Şimdi Ara

Ben SilkRoad'ı BiliyoruMDiyenleR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar tabikide insanın kendi kararını verip ona göre ilerlemesi en güzeli ama silkroad hata kabul etmiyen bir oyun yapılan hataların dönüşü olmuyor yada cok pahallıya patlıyor onun için Siz Oyun hakkında tecrübe sahiplerinden öneri istiyorum

Blader Kasmayı istiyorum kasması önemli diigl önemli olan Belli bir seviyeye geldiginde can yakması.

Birde bazı arkadasların önerisi oldu bunlar

Full str ver sp farm yap blader ve glavi e sikillerinden önemli kullanılabilir olanları ac dediler ama nasıl olur pek bilmiyorum

Tavsiyeniz ne olurdu full str için belli bi seviyeye ulastıgında gold alıp item yapıcam ona göre sölerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadlyprince -- 26 Mart 2008; 23:48:31 >

• Benimde Hayalim Blader Char.

Ancak Hiç Kasmadıım İçin İlerde Pişman Olurmuyuz, Beklentileri verir mi vermes mi bilmiyorum.
  • arkadaşım sölediklerini tam olarak anladıgımı söleyemem bence eger kasabilecek 2, bir full int nüker veya avrupalı wizard yada xbow bulursan 1 lvl den itibaren onla kastır ve full 9 fark yap derim hem kısa sürede sp farm biter hemde kafan rahat olur ileriki lvl lerde para derdide çekmezsin ama tek sorun 2, bir nuker veya dedigim diger charların elinin altında olması
  • hangi charı açarsan aç lwl 16da baya i sp farm yap.
    2,5 yıldır sro oynuyorum en kısa önerim budur çok ayrıntılı bilgiler üst konularda war
  • Ne kascagıma kesin karar verirsem 1 lvldan itibaren sadece sp farm yapcam 23 lvl wizardla sp kasıcam

g9 la kasmak istiyorum onun için 12 den sonra lvl düşerek sadece farm yapcam sonra exp kasarım sp farm derdi olamayacagı için koaly olur

Benim istedigim chinli can yakan Full str bi char yapmak ama kararsızım
  • Sanırım demek istediğin blade - glavie.. hp sırf blade bi chara göre 1078 fazla olur.. ayrıca blade i cekersin yatır batır yaparsın sora glaive çekip dönme skili ile vurursun ii olur fakat 90 da gelicek mastery ile ne olur bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknott_38

Sanırım demek istediğin blade - glavie.. hp sırf blade bi chara göre 1078 fazla olur.. ayrıca blade i cekersin yatır batır yaparsın sora glaive çekip dönme skili ile vurursun ii olur fakat 90 da gelicek mastery ile ne olur bilemem.

Aa Evet birde o var karma bi char yapmak ileriye dönük bakarsak mantıklı görükmüyor gibi

Ful str blade iş yaparmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana tavsiyem :

lv90 capın bu yaz gelecegini varsayarak konusuyorum

hybrid spear ac.
    heuksal 90 fire 90 light 90 cold 30 yap.
    pvpde nukelerden cok heuksal skillerini kullan.
    eline 85+5-7 bi spear bul crit i ii olsun.
  • Blader charın olupda can yakmak istiyorsan mutlaka elinde güzel bir silah olması lazım str bir charın hem blader olup hemde glavie olması kadar saçma bişey duymadım zaten blader seri atack yapan bir yapılandırmadır glavie tamamen berbat eder Blader yanına okcu skillerini açıp bow ve blade combolarını güzel bir şekilde yapman gerekir can yakıcaksan zaten dediğimi yaptınmı önünde durucak adam tanımıyorum(item önemli).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesTCoasTBloodS -- 26 Mart 2008; 22:51:51 >
  • İleriyi Düsün Derim Full İnt Bow Yada Hybrid Bow Ac Derim
  • glavie acmanı tavsiye ederdim.diğer ark lar ne der bilmiyorum ama glavie atak ve hp bakımından bana göre daha cazip geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoBLeSaTaN

