Nasıl sakinleşebilirim harbi canım sıkılıyor bunalıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Nasıl sakinleşebilirim harbi canım sıkılıyor bunalıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam al biletini çevre şehirlerden herhangi birine ya otobüsle ya trenle çok pahalı gelmez Atla araca o gün hiçbir şey yapma
inince direkt kaybol o gün kaybolmaya çalış ben kafam atınca bazen öyle yapıyordum git bı tavuk dürüm de ye sokaklarda caddelerde düşün taşın soluklan hava çok soğuk olursa daha güzel olur yaşadığını hissedersin sonra camiye girersin biraz isinirsin uyuklarsin 1 saat kadar baktın sikildin sora sora istasyonu bul dön şehrine 1 gün böyle geçsin kafan rahatlauacak emin ol direksiyonunu sal bı günlüğüne tekerlekler seni nereye götürürse auu |
Antidepresan kullan |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 11 Aralık 2023; 18:41:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zararlıdır yaw < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla haklısınız ya bir iki gün kafayı dinleyeceğim yoksa psikolojim bozulacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |