Şimdi Ara

Bence bir kızla uzun süre konuştuktan sonra ilişkiye başlamak en iyisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Bence en iyisi bu.Eğer birine ısındıysanız ve ''Bu kız güzel'' diyorsanız.Bence en iyisi onunla uzun süre konuşmak.Her konudan olur, adam gibi olsun yeter.Kız bu süre içinde (atıyorum 2-3 ay) gidipte başka erkekle çıkarsa veya konuşmayı keserse, zaten onu kazanamamışsınızdır.Ama kız sizin için güzel duygular besliyorsa emin olun konuşmaya devam edecektir.Kızı tam olarak tanıdıktan sonra gidip güzel şekilde toparlayarak ''Seni seviyorum'' kelimesini söyleyebilirsiniz.Ha kız kesin kabul eder mi bilemem.Ama en sağlamı budur bence.Hem güzel,adam akıllı ve iyi bir kız bulmak için, hemde uzun bir ilişki olsun diyorsanız.Ha yok bana kız olsun yeter diyorsanız, dikkate almayınız.İyi günler herkese

• eyv.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka ayağıyla yaklaşıp 2 ay sonra popoya şaplaği yapistiralim diyorsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Kanka ayağıyla yaklaşıp 2 ay sonra popoya şaplaği yapistiralim diyorsun yani

Ulan.İlla biriniz güldüreceksiniz Kardeş ağaca ne kadar iyi bakarsan, bir süre sonra o kadar iyi meyve alırsın diyelim.Atasözümüzü konuya göre değiştirdik biraz.Şahsen ben şuana kadar hep böyle yaptım.Hepte tuttu, bazılarını salak gibi geri çevirsemde, çevirmediklerimle uzun süreli çıktım.Şimdi yeni bir tane lazım.İyi birini bakıyorum işte

• quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Kanka ayağıyla yaklaşıp 2 ay sonra popoya şaplaği yapistiralim diyorsun yani

• Son zamanlarda acilan adamakilli konulardan biri. Ayrica katiliyorum dostum sana.

• Yani insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa diyosun. Biz de hayvanız sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende mi "ayrıldım bu farklı"konularından sıkılanlardansın?

• Oyle diyonda o 2 - 3 ay nasıl gececek.
  • Biz de onu yapiyoruz ya haci.Kizla tanisali 1 hafta zor oluyor yavas yavas lol ogretmeye baslayacagim aksam.Okulda da konusuyorux bayagi friendzone hic girmeden halletmek istiyorum 1 ayda falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Son zamanlarda acilan adamakilli konulardan biri. Ayrica katiliyorum dostum sana.

Saolasın.Zamanımızda tüm kızlar birisiyle çıkmayı çok basit birşey olarak görüyor.Görmeyen kızlar için geçerli bu dediklerim zaten.Ve o tür kız arayan insanlar için.Yani ben

Hocam konu içeriğinde bahsettiğim gibi kız zaten sana karşı birşeyler duyarsa (hissettireceksin artık) emin ol geçer o zaman.Ayrıca örnek verdim.Herşey hızlı ilerler, o zaman 1 aya kadar indirgensin.Sorun yok.Ayrıca yukarıdanda birşeyler çıkarabilirsin
    @Viyana.

• Friendzone yersin hemde direk. 2-3 ay ne ya? Ben 1 haftalık tanıştığım kıza yapıştırıyodum hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Friendzone yersin hemde direk. 2-3 ay ne ya? Ben 1 haftalık tanıştığım kıza yapıştırıyodum hemen.

Abi örnek veriyoruz.Herkes hemen örneğe takılı kalıyor.Bir üstteki mesajda dediğim gibi, hızlı ilerlerse 1 ayada indirirsin.Friendzone nedir ya Gereksiz terimler çıkıyor ortaya hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Friendzone yersin hemde direk. 2-3 ay ne ya? Ben 1 haftalık tanıştığım kıza yapıştırıyodum hemen.

Abi örnek veriyoruz.Herkes hemen örneğe takılı kalıyor.Bir üstteki mesajda dediğim gibi, hızlı ilerlerse 1 ayada indirirsin.Friendzone nedir ya Gereksiz terimler çıkıyor ortaya hep

vodafone gençlik şeysi değil mi o

önemli olan bahsettiğin o potansiyele sahip kızı bulmak zaten yoksa öyle veya böyle bulunuyor kız

• quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

vodafone gençlik şeysi değil mi o

önemli olan bahsettiğin o potansiyele sahip kızı bulmak zaten yoksa öyle veya böyle bulunuyor kız

Hocam çevrende keşfedemediklerin mutlaka vardır.Birazda doğru bakmak ve analiz etmek gerekir.Ben buldum, yalnız bu aralar hiç formumda değilim.O bir kenarda.Onun dışında bir tane daha var ama tam emin değilim.Günler geçsinde yavaştan, birşeyler olabilir.Tabi benim kontrolüm altında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.