Şimdi Ara

Benden Ballısı warmıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ett arklar dediğim gibi açaba benden ballısı warmıı ndn miii ?

dün bdw ye qiremedim sinirlendim ondan sonra res atıldı serverı border warken millet içerde dc oldu sonra bi değişik bi his oldu 2 kırmızı kutu wardı yellendim bozdurdum 1.den totomic spear düştü az durdum dierinide bozdurdum raptor düştüü bence gayet iyi

buqünde bdw ye qirecez tıkladım galiba qiremedim dedim çünkü geç basmıştım 2 3 dk qeçti sıkıldım we kekona qittim yeminle ilk kekondan kekuri ring düş tü sonra fll kecon kestim bash nese qirdik bordera kafa kafaya mücadele qeçti kazanan taraf biz olduk ama bence gayet iyi qünlerimdeyyim bide akşam ft qirer kutu alırsam yemede yanında yat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeWeRDieD -- 14 Ağustos 2008; 19:09:50 >

• Kekuri diiL o Kecoon Bu 1.

Senden Ballı Cok qoRdum bu 2.

Raptor Totomic ii syıLır ama en iisi diiL 3.

FT kutusundan ne cıktıqını da yazarsan sevinirim bu da 4.

ii KasmaLar xD
  • 1. pardon kekuri yazmışım :D

2.benden balıısı olabilir ama ark 10 gün önce 10 tane kırmızı bozdurdu en iyi drop ms

3. raptor en iyisi değil ama iide düşmedi napalım :D

4 ftye daha 3 saat war :D 4

5 kekuriyi değiştircem :D
  • çok ugrasmısın be bro ben +7rog chitin +9dex belt verip +2reb exp ms aldım bugun ewden exc rappy düştü 3.5-4gb kar Allah bereket versin
  • çok uraşmamışın derken borderdan aldığığm pazara koyduğum kutulardı hisosu kırmak için almadım
  • ya oyunu bilen biri bana yardım edermi yeni moradon geldiğinden beri oynamıyordum bilmiyorum ft ne filen borderı ogrendım onada hıc gıremedım dhaayardım etcekler pm atarsa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.