Şimdi Ara

Bendemi sorun var oyunmu böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar kafayı yicem ya. Oyuna döneli 1 2 hafta oldu Full STR glavie kasıorum(sözde kasılıo!)... 20 oldum daha lvl atlayamıom oyuna giriom ghost buglarda falan kasıyorum. 4 gündür ghost bug kesyorum gına geldi böceklere karşı kin beslemeye başladım. Kes kes kes kes kes bitmiyoo hala expi anca %81 oldu. Pre, bot mopt kullanmıom tamamen legal kasıorum ama level atlayamıyorum. Yanlışım varsa düzeltin nasl para harcamadan lvl atlicam sölermisiniz kafayı yicem ya!

• Private server...
  • Boşver level atlamayı bence sp farm yap ilk önce lvl nasıl olsa atlarsın bence .İlerde sp ye çok ihtiyacın olacak ben çok pişmanım
  • 20 lv da canavar kesmekten gına geldi demek. o zaman bırak bu oyunu. çünkü o lvler oyunun en zevkli kısmı çünkü hızlı lv atlıyorsun ve önemli skillerin yavaş yavaş açılmaya başlıyor.

botsuz presiz oyundan sıkılmanı doğru karşılarım ama 20lv biraz erken.
    (oyuna girememek oyundan sıkılmana yol açabilir ama)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

20 lv da canavar kesmekten gına geldi demek. o zaman bırak bu oyunu. çünkü o lvler oyunun en zevkli kısmı çünkü hızlı lv atlıyorsun ve önemli skillerin yavaş yavaş açılmaya başlıyor.

botsuz presiz oyundan sıkılmanı doğru karşılarım ama 20lv biraz erken.
    (oyuna girememek oyundan sıkılmana yol açabilir ama)

Tam üstüne bastın .Oyuna girmek için yaklaşık bi 2 saat falan uğraşıyorum ama artık MaMy.eXe'nin dediği gibi private serverda oynayacağım. Nasıl olsa ben chi kasıyorum.

• 50 Tl ver bir ay kafa dinle

pre + gold + taxiii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hile felan mi var
    10 yıl önce açıldı
    Bende mi Sorun var Forumdamı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.