Şimdi Ara

Ben bu Microsoft'u anlayamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay uzunca bir araştırmadan sonra xbox aldım. Ne yazık ki live konusunda araştırma yapmadım. Alır almazda gidip türkiye hesabı açıp 3 ay gold üyelik aldım. İlk konsolum ve ilk hevesim olduğundan ve gold üyelikti orjinal oyundu gibi şeylere para verdiğimden beklentim çok fazlaydı ama fiyasko oldu bana meğer türkiye bölgesinde hiç birşey yokmuş. İngiltere hesabı açtığımda işte bu dedim resmen. Şimdi sorum şu. Daha başındayken en az kayıpla nasıl düzene koyabilirim arkadaşlar. Microsofttan adamla konuştum live hesabımdaki bilgi güncelleme için 1 ay + bölge değişimi için 3 ay bekleyeceğimi bu konuda elinden birşey gelmediğini fakat türkiye bölgesinin gelişmekte olduğunu beklememi önerdiğini söyledi. diğer bölgeye geçsem bile oyun aldığımda sıkıntı çıkabilirmiş. Fakat aldığım oyundaki online kod bu bölgede çalışmıyor, 3 ay beklesem gold üyelik gidecek. Tek isteğim şu; online oynamak ve arcade oyun alabilip cihazda sorunsuz oynayabilmek.

Buraya kadar okuyup yardımcı olacak arkadaşa teşekkürler. Sizden ricam yeni xbox alan kullanıcılarında tam anlamıyla oyun deneyimine ulaşabilmeleri için yapmamız gerekeni adım adım belirtmeniz. Hangi aşamada gold alalım, Cihaz yurtdışından oyun indirmek için pcdeki gibi dns fln mı değiştirelim. Ben anladım ki bu konsolda orjinal oyun alıp takınca her ay düzenli gold yapıp point fln alınca iş bitmiyor. Anca para istiyor karşılığı yok:) işimiz microsofta kaldıysa yandık.

• Nintendo'nun TR bölgesinde hiçbirşey yok. Haline şükret derim.

İyice bir araştırma yapsaydın en başından TR hesap yerine US veya UK hesap alman gerektiğini görürdün.

TR hesap içerik olarak tatmin edici değil malesef. Zamanla içerik artar lafınada gülüyorum sadece. Artar elbet ama ya eski içerikler ne olacak (muhtemelen hiçbir zaman gelmeyecek). Ancak yeni sunulan içerikleri koyacaklar TR bölgesine.

US veya UK hesap edin derim.

Bu arada bende seni anlayamıyorum arkadaşım.
  • :) çevrede ps3 vs xbox tarzı kapışmalar var hatta bende açtım. Xbox çok iyi bir cihaz ama live olayını bu kadar karışık hale getirmeleri yeni kullanıcılar için olmamış:) resmen iki gündür fw fln mı yaptırsam diyorum. yani bizim gibi pcden oyun indirip oynayıp sonradan konsol gören kesim için konsol çok değerli oluyor kırdırasın gelmiyor. dlc, point, gold çok yabancı durumlar:) Hadi xbox online oyunda çok iyi goldu hakediyor dedik aldık. Bu sefer dlc diye bir şey çıkıyor o dert, kod diye birşey çıkıyor dert vs. vs. :) Zamanla kurdu olacağız heralde makinenin.
  • Cihazı satıyosun, gidip kendine bir ps3 alıyosun ve birde PES alıyorsun başlıyorsun PES atmaya, sonsuza kadar PES oynuyosun ve ne derdin kalıyor ne sıkıntın...

Şaka bi yana, 3 aylık Üyeliğie verdiğin paraya yazık olmuş gibi sadece, 3 ay sonunda UK'ye geçersin bölge seçimini ne dert kalır ne tasa...
  • bende geçenlerde aldım xbox ve türkiye hesabı açtım ama baktım hiçbirşey yok satın alacağım indirimli oyunlar bölge yüzünden alınamıyor internet istesinden bölgemi usa olarak güncelledim oh bee dedim siteden değiştirebiliyorsun 1 aylık gold üyelim vardı devamda ediyor sorun olmuyor
  • Uk ya da US yapın yoksa bir şey yok gerçekten. Ama Xbox Live'ın PSN'e göre dez avantajları var. MEsale oyun fiyatları pahalı. Her zaman retail alın.
  • Xbox 360'ı satmıyorsun, açıyorsun elindeki oyunlar ile Live'ın keyfini çıkarıyorsun zira bende TR Live'dayım, UK'a göre içerik daha az ama yinede yetiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TR Live hesabindan uzak durun. Icerik falanda artmaz belki yeni nesilde birseyler yaparlar ama bu nesilde cacik olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet diğer ülkelerin daha fazla içeriğe sahip olduğu doğru. Fakat bu tr live hesaplarin DLC alamayacagi veya live ına keyfini cikaramayacaklari anlamina gelmiyor. Takin oyununuzu oy ayin. Ben hesabimi UK den TR yer geçirdim. Herhangi zevk veya heyecan azalmasi olmadi yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbolat235