İleriyi Düsün Derim Full İnt Bow Yada Hybrid Bow Ac Derim

Full int bow mu O.o bide fire imbue yap de tam olsun İNT char sword/shield-Spear olur.STR char Glavie-BOW-Blade/shield olur yalnış bilgi vermiyelim arkadasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesTCoasTBloodS -- 26 Mart 2008; 22:58:10 >
  • Full str blader + i item Benim ihtiyacım olan tek sey galiba ?
  • Soryu yu kimse bilmez arkadaşım,sro'yu bilirler.Önce başlığı düzelt istersen.
  • Sahin Söyle Söyluyeyim

Blade Kendin Kastıgın Zaman Heyecan Verir Cunku Tanksın Kolay Kolay ölmezsin Ama Öldüremezsinde

Yanında Glavie Demissin Peki Bunun Yerine Bow Düşün Benim istediğim Build Bu Olurdu

Cunku Uniq Kesmek isteyeceksin Bow Sana En Yardımcı Olacak Silahdır Uniqlerde

Ama İlla Ben Glavie İstiyorum Dersen O Farklı

Elektirik Skilleri Gerekli Koşma Konusunda

Söyle Yapsak

Fire 80
    Glavie veya Bow 80
    Blade 80 = 240 Kalan 60 Bunu da Elektriğe Kullansak

Cold Acıkta Kalacak Kimisi Diyecek Defans Vs Haklılarda

Ondan Dolayı Eğer Yapabiliyorsan Ayrı Ayrı Accauntlarda 2 Char Kas 80 LwL Yaparsın Para Vs Harcamak Sorun Değilse Canın Sıkıldıgı Zaman Değiştirir Durursun

Yani Ne Diyeyim

Ben Blade Bow Kullanan Arkadasları Gördüm Cafemizde Saglam Adamlar Vardı

Bende Kendim Nuker Olarak Denemiştim Sword Kalkan Ve Spear 60 60 Bırakmıstım Skilleri Güzeldi...

• Ölmem ama öldürememde :(

Bana Can yakıcı char tipi lasım
    ölmeden olmas

Bowmu kasım yani?
  • Glavier Kas Yeterince Can Yakıcı..

Test Edilmiştir, Onaylanmıştır.
  • arkadaşım bence saçma blader char kim adam öldüremez demişse yanlış biliyor bende blade kastım ama hiç bir şekilde öldüremem die düşünmedim blade in yeni combo skilinde zehir var at bakalım combo zehir tutarsa zaten gerisi kolay tek bir yatırmayla rahat 7 8 k vuruyorsun hemen demeyin adamına göre degişir die eskiden di blade adam öldüremez artık öle degil hele 90 up dan sonra gelicek skille bence blade charla bu oyunun kralı olur gibi tabi eu lar hariç çünkü onlar her türlü çok demage vuruyor

he bide heuksel biceon kadar saçma bir buıld düşünemiyorum 2 silah sakın kullanma hiç tavsiye etmem

benim düşüncem bunlar sen katılırmısın bilmiyorum
  • glavie kas bence 90 update i geldikten sonra krall olucak ama blade-glavie harbiden saçma ama eğer çift weapon kullanmak istiyosan sword-spear derim ben gördüm harbiden bu iyi oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLiD@n -- 27 Mart 2008; 0:27:12 >
  • is yapmasa neden blade kasılsın ki ayrıca yıkamıyor diyenlere söylüyorum itemların ii oldugu sürece blade lede yıkarsın. tabi skillerde ii olursa eger
    quote:

Orjinalden alıntı: S4HİN

quote:

Orjinalden alıntı: slipknott_38

Sanırım demek istediğin blade - glavie.. hp sırf blade bi chara göre 1078 fazla olur.. ayrıca blade i cekersin yatır batır yaparsın sora glaive çekip dönme skili ile vurursun ii olur fakat 90 da gelicek mastery ile ne olur bilemem.

Aa Evet birde o var karma bi char yapmak ileriye dönük bakarsak mantıklı görükmüyor gibi

Ful str blade iş yaparmı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.