Şimdi Ara

ben de mod a başlıyorum izmirli arkadaşlar bi el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski pc min kasası sorunluydu.yeni kasa aldım.modifikasyondan filan hiç anlamam.aldığım kasa aşağıda.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd850595
    daha önce nerdeyse hiç kasanın içini açmamış ben,eski kasayı söküp sorunsuz olarak yenisine monte ettim.sanki büyük bişey yapmışım gibi,inanılmaz özgüven geldi.sorunum şu: bu kasanın ön tarafına 12 lik fan koyacağım.kasanın 3 adet 5,25 lik yuvalarını çıkartınca alt tarafta ızgaralı ve önünde filtreli 12 lik yuvayı gördüm.eğer fanı içe takarsam(ki bence olmuyor.çünkü hdd ile mesafesi yok) alacağım janjanlı(uv li filan) fan görünmeyecek.yuvaları çıkarıp öne taksam 12 lik fan küçük geliyor.3 yuva toplamı 15*13,5 cm gibi filan oluyor.arkadan da alüminyum kasa pis bir şekilde sırıtıyor.şöyle bir göz attım(daha doğrusu epey inceledim)forumlara.bu işin üstesinden gelecek adam çok.acaba öne plexi mi yaptırsam? ya da başka önerisi olan var mı? izmirlilerin ağustos buluşması vardı bir yerlerde ama kilitlenmiş.baktım arkadaşların hepsi benden çok gençler.acaba ''ben kasamı alsam yanıma.bornova/manavkuyuda'ki kuzenimin dükkanına gitsem.yanda da reklamcı var.onda bol bol plexi vardır.bornovada oturan gençlerden biri bana gelip yardım eder mi?'' dedim kendi kendime. çok şey istedim galiba...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sana bi izmirli lazım
  • Hocam ben izmirdeyim fakat Bornova bana biraz uzak kaçıyorElimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Ağustostaki buluşmada değilde,ilk buluşmada vardım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 4 Ekim 2008; 7:21:55 >
  • Bucadayım be hocam bornova uzak kalır!
  • sağolun arkadaşlar.olmazsa bi resmini filan koyayım.
  • MODIFIKASYONA YENI BAŞLADIGIN ICIN BILDIKLERIMI PAYLAŞIRIM VE YARDIMDA EDERIM BORNAVA UZAKTA OLSA IMKANSIZ DEĞIL BI PAZARIMI AYIRIP YARDIM EDERIM ARTIK GERI KALANINI MSN DEN KONUŞURUZ.

SAYGILAR OEMOD

• teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: FRAGE.PKCN

MODIFIKASYONA YENI BAŞLADIGIN ICIN BILDIKLERIMI PAYLAŞIRIM VE YARDIMDA EDERIM BORNAVA UZAKTA OLSA IMKANSIZ DEĞIL BI PAZARIMI AYIRIP YARDIM EDERIM ARTIK GERI KALANINI MSN DEN KONUŞURUZ.

SAYGILAR OEMOD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEN BILDIGIM KADARI ILE YARDIM EDERiM ZATEN KASAN GZL YAPILACAK SOFT MOD BOYA ISIKLANDIRMA FILAN KOLAY YANI

edit:(silindi)yeni post

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::FRAGE.PKCN::. -- 6 Ekim 2008; 2:34:32 >
  • arkadaşların dedeiği gibi bornova banada uzak kalıyor,
    ancak yardımcı olmak isterim genede,bence ilk başlama için fazla iyi bir kasa,ancak genede yardım alırsan güzel bir görüntü olacakdır.
    şimdiden kolay gelsin...
  • ben izmirde değilim fakat size bi önerim olacak
    bence kasanın alttaki 3 tane cd room yuvasına
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=S0220
    bu fanı takabilirsiniz içindeki fan siyah ama siz ister boyayın ister içine yeni bi ledli uvli fan takın
    kasanın ön paneli gayet güzel lcd side var plexy yapmayla uğraşmayın derim
  • teşekkürler.değerlendireceğim.ama şöyle daha gösterişli bir şey istiyorum.mesela bulabilsem naaxia fanı monte edebilmek isterdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: by kero

ben izmirde değilim fakat size bi önerim olacak
    bence kasanın alttaki 3 tane cd room yuvasına
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=S0220
    bu fanı takabilirsiniz içindeki fan siyah ama siz ister boyayın ister içine yeni bi ledli uvli fan takın
    kasanın ön paneli gayet güzel lcd side var plexy yapmayla uğraşmayın derim

• Banada bir hayli mesafedesiniz, istendiktenten sonra bir gün yapılmayacak iş değil tabi. Kasanın detaylı fotolarını koyun kullanmak istediğiniz ekip manın fotoları, yanınada aklınızdan geçenleri ekleyin. Görmeden birşey söylemek zor, farazi konuşmak yerine olabilecek şeylerden bahsedelim. İhtiyacınız olacak herşeyi tedarik ederiz. Çok eski konudur ama nickimden daha önce yaptığımız modlara ulaşabilirsiniz herhalde.

Not: Walla kafama takıldı izmir buluşmasına gidenler yaşca genç demişsinizde ( ki bencede genç ve güzel birşey, keşke bizde gidip deneyimlerimizi paylaşsak) sizin yaş kaç?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.