Beyler Gizli Soru İçin Ticket Yolladım Aldıgım Cvp Bu Anlamını Bilen Yardımcı Olsun
Hail XXXXXX! Thank you for providing partial payment information. Unfortunately due to the diverse payment information on record I will need additional payment details. Please submit additional payment history that was not submitted previously in the form of your PayPal e-mail address, click and buy 9 digit customer ID number, and/or the last 4 digits of the credit card that was used on the account. Please provide this information for ALL transactions. Also make sure to include your new secret question and answer. We appreciate your understanding and patience in this matter. Thank you for playing Knight Online. -Knight Online Customer Support Team
daha fazla bilgi gerekiomuş paypal email adresini,click and buy id numaranı ve kredi kartının son 4 hanesini yazman gerekiyo bunun yanında da yeni gizli soru ve cevabını eklemeyi unutma bunu diyolar
Cok Sagol
Baska Bir Sorunum Daha Var Click And Buy 9digit customer ID: 123456789
Yazamıyorum Yani İki Nokta Ust Uste Koyunca Hata Veriyor Bunu Yazsam Olurmu
Click And Buy 9digit customer ID is 123456789
Ve Aynı Sekilde
NEW Secret Question: Annenizin orta adı nedir?
New Secret Question is Annenizin orta adi nedir?
Olurmu Yardımlar İçin Simdiden Tesskurler
quote:
Orjinalden alıntı: ToNyJaa
quote:
Orjinalden alıntı: dexmemo
Anlamı Nedir Post Kasacaksaniz Farklı Yerlere Yardım ve Paylasım İstiyoruz İcon Degil
Anlamı Nedir Post Kasacaksaniz Farklı Yerlere Yardım ve Paylasım İstiyoruz İcon Degil
birini unutmuşsun
quote:
Orjinalden alıntı: aloneperson
cok sagol
işte bunu
quote:
Orjinalden alıntı: generals_
quote:
Orjinalden alıntı: Aloneperson
quote:
quote:
birini unutmuşsun
quote:
cok sagol
işte bunu
quote:
Orjinalden alıntı: generals_
quote:
quote:
quote:
birini unutmuşsun
quote:
cok sagol
işte bunu
Farkındaysan Forumda Ne Tesskur Sistemi Nede Rep Sistemi Var Anladn Sen Onu Buda Benden Sana.
Bide Bu Arkadasımız Varki Sadece Gelip Guluyor
quote:
Orjinalden alıntı: AdygheR4nger
Lutfen Forum Kirliligi Yapmayın Bu Konuda Burda Kapanmıstır Ben Bu Forumun Yas Seviyesinin 0-6 Arasında Olmadıgını Savundum Ama Yanılmısım Hadi Herkeze Guzel Forumlar
quote:
arkadaşın son 10 msjına baktımda smileyden başka bişey yok bide +1905ler falan...
quote:
Orjinalden alıntı: Jackfrost
quote:
arkadaşın son 10 msjına baktımda smileyden başka bişey yok bide +1905ler falan...
Demekki Neymis Rutbeyle Adam Olunmuyormus. Rep yada Tessekur Sistemine Gecilse Cok Daha Guzel Olur Nerdeyse Foruma Yazılan 10 dan 3 u Gereksiz İconlardan Olusan Msj'lardan Olusuyor
Hafta sonu milley kafayi yiyor.
quote:
quote:
quote:
adam cwp lamıs ıste konusma
quote:
Orjinalden alıntı: Jackfrost
quote:
sallamayla olmuyo gıt bak baktım dıyosan gıt gozluk tak bı daha bak
quote:
Bunun Anlamı Ne Acıklama Yap. Polismi Oldun Mod Mu Oldun Acıklama Yapta Bizde ogrenelim
quote:
quote:
Bunun Anlamı Ne Acıklama Yap. Polismi Oldun Mod Mu Oldun Acıklama Yapta Bizde ogrenelim
ewt polıs oldum.
Ozman Sana Bartındaki Unli Bi Deyimi Soyliyeyim M.l mısın Polis misin?
Yeni Nesil Memoli
quote:
Ozman Sana Bartındaki Unli Bi Deyimi Soyliyeyim M.l mısın Polis misin?
Yeni Nesil Memoli
heee ondan bn m.l sam sn m.lın kralısın !!!!
@ToNyJaa Gerçektende Post Kasmaktan Başka işiN Yok...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme