Şimdi Ara

Benden Müjdeli Haber [Kar Konusu] Yüksek Kesimlerde Kar Başladı H.o `_İstanbul_` (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1903

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: injection

Sanırım yalan oldu. Radar görüntülerinden bulutların İstanbul üzerinden uzaklaştığı anlaşılıyor.

akomda tanıdıklarım var onlardan duydum aksam saatleri şiddetli yağmur diyorlardı doğru cıktı.Sabaha karsı 4 5 sularında karşı kara dönüşcekmiş şimdiden yol çalışmaları başlamış göreve bir sürü personel atanmış. Demek ki ortada belli bir şey var. Her şey allahtandır biz yinede dualarımızı edelim. Artık kar yağısında su domuz gribi denen mikropta ortadan kalksın temizlensin ortalık.

Madem çok ciddi kar yağacak haberlerde neden yok ? Hey Allah'ım ya her kar-yağmur mevsimi 1-2 kişi çıkar benim şurada tanıdığım var yarın felaket olacak bıdı bıdı. Ertesi gün niye bunları söyleyenlerden ses çıkmıyor peki

Konu burda yarın yağmazla kenidimi forumdan uzaklaştıracagım

evet kar filan yok.nolcak şimdi???

• insallah bu sene baya yagar.
  • Son Dakika

İstanbulda son 1 saattir başlayan kar yağışı ile kar seviyesi 12 metreye ulaştı insanlar karın içinde kendilerine eskimo evleri yaparak kutup hayatını yaşamaya başladılar birçok insan ise karların altındaki su birikintilerinden balık tutmaya başladı.

• o kadar telase soktular yanlıs tahmın yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Son Dakika

İstanbulda son 1 saattir başlayan kar yağışı ile kar seviyesi 12 metreye ulaştı insanlar karın içinde kendilerine eskimo evleri yaparak kutup hayatını yaşamaya başladılar birçok insan ise karların altındaki su birikintilerinden balık tutmaya başladı.

yarından sonra filmi gibi olmuş :D

• yaa ne kar yagması metorolojide bile görünmüyor kar felan konuyu açan iyi sıkmış ha
  • ben dün ılgazda snowboard bile yaptım heryerim ağrıyo. 1 metre kar var
  • Hüseyin Karadayı & Ferhat Göçer - Yalan ( Is it a lie )
  • İstihbarat sağlam demişsin.. Kaynak nedir çok merak ettim..
  • istihbarat sağlam olduğuna göre sanırım ilk elden..bu tür konularda istihbarat sağlam diyosa bi adım geri çekilip düşünceksin.bismillahirrahmanirrahim...
  • ben bu gün aksamdan icin bahsetdim zaten konuyu acmak icin 12 yi beklemiştim bu aksam yoğun bir şekilde tipi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

İstihbarat sağlam demişsin.. Kaynak nedir çok merak ettim..

Arkadaşın radarı var ordan tespit etmiştir
  • demekki akomdakiler hep anlış tahminler yapıyormuş hani kar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mightness

Nooldu. Demek ki yarın sizin eve zenciler istilaya gelecek.

Düşünsene,camdan aşağı bi bakıyorsun.Bize yanlış bilgi verildi diye 100-150 tane zenci sinirli bi şekilde sizin eve doğru çıkıyo.
  • quote:

ben bu gün aksamdan icin bahsetdim zaten konuyu acmak icin 12 yi beklemiştim bu aksam yoğun bir şekilde tipi var

Evet zaten herkesin bi popisi var.
  • talihsiz bir başlık olmuş
  • hava kar kokuyo burnumu dışarı soktum kar kokusu geldi kar yağıcak bu gece
  • quote:

hava kar kokuyo burnumu dışarı soktum kar kokusu geldi kar yağıcak bu gece

Yav veled git sil üyeliğini .
  • bundan sonra pek kar yağmaz kürsel ısınma yüzünden farketmediniz mi 2006 dan beri doğru dürüst kar yağmadı siz kar yağmasını geçinde biz bi 10 yıl sonra yağmur duasına cıkmayalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.