Şimdi Ara

BENDE SONUNDA ALDIM BİRŞEY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • monster neden amd laptop getirmez yada satmaz ki...
  • gercekten bundan daha iyi bi konfigirasyon alınamaz bu fiyata.. tartısıgınız sey ise tercih meselesidir.. gayet güzel makine hayırlı olsun... bana göre tek sorunu ekranı ama sana göre sorun degil sanırım ne güzel.. (ztn hepsinin mutlaka en az bi sorunu oluyor)
  • sana sonuna kadar katılıyorum
  • hayırlı olsun arkadasım bufıyata ınanılmaz bı laptop bence ıyı gunlerde kullanman dılegıyle

saygılar.........
  • Hayırlı olsun arkadaşım,muhteşem bir konfigurasyon,inanılmaz bir fiyata.
    Burada görüşlerini paylaşan arkadaşların hepsinin de doğru olan yanları var.
    Bildiğim kadarıyla Datron ve Monster aynı fabrikada üretiliyor,malzeme kalitesi tamamen aynı ben Datron kullanıyorum,hem makinemden hem de servis desteğinden çok memnunm,aynı durum Monster için de geçerli.
    Çok iyi bir tercih yapmışsın,güle güle kullan.
  • Sn. shearforce,

Bilgi olsun diye yazıyorum. Yeni modelimizde kullanılan LCD panelin modeli SAMSUNG LTN154P1-L02' dir. Bu model LCD panelin özelliklerine ve yurtdışı satış fiyatlarına yandaki linkden ulaşabilirsiniz. (www.screentekinc.com/LTN154P1-L02.html )

ACER Ferrari FR4000 model notebooklarında bu LCD paneli kullanıyor. (http://www.acer.com.ph/Components/Notebook/FR4000_Components.htm ) Yukarıda verdiğim ürün kodu ile Google' da arama yaparsanız başka hangi firmalar tarafından bu panelin kullanıldığı ile ilgili detaylara sanırım ulaşabilirsiniz. ( Not : Acer' ın parçaları ile ilgili sayfada CTRL+F yapıp çıkan bölüme ürün kodunu yazarak arama yaparsanız direkt sayfada istediğiniz yere kolaylıkla gidebilirsiniz. )

Saygılarımla,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

gercekten bundan daha iyi bi konfigirasyon alınamaz bu fiyata.. tartısıgınız sey ise tercih meselesidir.. gayet güzel makine hayırlı olsun... bana göre tek sorunu ekranı ama sana göre sorun degil sanırım ne güzel.. (ztn hepsinin mutlaka en az bi sorunu oluyor)

• TFT si parlak değil (benimkinin) (bana göre tek kusuru o) kullandığım kadarıyla söylüyorum insanın gözü alışıyor o zaman fazla fark etmiyor gibi.... üreticiler belki bunu düşünememiştir
    hani her aletin en az bir kusuru olacak ya...
    bence bu alet muhteşem pil süresi belki kısa düşünülebilir ama en azından car inverter bunu çözebiliyor düşünün priz olmayan yer var mı hayatımızda.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 25 Şubat 2006; 1:19:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. shearforce,

Bilgi olsun diye yazıyorum. Yeni modelimizde kullanılan LCD panelin modeli SAMSUNG LTN154P1-L02' dir. Bu model LCD panelin özelliklerine ve yurtdışı satış fiyatlarına yandaki linkden ulaşabilirsiniz. (www.screentekinc.com/LTN154P1-L02.html )

ACER Ferrari FR4000 model notebooklarında bu LCD paneli kullanıyor. (http://www.acer.com.ph/Components/Notebook/FR4000_Components.htm ) Yukarıda verdiğim ürün kodu ile Google' da arama yaparsanız başka hangi firmalar tarafından bu panelin kullanıldığı ile ilgili detaylara sanırım ulaşabilirsiniz. ( Not : Acer' ın parçaları ile ilgili sayfada CTRL+F yapıp çıkan bölüme ürün kodunu yazarak arama yaparsanız direkt sayfada istediğiniz yere kolaylıkla gidebilirsiniz. )

Saygılarımla,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

gercekten bundan daha iyi bi konfigirasyon alınamaz bu fiyata.. tartısıgınız sey ise tercih meselesidir.. gayet güzel makine hayırlı olsun... bana göre tek sorunu ekranı ama sana göre sorun degil sanırım ne güzel.. (ztn hepsinin mutlaka en az bi sorunu oluyor)

hmm bu yeni gelen seri sanırım.. cok basarılı bir urun olmus gercekten ekran olayını da halletmiş sayılır monster.. ben notebook aldım ama alacak arkadaslara bu modellere bakmalarını öneririm.. bi tane daha alacak olsam büyük ihtimal monster düşünürdüm..

• güle güle kullan aga, özellikleri gerçekten kral makinenin!

üstteki tartısmaya söle bir göz attımda, zevkler renkler tartısılmaz be. ben arkadsın hp sinin kasasına bitiyom, siyah mat bişiy, satılmıyo şimdi ama. eski biraz. o da benim gümüş kasaya hasta. walla belli olmuyo yanii. bu arada towarka ''nie sony almıyon?'' dien arkadas soruyorum: sen hiç küçükken 'varyemez amca seyretmedin mi???'
  • Ben alete ısındıkça...

Alette bayağı ısınıyor...

Bir daha nazar değmez inşallah....
  • SELAM
    MONSTER BENİ DE CEZBEDİYOR AMA BÜTÇEM ŞU 1.73GHZ 'E UYAR BELKİ
    SİZDEN MAKİNEYİ KULLANAN OLARAK YORUMUNUZU BEKLİYORUM
    BU ARADA CBOX'LA AYNI ÜRÜN MÜ BU?
    VEYA BU KASAYI AYNI YERDEN Mİ ALIYORLAR????
  • bi de ayrıca acaba kasa bir süre sonra problem yaratır mı?
    insan düşünmeden edemiyor??
  • Hayırlı olsun arkadasım bufıyata bu özelliklerde laptop bence ıyı. iyi gunlerde kullanman dılegıyle

saygılar
  • ARKADAŞLAR ZATEN BU LAPTOP ÜRETİCİLERİ RAMİNİ, HARDDİSKİNİ V.S. KENDİLERİ ÜRETMİYORKİ BİLDİĞİM KADARIYLA KASALARI BİLE SADECE BİR FİRMA YAPIYORMUŞ YANİ MARKA SADECE SERVİS OLAYINDA DEVREYE GİRİYOR. SONY DE TOSHIBADA BİR EKRANLARDA FARK EDER SANIRIM ACER KENDİ CHIPSETİNİ ÜRETİYOR ONU AYRI TUTUYORUM. YANİ SONY OLMUŞ DELL OLMUŞ NE FARKEDER MAKSAT İŞÇİLİĞİ KALİTELİ OLSUN. ARKADAŞADA HAYIRLI OLSUN DİYORUM GÜLE GÜLE KULLANSIN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.