Şimdi Ara

benden 18 yaş büyük birine aşığım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • durum dediğim gibi arkadaşlar kısa keseceğim. duvarlar üstüme üstüme geliyor onu düşünmeden duramıyorum. sürekli gözlerim doluyor.. sadece dostuz. kendisi evli zaten. böyle bir ilişkide imkansız tabikide zaten. arabasına duygularımı anlatan bir not bırakacağım. sadece onu ölümüne seven birisinin olduğunu bilmesini istiyorum. yada içimdekileri ona anlatacağım ve birdahada onunla görüşmeyeceğim şuan çok fena duygusal çöküntüdeyim derdimi anlatacak kimsem yok arkadaşlar lütfen biraz akıl verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vendetta- -- 26 Mayıs 2012; 0:11:27 >

• biraz detaylı anlat olayı bilelim
  • Beyler forumun yaş ortalaması vahim durumda adam yeni çıkmış içerden
  • Kız 18 yaşındaymış beyler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

durum dediğim gibi arkadaşlar kısa keseceğim. duvarlar üstüme üstüme geliyor onu düşünmeden duramıyorum. sürekli gözlerim doluyor.. sadece dostuz. kendisi evli zaten. böyle bir ilişkide imkansız tabikide zaten. arabasına duygularımı anlatan bir not bırakacağım. sadece onu ölümüne seven birisinin olduğunu bilmesini istiyorum. yada içimdekileri ona anlatacağım ve birdahada onunla görüşmeyeceğim şuan çok fena duygusal çöküntüdeyim derdimi anlatacak kimsem yok arkadaşlar lütfen biraz akıl verin

Not vs bırakarak kimsenin tadını kaçırma o duygularını içine göm yoksa kocası gömer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rahat Adam

quote:

durum dediğim gibi arkadaşlar kısa keseceğim. duvarlar üstüme üstüme geliyor onu düşünmeden duramıyorum. sürekli gözlerim doluyor.. sadece dostuz. kendisi evli zaten. böyle bir ilişkide imkansız tabikide zaten. arabasına duygularımı anlatan bir not bırakacağım. sadece onu ölümüne seven birisinin olduğunu bilmesini istiyorum. yada içimdekileri ona anlatacağım ve birdahada onunla görüşmeyeceğim şuan çok fena duygusal çöküntüdeyim derdimi anlatacak kimsem yok arkadaşlar lütfen biraz akıl verin

Not vs bırakarak kimsenin tadını kaçırma o duygularını içine göm yoksa kocası gömer.

+1

• quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum not bırakıp milletin huzurunu kaçırmayın kocasının yerine koyun birde kendinizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ühühü :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi napıyon sen ya.valla bikez daha şükür ettim allaha
  • Sende ilk karılı birahaneye gidişimi gördüm kendimden 20 yaş hatunlara aşık olmuştum 1-2 ay etkisi sürmüştü
  • Not yazsan da muhtemelen senin gençliğine verip gülüp geçecektir. Kocası da ogrense de cok da sallamaz kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum not bırakıp milletin huzurunu kaçırmayın kocasının yerine koyun birde kendinizi

doğru diyorsunuz arkadaşlar. şuan mantıklı düşünemiyorum kesinlikle haklısınız içime gömeceğim kesin zaten ama bilmesini çok istiyorum. günlerdir hayatım karardı düşünceler ve duygular içinde.

• Anneannenemi aşık oldun yoksa ?
  • Yaş kaç dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Yaş kaç dostum?

20
  • Neredeyse 40 yaşındaki kadına aşık olmak acı verici olmalı zira senin de tahmin ettiğin gibi imkansız birşey kocasından ayrılıp kendinden 18 yaş küçük biriyle ilişki yaşaması.Arkadaşta demiş zaten kimsenin ağzının tadını bozma not falan bırakıp.Yaş 20 küçük çocuk değilsin kocası küçüktür desin geçiştirsin özetle milletin ağzının tadının bozulmasını geç kocası senin ağzını birdaha tat alamayacak duruma da sokabilir.Yani sakıncalı sen kimseye belli etme derim bu durumu.
  • quote:

Neredeyse 40 yaşındaki kadına aşık olmak acı verici olmalı zira senin de tahmin ettiğin gibi imkansız birşey kocasından ayrılıp kendinden 18 yaş küçük biriyle ilişki yaşaması.Arkadaşta demiş zaten kimsenin ağzının tadını bozma not falan bırakıp.Yaş 20 küçük çocuk değilsin kocası küçüktür desin geçiştirsin özetle milletin ağzının tadının bozulmasını geç kocası senin ağzını birdaha tat alamayacak duruma da sokabilir.Yani sakıncalı sen kimseye belli etme derim bu durumu.

zaten kocasından ayrılıp benle ilişki yaşamasını beklemiyorum tabikide. yanlızca ona ne kadar değer verdiğimi bilmesini istiyorum. bunu ona açıklayacağım yada sonsuza dek içime gömeceğim. açıkladıktan sonra birdaha zaten birdaha benle görüşmeyecektir. ne de bende bir daha ona bakacak yüz olmayacaktır.

• quote:

quote:

Neredeyse 40 yaşındaki kadına aşık olmak acı verici olmalı zira senin de tahmin ettiğin gibi imkansız birşey kocasından ayrılıp kendinden 18 yaş küçük biriyle ilişki yaşaması.Arkadaşta demiş zaten kimsenin ağzının tadını bozma not falan bırakıp.Yaş 20 küçük çocuk değilsin kocası küçüktür desin geçiştirsin özetle milletin ağzının tadının bozulmasını geç kocası senin ağzını birdaha tat alamayacak duruma da sokabilir.Yani sakıncalı sen kimseye belli etme derim bu durumu.

zaten kocasından ayrılıp benle ilişki yaşamasını beklemiyorum tabikide. yanlızca ona ne kadar değer verdiğimi bilmesini istiyorum. bunu ona açıklayacağım yada sonsuza dek içime gömeceğim. açıkladıktan sonra birdaha zaten birdaha benle görüşmeyecektir. ne de bende bir daha ona bakacak yüz olmayacaktır.

kardeşim uzak dur... bende zamanında yedim bi bok gereksiz işlere girme ....

• quote:

Orijinalden alıntı: CiaoBella

Kız 18 yaşındaymış beyler .

benden 18 yaş büyük birine aşığım :(
  • Sakin ol.
    Yasadigin ask falan degil.
    Gecer 2gune hicbirsey yapma sen.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.