Şimdi Ara

ben bu insanlara hakkımı helal etmiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
6.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu ne ya?

• Zaten herkeste acaba bu insanlar helal ediyo mu diyodu ya zaten.

Bu dünyada yediğin en kötü haltta en iyi haltta burda kalıcak.Öle öte dünya allah bilmem ne... fakir kandırma tools'ları. Bu dünyada fakirsiniz tamam açsınız ama öte dünyaya hazırlanın ve adam gibi sömürtün kendinizi bize. Gelicek sıra size yukarda tahtalı köyü boylayınca vercek he he evet herşey dahil 👌👌👌👍✔✔

FAKİR UYUŞTURUCUSU = """ DİNLER """

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaziErBaşı -- 19 Eylül 2021; 20:4:10 >
  • Referandumda neye EVET verdiğinizi şimdi anladınız mı?

• burak0- B kullanıcısına yanıt

"

Zaten herkeste acaba bu insanlar helal ediyo mu diyodu ya zaten.

Bu dünyada yediğin en kötü haltta en iyi haltta burda kalıcak.Öle öte dünya allah bilmem ne... fakir kandırma tools'ları. Bu dünyada fakirsiniz tamam açsınız ama öte dünyaya hazırlanın ve adam gibi sömürtün kendinizi bize gelicek sıra size yukarda tahtalı köyü boylayınca vercek he he evet herşey dahil 👌👌👌👍✔✔

FAKİR UYUŞTURUCUSU = """ DİNLER """

"

Ben adama ne diyom adam bana nediyor. Kimin umdrunda.Bu ülkenin %99 fakir yani fakir uyuşlturucusu " DİNLER " kullanarak kendilerini avutmakta.Yani asıl sorun başta kilerde değil.Altta ki olanlar da uyuşturucu kullanıyor alayı hem de en etkilisi İNANÇ.Bir insanın hayata dair bir inancı kalmadığında ölmüştür.Fakirler ise maddi şeylerden sıyrılmış dinleri mesken ettiği için şuan da günde 5000-10000 insan intahar etmiyor ya da iç savaş çıkartıp direnmiyor.

• ratsx kullanıcısına yanıt
    O geri ödemeli olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 20 Eylül 2021; 0:11:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan söylemeye utanır yatacak yerleri yok! 211 Millar dolar ihracaat yaptık ama çaktırmayın. 

• Bende helal etmiyorum.

Kalpleri kararmış..

Neyse ülke artık ya Danimarka gibi adalet ülkesi olacak yada Suriye gibi anti demokrasi ülkesi. Ülke 5000 senedir düşmediği bir yol ayrımına düştü.

1 kere düşünmeden sorgulamadan Yetmez ama evet diyen cahil kötü bir toplum çoğunluk ise geçmiş olsun.

En büyük düşman cehaletti... Aklı olan yurt dışına kaçıyor cahil oranı artıyor.
    Lan nerden baksan dibe batıyoruz.

Ülkede doktor kalmadı. Maliyeti ile 5 katı hastane yapılacak batık / batıran şehir hastanesi modeli çoh gözelll oleyuyy doktor yok ama :) doktor beton mikserinden çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparsa Yar AK parti yapar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 400 lira nedir dilenciye sadaka mı veriyorlar. 50$ bile yapmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.