Şimdi Ara

Ben Ne Salak Bir Adamim :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Orijinalden alıntı: lkkmkc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lkkmkc

Hic uzulme cunku bogazicinde de proficiency diye bi bela var bouna gelirsen bi yilin yine hazirlik okumayla gececek bi de gecemezsen remedial olacaksin mecbur ocakda geciceksim ve irregular olucan yani hic gerek yok aklin varsa itu gazi gibi hazirligi kasmayan uniler tercih eet

Hocam esit agirlikciyim, boun, gsu gibi yerler dikkatimi cekiyor. Bu seviyede bir ogrenciyken iude okuyacagim bu gidisle

uyarmadı deme ingilizcene gerçekten güveniyorsan bouna, gsuya gel yanlız bounun başka bi dezavantajıysa metro inşaatından dolayı yollar berbat taksime gitmek 1.5 saat güneyden kilyos desen zaten kilyosdan güneye gelmek 1 saat bence itüye git hazır metro mis gibi 10dkya taksime inersin (bende ne muzdaripmişim okuldan :D

hocam bu sene de yalan oldu, seneye dener miyim bilmiyorum ancak o kadar iyi bir sıralamayla itünün dandik suny programına %50 burslu girmeyi istemiyorum

çok geçmiş olsun yaa üzüldüm :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: cokkisasurelik

bogazici okuyunca ne oluyor ki ? ekşici popo yalayan tayfa yetistirmekten baska bir faaliyeti yok.

hayatımda bu kadar kıskançlık görmedim boğaziçindeki kampüsü,kampüsteki kızları görsen elin donun içinde koşa koşa tuvalete koşarsın ve ayrıca işe başvururken bi boğaz içi demek var bida erzincan üniversitesi demek var(yani üni yi yermek istemiyorum ama salak olsa aradaki farkını anlar )

• quote:

Diyecek bir seyim yok size. Ben burda oksurmekten kizarirken derdimi paylasiyorum gelip ilkokul seviyesinde espri yapiyorsunuz. Bari zeka urunu olsa

Sen ne diyon la?
  • Konuyu açan arkadaş block listemde bulunuyordu. Hiç üzülmedim nedense hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

bogazici okuyunca ne oluyor ki ? ekşici popo yalayan tayfa yetistirmekten baska bir faaliyeti yok.

hayatımda bu kadar kıskançlık görmedim boğaziçindeki kampüsü,kampüsteki kızları görsen elin donun içinde koşa koşa tuvalete koşarsın ve ayrıca işe başvururken bi boğaz içi demek var bida erzincan üniversitesi demek var(yani üni yi yermek istemiyorum ama salak olsa aradaki farkını anlar )

bu cocuk kendiyle beni bir saniyor. lan sen kaybediyorsun diye diger insanlarda kaybetmek zorunda degil. pipine sert davranma, etrafinda kiz olmamasi onun sucu degil. hayatinda asla basarili olamayacak bir insanin etrafa bu sekilde saldirmasi cok dogal ben seni anliyorum. soguk mezarina geri don. seni daha fazla hirpalamak istemiyorum. sonra ban atiyolar .s.s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bu cocuk kendiyle beni bir saniyor. lan sen kaybediyorsun diye diger insanlarda kaybetmek zorunda degil. pipine sert davranma, etrafinda kiz olmamasi onun sucu degil. hayatinda asla basarili olamayacak bir insanin etrafa bu sekilde saldirmasi cok dogal ben seni anliyorum. soguk mezarina geri don. seni daha fazla hirpalamak istemiyorum. sonra ban atiyolar .s.s

hayatında boğaz içinin kampüsü veya büyük adı geçen bi üniversiteye kaç girdin merak ettim doğrusu yani bu kadar insan buralara girip iyi bir meslek sahibi olup gençliğini gezerek tozarak ve okuldan sonra düzgün bi işte iyi bir maaş alabilmek için çırpınıp duruyo sende gelip ekşici yalakası olmaktan başka bişey yapmıyolar diyosun buda senin o üniversitelere giricek çalışkanlığın olmadığını gösterir buda seni kaybeden yapar beni değil aklı sıra laf sokmaya çalışma hem gelip saçma sapan konuşuyosun lafı yedin sus, laf etmede iyicene batma (haa bide millet salaktı bi taraflarını yırtıyodu itü'ye , boğaz içi,odtü gibi üniversitelere girmek için )

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayatında boğaz içinin kampüsü veya büyük adı geçen bi üniversiteye kaç girdin merak ettim doğrusu yani bu kadar insan buralara girip iyi bir meslek sahibi olup gençliğini gezerek tozarak ve okuldan sonra düzgün bi işte iyi bir maaş alabilmek için çırpınıp duruyo sende gelip ekşici yalakası olmaktan başka bişey yapmıyolar diyosun buda senin o üniversitelere giricek çalışkanlığın olmadığını gösterir buda seni kaybeden yapar beni değil aklı sıra laf sokmaya çalışma hem gelip saçma sapan konuşuyosun lafı yedin sus, laf etmede iyicene batma (haa bide millet salaktı bi taraflarını yırtıyodu itü'ye , boğaz içi,odtü gibi üniversitelere girmek için )

bi haftalik enerji icin saol..

• quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

serum yemek ne genç adam serumun içinde normal su var damardan veriyolar sadece abartma

Dizilerde gordugunuz o su gibi sey takilmadi, hep sari renkliydi. Bunun nedeni de icinde ilaclarin olmasiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu sene de boun yalan oldu. üstte yazmışım zaten, sınav gecesi de serum yedim sabah kalktığımda bir değişiklik yoktu durumumda, sınav anında ateşim vardı üstüne bir de (sanırım stresten) başım döndü, gözlerim karardı. öyle bir 30-45 dk gitti. sırada kendimden geçmiş şekilde otururken salondaki hoca geldi çıkartmaya çalıştı, sınavım iptal mi oluyordu o durumda bilmediğim için çıkmadım. gece 3 serum yedim, bildiğiniz ölüyorum.

Geçmiş olsun. Benimde 2.senem di yine girdi sınav. Seninkine şanssızlıkda eklenmiş ama kafaya takma. Benim geçen yıl matematikte 44 net yapan arkadaşım tıp için 1 sene daha kalmıştı, 36net yaptı bu sene. Her şekilde sınava çalışana kötüydü en azından öyle düşün moral olsun.

hatırladım dostum, bakırköyde butik dersane arıyordun geçen yaz. ya soruları düzgünce okuyabilseydim bari, bu şekilde elenmek çok canımı sıktı. 1 sene boyunca emek verdim, bir anda uçup gitti her şey. senin nasıl geçti

İtü endüstri'den %50 burslu özyeğin makineye düşecek kadar kötü geçti. Hele o dersaneye giden paraya da haram olsun. En azından okulun 1 yıllık parası çıkardı hiçbir halta yaramayan berbat bir yer çıktı gittiğim dersane.

bayağı kötü olmuş. koç eğitime mi gittin?

fem özel.

ne yapacaksın peki yazacak mısın bir yeri yoksa seneye kalacak mısın

Net bir fikrim yok. Bu sene yeterli çalışmadım, elimden geleni yapmadığım için 3.seneye kalmayı düşünüyorum. Bir yandan da hem Kanada vatandaşlığı almaya çalışıyorum hemde Türkiye'de ki eğitim Avrupaya göre geride olduğundan 1 sene burada okuyup direk Almanya'da Aachen yada Karlshure üniversitesine geçiş yapsam diye düşünüyorum. O yüzden yurtdışında yaşarsam daha saygın bir diplomam olur. Ama gereken şartları vs daha hiç araştırmadım. İlk gözlemlediğim kadarıyla dil ve burada yerleşmiş olmak yeterli ama eğer yüksek sınav puanı vs. isterlerse iş yaş. Sınavdan sonra araştırmam lazım.
    Edit: Dilbilgisi ve gereksiz kelime kullanmanın dibine vurmuşum, kusura bakma kafa biraz dağınık

3. Seneye kalmak cok korkutucu geliyor bana. Bu sene iuyu tutturursam gitmeyi dusunuyorum acikcasi. Gelecek sene de boyle olmayacagimin garantisi yok sonucta

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.