Şimdi Ara

Ben yokken naptınız la foruma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yohum

Nickimi değiştirdim pişmanım

naptın la
  • 90'lı yıllarda başlıyor hikayemiz. o zamanlar bilgisayar her evde yok, ben de ancak akrabalarda, arkadaşlarda ve devlet dairelerinde falan görüyor, merak ediyorum, bu aletle vakit geçirmek istiyor noatak'a laf atmak istiyorum. tabii orta sınıfın bile altındaki bir aileye mensup olduğumdan bilgisayar almak falan mümkün değil.

Ali Cosgun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 8 Eylül 2013; 15:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yohum

Nickimi değiştirdim pişmanım

naptın la

Eski nickimi istedim yapmıyorlar BD911 diye birisi var oda değiştirdi sonra eski nickini geri aldı torpil var bu forumda 1 hafta değişmezse forumu bırakabilirim o derece

• pm den konuşuyorduk hayırdır iplemiyon beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

90'lı yıllarda başlıyor hikayemiz. o zamanlar bilgisayar her evde yok, ben de ancak akrabalarda, arkadaşlarda ve devlet dairelerinde falan görüyor, merak ediyorum, bu aletle vakit geçirmek istiyor noatak'a laf atmak istiyorum. tabii orta sınıfın bile altındaki bir aileye mensup olduğumdan bilgisayar almak falan mümkün değil.

Ali Cosgun

Bende XP kullanıyorum mecbur. Sizin gibi 2 milyarlık bilgisayarımız yok donanım yetersizliğinden XP.

Ha telefona 1.700 veririm ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

90'lı yıllarda başlıyor hikayemiz. o zamanlar bilgisayar her evde yok, ben de ancak akrabalarda, arkadaşlarda ve devlet dairelerinde falan görüyor, merak ediyorum, bu aletle vakit geçirmek istiyor noatak'a laf atmak istiyorum. tabii orta sınıfın bile altındaki bir aileye mensup olduğumdan bilgisayar almak falan mümkün değil.

Ali Cosgun

Bende XP kullanıyorum mecbur. Sizin gibi 2 milyarlık bilgisayarımız yok donanım yetersizliğinden XP.

Ha telefona 1.700 veririm ama

Ama bizim mümin internet kafeden bağlanıyor,yoksa evdekini görsem ağlarım

doğru mu @alicosgun ?

• quote:

Ali Cosgun

ama bende su an 75 bılgısayar var ıstedıgım bılgısayar elımın altında
    hepsi emrımde
    @Merkürlü Adam ipliyorum la deme oyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 8 Eylül 2013; 15:49:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.