Şimdi Ara

Benden 10 yaş büyük barzo bir herif bana racon kesti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence doğrusunu yapmışsın hayvanlar çok yapbilecek şeylerde az malesef.
  • o tipleri hiç dinleme.fiziksel temasta bulunurlarsa geçir burnuna birtane yaş fark etmez burnuna vurulan adam dağılır
  • Rakun kesti diye okudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana'da evimin bulunduğu konum gereği üniversite öğrencilerinin bindiği otobüse binerim.Belli başka şehirden gelmiş korku dolu bakışlarla,kulağında son ses kulaklık,ağzında sakız cak cak bide rock dinlemezlermi benim tepem atar daha bu yaz 2 öğrenciye kapat lan şu müziği otobüs dinledi a.... dedim anında toparlandılar kapattılar tamam abi kusura bakma ayağı çekiyorlar birde.İşte bu yüzden oldum olası bu tiplilere dövecek gibi bakarım biride bana laf söyleyemez keşke söyleseler Adanaya hoşgeldin hediyesi verirdik onlara temizinden.Eğer sende o cinslerdensen (Burdan olayı anlaması zor) haketmişsin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 3 Mart 2013; 21:17:27 >
  • çamura taş atılırmı kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aladinn

Beyler biraz once babamin işyerine gidiyorum. Halk otobüsündeyim. Tekli koltuklarda oturuyorum.Otobüste koltuklar full dolu ama ayakta kimse yok. Neyse benim kulagimda kulaklik var.sakiz çiğniyorum. Bir an boş bulunup sesli çiğnemişim sanirsam. Önümdeki adam bana döndü bisey dedi. Bende müziği durduruyorum duymadim. Heralde adres sorcak sandim. Buyur abi dedim. Bana direk. Çikar lan şu sakizi cak cak cak senimi dinleyecez dedi. Bende normal söyleyemiyormusun dedim. Oda bana önüne dönerek ben sana gösterirdimde normal söylemeyi dedi. Bende duymazliktan geldim. Herifin tipine gelirsem sac sakal karisik barzo bi herif elindede tesbih cekiyor şak şak. Bisey diyemedim. Halbuki 2 durak sonra babamin isyerine geliyorum. Orda zor etse veya etsem. Bi telefon etsem 10 tane çalisan abileri duraga dizebilirdim. Ama demedim. O 2 durakta dayak yemek vardi otobüste.

Zoruma giden ise. Yanliş sakiz çiğnemiş olabilirim bana adam gibi kardes rahatsiz oluyorum ya çikar yada biraz daha duzgun çigne dese devam etmem. Ama bana polat alemdar gibi racon kesmesi zoruma gitti.

Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz yaşim 18 onun yaşi 30 a yakin sizce dogrumu yaptim alttan alip susarak. Ama boyle bir herife alttan almak zoruma gitti.

o sakıza kompleks kurmuştur dayanıp dayanıp patlamıştır banada böyle birşey olsa bende çok sinir olurum dostum bidahakine dikkatet :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.