Şimdi Ara

Ben de bir takım duygular eksik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bir fakirlikle ilgili bir şey okusam, dostluğu anlatan hazin bir hikaye okusam eğer acıklıysa hüngür hüngür ağlarım. Ama biri aşk "acısı"nı anlatsa istemeden kahkaha atıyorum yer yer anlatan kişinin aptallığını yüzüne vuruyorum. Tabi aptallık dediğime aşk diyor. Ben aşk diye bir şey ne bilmiyorum. Hormonal sorunum filan da yok. İnsanlar buna anlam yüklüyorlar. Sanırım başıma gelen bir olaydan sonra bu oldu ,ben bir kızı sadece güzel bulmuştum ona senden çok hoşlanıyorum demiştim o da sadece "tamam"demişti. Bu nedense beni uzun süre etkiledi, kendimi kötü hissettim, sonra bu hislerim karşı cinse nefrete dönüştü. Onları duygusal ve zihinsel olarak daha geri canlılar olarak görmeye başladım. Artık kızları sadece çocuk makinaları olarak görüyorum. Herhangi bır kızın yapabileceği şeyin en iyisini ben mastürbasyon oyuncağı ile yaparım diyorum kendi kendime. Ama babam bile 18 ne gireceksin sevgilin bile yok dedi. Ben de düşünüyorum acaba şuan bana saçma geliyor ama ileride pişman mı olurum? Diye. Siz ne dersiniz bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanın ne getirip ne götüreceğini bilemezsin Tarık. Bekle ve gör

• O duyguyu yaşamamışsın daha

• Zamani gelince aski da tadarsin ask acisini da iste o zaman anlarsin yalan olmadigini.

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Zamanın ne getirip ne götüreceğini bilemezsin Tarık. Bekle ve gör

Adımla hitap demeek ;DDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtful

O duyguyu yaşamamışsın daha

Valla öyle bir şey yok bence :D
  • Kadınları sadece seks makinası olarak görmek o kadar büyük bir yanlış ki.. Aşık olduğun kadına sarılmak beraber uyuyabilmek öyle güzel detaylar ki, belki dünyada çoğu şeyin vermeyeceği hazzı veren..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kızlar duygusal olarak ilgimi çekmiyor artık.
  • 18 yaşında aşk nedir bilmemen normal, ama bilme daha iyi bence.Kendi halimde yaşayıp gidiyordum, hayatımı kararttı zalim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.