Şimdi Ara

Ben PSP GO'yu beğenmedim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kingofnothings

quote:

Orijinalden alıntı: The DarkMaster

quote:

Orijinalden alıntı: The DarkMaster

quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

karar verin hangisi

Açıkçası HİÇ BİRİNİ ALMA. Gerçekten . Bu konuda tecrübeliyim.Şaka değil ilk başta bende senin gibi hevesliydim "aa bak taşınabiliyo" "aa çok zevkli arkadaşlarla oynarız" diyordum. Karne hediyesi olarak geldi. Ve aleti 4 aydır 1 kere açmadım. Ayrıca PSP'nin oyunları öyle süper falan değil. Aksine , senaryo bitince direk çop. Şaka değil dediklerim. Çakma hafıza kartım bozuldu ve yenisini almaya param olsada hiç uğraşmadım.

Bak. Şimdiki tavsiyemi iyi dinlersen ilerde "Çeşke PSP almasaydım boşu boşuna yer kaplıyor" Demezsin.

Sana tavsiyem büyük konsollara yönel. Asla Wii düşünme. Mesela Xbox alabilirsin. Emin ol çok daha uzun vadeli bir alet olacaktır.

Kırdıracağım mı diyorsun ? O zaman yine xbox alabilirsin. PS3 'te alabilirsin. Ama sana tavsiyem : Xbox Al ,Orjinal 3-4 oyunun olsun , multiplayer olsun , oyna 2-3 sene.

Kesmedi mi ? 2 oyun daha al 2 sene daha.

PSP artık son nefesini veriyor. Sakın psp alma. Çok istiyorsan (taşınabilir bir şey) ipod Touch 4G al. Çok zevkli oyunları var. Ayrıca Gezide,yolculukta v.s. wireless üzerinden internette istediğin gibi gezersin.

Lütfen tavsiyeme kulak ver.

Ekleme : Okuduğun zaman ya PM at yada alıntı yap

işin kötü tarafı evde ps2 ve çakma bir wii var
    belki demiştim kendi kendime
    ama haklısın da
    evde ps (1,2 ya da 3 farketmez) maçı üzerine muhabbetleri hep duyarım duyarız ancak
    portable larda bu olay yok sanırım

Dediğim gibi psp alman sadece israf olur. Ipod touch al

• kisiden kisiye degisir... Bence go baskasina brite bi baskasina hicbiri... Kavga cikartmayalim herkes fikrini yazsin inceleme yapacak arkadaslar da objektif olsun (bence)
  • ben GO'yu çok beğendim, müthiş bir tasarım, çok kaliteli duruyor.
    fakat tuşları çok ergonomik gelmedi.

kayar kapaklı mekanizması, tuşları vs değerlendirince bu cihaz saatlerce oyun oynamak için tasarlanmamış gibi duruyor.
    daha çok: sürekli yanınızda taşıyacağınız, bir boşluk bulunca iki oynayıp-film seyredip-müzik dinleyip cebinize geri koyacağınız bir cihaz havası var.

bu durumda PSP Go ile 300x serisi kulvarları farklı görünüyor.
    o yüzden ihtiyaçları belirleyip ona göre hareket etmekte fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.