Bildirim
Ben Vlad Dracul.Siz insanların deyimiyle Dracula (Vampirler toplanıyor 85) İmza!!!! (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Herşeyin bitmesine az kaldı.Krallığımı kurdum
Herşeyin bitmesine az kaldı.Krallığımı kurdum
Konuyu arayıp buldun mu la işsiz_____________________________
-
Ben Dracula yazınca direkt olarak çıkıyor zaten _____________________________ -
Radu olabiliyoz mu ? _____________________________ -
ekle benide adımda Kont Vladislaus Dracula 1422-1462
edit : @Batman Beyond
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GleaMugen -- 14 Mart 2014; 17:10:10 >_____________________________ imza dediğin nedir ki? bir gün puan verirler öteki gün görmezden gelirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: QueenHelen
Radu olabiliyoz mu ?
Yazdım_____________________________ -
Beni Gont Ahududu Pi olarak yazın _____________________________ -
Buralar biraz daha tutarsa ben de Brotherhood of Light açarım forumca RPG oynarız arada _____________________________ -
Yaz The Bloodthirster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
En büyük yardımcın olmak istiyorum. Vampirlere hep hayran olmuşumdur. Gizemli ve Assassin _____________________________ ubuntu-server, arch-linux, win7, winXP, win95, MS-DOS 6 -
Beni de yaz _____________________________ -
Hoşgeldiniz _____________________________ -
Beni "Manetti" olarak yaz ikinci ismim, özelliğim istediğim zaman kurtadam veya vampire dönüşebilmem . _____________________________ -
ne zaman harekete geçiyoruz sıkıldım gan içmekten _____________________________ -
davet ettin rutbede ver bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Andy Larkin
davet ettin rutbede ver bari
Wolf HunterBirliğe hoşgeldin
_____________________________ -
japon vampir yaz hocam _____________________________ -
Usta Vlad sizin tarafınızda olmak benim için çok büyük bir onurdur.Beni dönüştürüp ruhlarımızı bağladığınız zaman yanlış seçim yapmadığınızı anlayacaksınız efendim. _____________________________ HAAAAYYYDAAAAAAAAA!!! -
ekleyin hocam _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X