonu zorlarsanız yarım saatde şöyle bi kullanırsanız ortaya çıkmicak bişeyi yoktur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Cep telefonu tafsiye var mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.