Şimdi Ara

Benden bu kadar. Size İYİ FORUMLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hemen dalga geçen tayfa gelmiş.Bir işle iştigal edersen bunlar aklına bile gelmez.Yolun açık olsun kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Bahsettiği yazarlara bakmanızda fayda var,bana sosyal fobiy yendiren yazardır mucxjzzz.

Sen yakışıklı değil miydin ne sosyal fobisi?
  • Bugüne kadae sevgilisi olmamış tipler bilgisayarı bırakınca playboy olacaklarını sanıyorlar. İnternet hayatım gereğidir abartmadığın sürece kullan. Benim bilgisayar bozuktu 1 ay gecenlerde anakart aldim hala oyun oynamadim oyun bilgisayari bide ultrada acanlardan. İnsan kendini kontrol etmesini bilecek. Nofap nopc alpha beta falan boş. Agziniz laf yapmiyosa kiz tavlayip eve atamiyosaniz sizin sorununuz. Bilgisayarin falan degil. Konu acip da yazicam bunu.

• Dostum zaman düz bir çizgide ilerliyor ortalama 75 yıl al bunun 8 saati günde uyumayla geçse günlük 16 saat sana kalıyor.Forumu boşver internet üzerinde harcadığın zamandan haz alıyorsun değil mi ? Daha sonra bu haz sende pişmanlık uyandırıyor değil mi herkesin dışarıda seviştiğini zannediyorsun çok eğlendiklerini senin ise asosyal olup bilgisayarda vakit geçirdiğini mi zannediyorsun ? Böyle zannediyorsan senin bırakman gereken sosyal medya hesaplarının tümü instagram, facebook, twitter bu saçmalıkların hepsini silin atın.İkinci anlaman gereken nokta zaten beynin çoklu stimulasyondan haz alsaydı burda olmazdın internetle uğraşmaz insanların çok olduğu bir yerde laklak ediyor olurdun.

Bu tamamen iki farklı beyin yapısından kaynaklanıyor mastürbasyon konusuna birşey diyemiyeceğim ama dopamin reseptörlerini bozuyor olabilir.

Bu metinde bahsetmek istediğim nokta zaman düz bir çizgide ilerliyor A kişisi sevişirken B kişisi aynı anda tuvalette olabilir herkes farklı bir yoldan ilerliyor bu yolda farklılıkları yaratan senin genetik dolayısıyla beyin yapın.Daha zeki olanlar daha çok internetle vakit geçirmeyi sever ama ufak bir ayrıntı var sosyal medya değil bu tamamen beynin ilkel kısmına hitap ediyor gerçek hayattaki sidik yarışının ve dedikodunun tamamen sanala taşınmış hali sosyal medya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 6 Eylül 2017; 13:40:53 >

• Montmartre kullanıcısına yanıt
    Diğer yazdıklarımı okumadın herhalde. İnternet bağımlılığı ile mücadelemin nedeni kendim. Ağzın laf yapmıyor diyorsun. Tek sorun bu mu? Bu konuda kendimi geliştiriyorum. Bilgisayar oyunları kopya keyiftir. Bağımlı olmamak gerekir. Ben haftada birkaç gün 2 saat (en fazla) Age Of empires oynuyorum.

Neyse fazla açıklama yapmayacağım ama cevabım senin dediğin gibi değilim.

• John WICK kullanıcısına yanıt
    İnstagram dan kurtuldum geçenlerde. Yazınız da çok doğru.

• Fitness devam. Daha çok okumaya başladım. İnstagram dan kurtuldum. Birkaç da yeni insanla tanıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

Bugüne kadae sevgilisi olmamış tipler bilgisayarı bırakınca playboy olacaklarını sanıyorlar. İnternet hayatım gereğidir abartmadığın sürece kullan. Benim bilgisayar bozuktu 1 ay gecenlerde anakart aldim hala oyun oynamadim oyun bilgisayari bide ultrada acanlardan. İnsan kendini kontrol etmesini bilecek. Nofap nopc alpha beta falan boş. Agziniz laf yapmiyosa kiz tavlayip eve atamiyosaniz sizin sorununuz. Bilgisayarin falan degil. Konu acip da yazicam bunu.

sana burda 5 paragraf yazi yazarim ama dusuncelerin degismez.Sen ac konunu orda curuturum ben.

• Katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Katılıyorum.

Bu arkadas saniyorki pcyi birakip no fap yapinca direk kizlar yanina isinlaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

quote:

Bahsettiği yazarlara bakmanızda fayda var,bana sosyal fobiy yendiren yazardır mucxjzzz.

Benden bu kadar. Size İYİ FORUMLAR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

quote:

Benden bu kadar. Size İYİ FORUMLAR

Bu ne

• Ben mi sanıyorum?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.