Geçen ay uzunca bir araştırmadan sonra xbox aldım. Ne yazık ki live konusunda araştırma yapmadım. Alır almazda gidip türkiye hesabı açıp 3 ay gold üyelik aldım. İlk konsolum ve ilk hevesim olduğundan ve gold üyelikti orjinal oyundu gibi şeylere para verdiğimden beklentim çok fazlaydı ama fiyasko oldu bana meğer türkiye bölgesinde hiç birşey yokmuş. İngiltere hesabı açtığımda işte bu dedim resmen. Şimdi sorum şu. Daha başındayken en az kayıpla nasıl düzene koyabilirim arkadaşlar. Microsofttan adamla konuştum live hesabımdaki bilgi güncelleme için 1 ay + bölge değişimi için 3 ay bekleyeceğimi bu konuda elinden birşey gelmediğini fakat türkiye bölgesinin gelişmekte olduğunu beklememi önerdiğini söyledi. diğer bölgeye geçsem bile oyun aldığımda sıkıntı çıkabilirmiş. Fakat aldığım oyundaki online kod bu bölgede çalışmıyor, 3 ay beklesem gold üyelik gidecek. Tek isteğim şu; online oynamak ve arcade oyun alabilip cihazda sorunsuz oynayabilmek.

Buraya kadar okuyup yardımcı olacak arkadaşa teşekkürler. Sizden ricam yeni xbox alan kullanıcılarında tam anlamıyla oyun deneyimine ulaşabilmeleri için yapmamız gerekeni adım adım belirtmeniz. Hangi aşamada gold alalım, Cihaz yurtdışından oyun indirmek için pcdeki gibi dns fln mı değiştirelim. Ben anladım ki bu konsolda orjinal oyun alıp takınca her ay düzenli gold yapıp point fln alınca iş bitmiyor. Anca para istiyor karşılığı yok:) işimiz microsofta kaldıysa yandık.

Dostum diğer arkadaşların dediği gibi TR hesabı yeni geldi, iyiki de geldi diyorum en azından birşeyler yapmaya başladılar ( eski kullanıcılar değerini çok iyi bilir ) ama TR de memnun değilsen xbox ın sitesinden bölge değişimi yapabilirsin. Hiçbir kaybın olmayacak. İngiltere veya Amerika. İyi oyunlar

• O zaman 3 ay beklemek yerine yeni hesap açıp tekrar gold alıp sıfırdan başlamak mantıklı görünüyor. Zaten her türlü 3 ay beklesem goldum gidecek. Adana gibi bir yerde istenilen oyunu bulamıyorsun o yüzden online alacağım. Ne yapalım sefasını süreceksem böyle kayıplar olacak :)

son soru uk hesabıyla livedan oyun alırsam ve oyunu silmek durumunda kalırsam oyunu ilerleyen zamanda tekrar indirebiliyorum değil mi satın aldığım sürece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbolat235

O zaman 3 ay beklemek yerine yeni hesap açıp tekrar gold alıp sıfırdan başlamak mantıklı görünüyor. Zaten her türlü 3 ay beklesem goldum gidecek. Adana gibi bir yerde istenilen oyunu bulamıyorsun o yüzden online alacağım. Ne yapalım sefasını süreceksem böyle kayıplar olacak :)

son soru uk hesabıyla livedan oyun alırsam ve oyunu silmek durumunda kalırsam oyunu ilerleyen zamanda tekrar indirebiliyorum değil mi satın aldığım sürece?

indirebilirsin, shopto gbi sitelerden veya forumun 2.el sayfasından oyunları uygun fiyata temin edebilirsin, çoğu zaman live marketetn daha ucuz oluyor
  • Beyler Türkiye hesabında oynarken Türkler ile karşılaşma ihtimalimiz daha fazla değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Beyler Türkiye hesabında oynarken Türkler ile karşılaşma ihtimalimiz daha fazla değil mi ?

yabancı insanlar tr hesap açmıcağına göre evet. kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.